Arkadaşlarım herkesin oyuna başlayış hikayesi vardır eminim...Bunu paylaşın ilginç veya deil siz paylaşın yinede....
Ben ilk bu oyunu mynette reklam olarak gördüm Üzerinde İlk Türk MMOGP İstanbul kıyamet vakti BETA yazıyordu ilgimi çekti indrim dedim.. indirdim ilk baaşta çözemedim için sildim araadn 1 ay geçti ve yine denk geldi bana bu sefer çözücem dedim ve indirdim o zaman dan bu yana İKV Aşkı hala sönmemiş durumda büyük bir azimle devam ediyorum...
İlk Çarım::Eminönü:RunSA---RunSAa---RunsA
Kuklacı:KankaXRunsA ---Runsa---Runsaa(çalındı)---Runsaaa---Kerolayn---Mcrunsa---Runsax---
Son Çarlarım:Kuklacı: Bugsxbunny---Wildrunsa---Laglag(arkadaşın ama genellikle ben giriyom.Doğuran deil DoyurandırxD )
SaygılaR...
OyunA Başlayış Hikayeniz....@@@!!!
[KuKLaCı]
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: OyunA Başlayış Hikayeniz....@@@!!!
Mahallede Sarılarınmaça yani ozamanki RaDeX ve yanı sıra bir çok kişi oynuyordu ozamanlar sınır 25 lvldi ve bizim mahalleden 21 lvl üstü yoktu.Bende dedim ben bunu yapabilirm.Başladım ben daha 10 lvlken seviye sınırı 29a uzatıldı.20 lvl üstlerine hediye plus paket vermişlerdi.Ben devam ettim ve güzel bir başlangıç yaptım.Çarşı Meteor koptum 
Eski charlarım : ronaldinhokan-xXKıLıÇUsTaSıXx
Şuan kullandığım charlarım : Sarılarınsülo-Sarılarınreis-Sarılarınpert
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Mahallede Sarılarınmaça yani ozamanki RaDeX ve yanı sıra bir çok kişi oynuyordu ozamanlar sınır 25 lvldi ve bizim mahalleden 21 lvl üstü yoktu.Bende dedim ben bunu yapabilirm.Başladım ben daha 10 lvlken seviye sınırı 29a uzatıldı.20 lvl üstlerine hediye plus paket vermişlerdi.Ben devam ettim ve güzel bir başlangıç yaptım.Çarşı Meteor koptum
bende savascihalil seni 39larda görmüstüm maden çekerken
bende Andoludoluyum yaani abimin arkdası olan halim abi sayesinde basladım halil ikvye basla sana item vercem hatta düzgün kasarsan beraber seni 39 etcem dedi ve girdim durmadan pm atıom halim abi nzmn kasıcaksın ?
cvp ise ben halim deilim halim evlendi bana verdi charını muhahahahahhaa dedi sonra saskın kaldım bir süre gene bunu dürttüm buraktım degmes böle adam sandıklarımıza sonra öle kastım iste
bir hikayem daha var betadan o çok uzun sölemim Savascihalil çarını 2007lerde açtım beta charımın hayatını ise 2006lardaydı rahmetli beta charımın adı

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- batuhangs
- Teşkilat Neferi
ben başladığımda 39 lwl lar gelmişti. 10 lwldım millet meteora gitmişti
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Selamlar
Mynet'te gezerken reklamını gördüm Türk oyunu filan yazınca gaza geldim indirdim oyunu
Ben başladığımda kuklacı yeni açılmıştı en yüksek 19-20 level oyuncu vardı
ilk çarım savaşçıydı o kadar isim denememe rağmen oyun onaylamamıştı
bende sinirden oktayyyy yazdım kabul etti 1,5 - 2 ayda 29 yapabilmiştim
daha sonra büyücü ( XxOkTaYxX) ve şifacımı (WaxWhineRAVYN) kastım ve burdayım
İyiForumlar - WaxWhineRAVYN
Mynet'te gezerken reklamını gördüm Türk oyunu filan yazınca gaza geldim indirdim oyunu
Ben başladığımda kuklacı yeni açılmıştı en yüksek 19-20 level oyuncu vardı
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Benim İlk çarım Şifacıydı ve Teşkilattaydım. Ozamanlar Level Sınırı 29 Du 29 Lar FazLaydı Sonra Bende 29 oldum Ardından 39 Lar qeLdi .. Çarımın adı xXFatihFatihXx Di Sorunlarım Yüzünden Kuklacıya qelmiştim ...
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
Oktayım seni biliyorum dostum sende beni iyi tanırsın:) Kuklacının eskilerini görmek çok güzel ama eskisi gibi samimi değiliz fazla dostumWaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar
Mynet'te gezerken reklamını gördüm Türk oyunu filan yazınca gaza geldim indirdim oyunu![]()
Ben başladığımda kuklacı yeni açılmıştı en yüksek 19-20 level oyuncu vardıilk çarım savaşçıydı o kadar isim denememe rağmen oyun onaylamamıştı
bende sinirden oktayyyy yazdım kabul etti 1,5 - 2 ayda 29 yapabilmiştim
daha sonra büyücü ( XxOkTaYxX) ve şifacımı (WaxWhineRAVYN) kastım ve burdayım
![]()
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
- UltraManiac
- İri Fare Avcısı
oksye hazırlanıyodum 2-3 hafta kalmıştı:D arkadaşım; Gecen mynette Gördüm, Türk oyunuymuş, k.o gibi dedi. İndirdim baktım güzel. Beyaz köşkte başla demişti bana .İlk beyaz köşkte açtım 4 lvl yaptım cıktım. Daha sonra Kuklacıda kalıcı başladım. Başlama dönemim mayısın ortaları felandı işte. O zamandan beri hala hastasıyım oyunun ara ara bıraksamda
cdgfdgdf ilk charım sonra kuzenime actım krmbay onu kastım daha sonra şifacı açtım Senibişifalarım ve en yeni charım Palashine
ama hiçbiri 49 değil vakit bulup kasamıyorum
cdgfdgdf ilk charım sonra kuzenime actım krmbay onu kastım daha sonra şifacı açtım Senibişifalarım ve en yeni charım Palashine
ama hiçbiri 49 değil vakit bulup kasamıyorum
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥

Ben oyuna ılk defa bı sıtede dolasırken reklam olarak gordum ve merak edıp ındırdım ılk basta her sunucuda bılmeden char actım
sonra kuklacıda devam ettım tabı oyunu bılmedıgım ıcın 8-9 lvl kadar 1 lvl fare ve 2 lvl kertenkelede kastım
ben basladıgımda 29 lvl yenı gelmıstı tabı o zamanlar karakter ozellıklerını bız verırdık ben bılmıyordum tabı akrep ısımlı emektar oyuncu benı uyardıda zorla bı seyler yaptım kendımı full carsı dızmıstım elımde de meteor pala vardı
her seyı 1 meteor yuzukle baslattım ama ılk charım "bblackk" malesef calındı ama
suan Gazapateşi ısımlı chardayım
Oyunun basından berı arkadaslarım
kansavaşçısı
mckerem
mcibo eskı arkadaslarımdan unuttugum varsada benı affetsın
Oyunun basından berı arkadaslarım
kansavaşçısı
mckerem
mcibo eskı arkadaslarımdan unuttugum varsada benı affetsın
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
oks çocuuuUltraManiac yazdı:oksye hazırlanıyodum 2-3 hafta kalmıştı:D arkadaşım; Gecen mynette Gördüm, Türk oyunuymuş, k.o gibi dedi. İndirdim baktım güzel. Beyaz köşkte başla demişti bana .İlk beyaz köşkte açtım 4 lvl yaptım cıktım. Daha sonra Kuklacıda kalıcı başladım. Başlama dönemim mayısın ortaları felandı işte. O zamandan beri hala hastasıyım oyunun ara ara bıraksamda![]()
ama hiçbiri 49 değil vakit bulup kasamıyorum![]()
Türk oyun dedım 2007 araLkta kukLacıda basLadım. iLk carLarımı bazı arkadasLarm bıLır
Kaboreis - Kabo - Kaboo - Kabocan .... uzar qider.