OyunA Başlayış Hikayeniz....@@@!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
RunsaA
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

OyunA Başlayış Hikayeniz....@@@!!!

Mesaj gönderen RunsaA »

Arkadaşlarım herkesin oyuna başlayış hikayesi vardır eminim...Bunu paylaşın ilginç veya deil siz paylaşın yinede....

Ben ilk bu oyunu mynette reklam olarak gördüm Üzerinde İlk Türk MMOGP İstanbul kıyamet vakti BETA yazıyordu ilgimi çekti indrim dedim.. indirdim ilk baaşta çözemedim için sildim araadn 1 ay geçti ve yine denk geldi bana bu sefer çözücem dedim ve indirdim o zaman dan bu yana İKV Aşkı hala sönmemiş durumda büyük bir azimle devam ediyorum...

İlk Çarım::Eminönü:RunSA---RunSAa---RunsA
Kuklacı:KankaXRunsA ---Runsa---Runsaa(çalındı)---Runsaaa---Kerolayn---Mcrunsa---Runsax---
Son Çarlarım:Kuklacı: Bugsxbunny---Wildrunsa---Laglag(arkadaşın ama genellikle ben giriyom.Doğuran deil DoyurandırxD )

SaygılaR...

Benim HİKAYEM.....

Ya SİZİNKİ....
[KuKLaCı]

RuNSa

RuNSaII

siLüeT
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: OyunA Başlayış Hikayeniz....@@@!!!

Mesaj gönderen sokan28 »

Mahallede Sarılarınmaça yani ozamanki RaDeX ve yanı sıra bir çok kişi oynuyordu ozamanlar sınır 25 lvldi ve bizim mahalleden 21 lvl üstü yoktu.Bende dedim ben bunu yapabilirm.Başladım ben daha 10 lvlken seviye sınırı 29a uzatıldı.20 lvl üstlerine hediye plus paket vermişlerdi.Ben devam ettim ve güzel bir başlangıç yaptım.Çarşı Meteor koptum :)

Eski charlarım : ronaldinhokan-xXKıLıÇUsTaSıXx
Şuan kullandığım charlarım : Sarılarınsülo-Sarılarınreis-Sarılarınpert
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen savascixhalil »

Mahallede Sarılarınmaça yani ozamanki RaDeX ve yanı sıra bir çok kişi oynuyordu ozamanlar sınır 25 lvldi ve bizim mahalleden 21 lvl üstü yoktu.Bende dedim ben bunu yapabilirm.Başladım ben daha 10 lvlken seviye sınırı 29a uzatıldı.20 lvl üstlerine hediye plus paket vermişlerdi.Ben devam ettim ve güzel bir başlangıç yaptım.Çarşı Meteor koptum

Eski charlarım : ronaldinhokan-xXKıLıÇUsTaSıXx
Şuan kullandığım charlarım : Sarılarınsülo-Sarılarınreis-Sarılarınpert

bende savascihalil seni 39larda görmüstüm maden çekerken :DDDDDDD

bende Andoludoluyum yaani abimin arkdası olan halim abi sayesinde basladım halil ikvye basla sana item vercem hatta düzgün kasarsan beraber seni 39 etcem dedi ve girdim durmadan pm atıom halim abi nzmn kasıcaksın ?

cvp ise ben halim deilim halim evlendi bana verdi charını muhahahahahhaa dedi sonra saskın kaldım bir süre gene bunu dürttüm buraktım degmes böle adam sandıklarımıza sonra öle kastım iste :DDDDDD

bir hikayem daha var betadan o çok uzun sölemim Savascihalil çarını 2007lerde açtım beta charımın hayatını ise 2006lardaydı rahmetli beta charımın adı :D DeDeKTifXxXFino tanıyan e.önünde bilir ... bu char 15 lvldi :D
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen batuhangs »

ben başladığımda 39 lwl lar gelmişti. 10 lwldım millet meteora gitmişti
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar

Mynet'te gezerken reklamını gördüm Türk oyunu filan yazınca gaza geldim indirdim oyunu :D
Ben başladığımda kuklacı yeni açılmıştı en yüksek 19-20 level oyuncu vardı :D ilk çarım savaşçıydı o kadar isim denememe rağmen oyun onaylamamıştı :D bende sinirden oktayyyy yazdım kabul etti 1,5 - 2 ayda 29 yapabilmiştim :D daha sonra büyücü ( XxOkTaYxX) ve şifacımı (WaxWhineRAVYN) kastım ve burdayım :D

İyiForumlar - WaxWhineRAVYN
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Benim İlk çarım Şifacıydı ve Teşkilattaydım. Ozamanlar Level Sınırı 29 Du 29 Lar FazLaydı Sonra Bende 29 oldum Ardından 39 Lar qeLdi .. Çarımın adı xXFatihFatihXx Di Sorunlarım Yüzünden Kuklacıya qelmiştim ...
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sokan28 »

WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar

Mynet'te gezerken reklamını gördüm Türk oyunu filan yazınca gaza geldim indirdim oyunu :D
Ben başladığımda kuklacı yeni açılmıştı en yüksek 19-20 level oyuncu vardı :D ilk çarım savaşçıydı o kadar isim denememe rağmen oyun onaylamamıştı :D bende sinirden oktayyyy yazdım kabul etti 1,5 - 2 ayda 29 yapabilmiştim :D daha sonra büyücü ( XxOkTaYxX) ve şifacımı (WaxWhineRAVYN) kastım ve burdayım :D

İyiForumlar - WaxWhineRAVYN
Oktayım seni biliyorum dostum sende beni iyi tanırsın:) Kuklacının eskilerini görmek çok güzel ama eskisi gibi samimi değiliz fazla dostum :)
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
UltraManiac
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen UltraManiac »

oksye hazırlanıyodum 2-3 hafta kalmıştı:D arkadaşım; Gecen mynette Gördüm, Türk oyunuymuş, k.o gibi dedi. İndirdim baktım güzel. Beyaz köşkte başla demişti bana .İlk beyaz köşkte açtım 4 lvl yaptım cıktım. Daha sonra Kuklacıda kalıcı başladım. Başlama dönemim mayısın ortaları felandı işte. O zamandan beri hala hastasıyım oyunun ara ara bıraksamda :D

cdgfdgdf ilk charım sonra kuzenime actım krmbay onu kastım daha sonra şifacı açtım Senibişifalarım ve en yeni charım Palashine :D

ama hiçbiri 49 değil vakit bulup kasamıyorum :D
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥
Resim
Kullanıcı avatarı
Gazap
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gazap »

Ben oyuna ılk defa bı sıtede dolasırken reklam olarak gordum ve merak edıp ındırdım ılk basta her sunucuda bılmeden char actım :D sonra kuklacıda devam ettım tabı oyunu bılmedıgım ıcın 8-9 lvl kadar 1 lvl fare ve 2 lvl kertenkelede kastım :D ben basladıgımda 29 lvl yenı gelmıstı tabı o zamanlar karakter ozellıklerını bız verırdık ben bılmıyordum tabı akrep ısımlı emektar oyuncu benı uyardıda zorla bı seyler yaptım kendımı full carsı dızmıstım elımde de meteor pala vardı :) her seyı 1 meteor yuzukle baslattım ama ılk charım "bblackk" malesef calındı ama :( suan Gazapateşi ısımlı chardayım
Oyunun basından berı arkadaslarım
kansavaşçısı
mckerem
mcibo eskı arkadaslarımdan unuttugum varsada benı affetsın :)
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.

Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kaBocNn »

UltraManiac yazdı:oksye hazırlanıyodum 2-3 hafta kalmıştı:D arkadaşım; Gecen mynette Gördüm, Türk oyunuymuş, k.o gibi dedi. İndirdim baktım güzel. Beyaz köşkte başla demişti bana .İlk beyaz köşkte açtım 4 lvl yaptım cıktım. Daha sonra Kuklacıda kalıcı başladım. Başlama dönemim mayısın ortaları felandı işte. O zamandan beri hala hastasıyım oyunun ara ara bıraksamda :D

cdgfdgdf ilk charım sonra kuzenime actım krmbay onu kastım daha sonra şifacı açtım Senibişifalarım ve en yeni charım Palashine :D

ama hiçbiri 49 değil vakit bulup kasamıyorum :D
oks çocuuu :)
Türk oyun dedım 2007 araLkta kukLacıda basLadım. iLk carLarımı bazı arkadasLarm bıLır :) betayı az cok bıLırım o zamanLar oynuyanLardan qorurdum :)
Kaboreis - Kabo - Kaboo - Kabocan .... uzar qider.

“Genel Sohbet” sayfasına dön