ikv oynamaya vakit kalmıyor yani restorancı kardeşFarkXTeaM yazdı::!:Canceazi yazdı:Lokantaya gitmek başka çeşmede bütün gün takılıp akşam arkadaşınla içip sabaha karşı yatana kadar sohbet edip sonra sızmak başkaCengaverx yazdı:Yeni bölgenin gelmesi ile İrtifa kaybeden.En yükseklerden diplere çakılanlar oldu. İrtifa kaybeden bazı kişiler oyunu bıraktı. bahaneler sürekli aynı.''Dışarıda bir hayat var'' ben dışarıdaki hayatımı da yaşıyorum sevgilimle dolaşıyorum arkadaşlarımla basketbol oynuyorum dışarda lokantaya gidiyorum. yüzüyorum.Ama Oyundada aktif bir birey olduğumu düşünüyorum.
Vedalar yalandan ibarettir beyler ;)
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Vedalar yalandan ibarettir beyler ;)

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Beni tanımadığın belli. Bak arkadaşım. senin sadece 3 haftaya 1 aya sığdırmaya çalıştığın şeyi ben bütün sene yaşıyorum çünkü ben marmariste yaşıyorum.Senin hayatının tahminen 4-5 katı kadar öyle anılarım vardır. O yüzden bence oyundan kopmak istiyorsan forumuda bırakCanceazi yazdı:ikv oynamaya vakit kalmıyor yani restorancı kardeşFarkXTeaM yazdı::!:Canceazi yazdı:Lokantaya gitmek başka çeşmede bütün gün takılıp akşam arkadaşınla içip sabaha karşı yatana kadar sohbet edip sonra sızmak başkaCengaverx yazdı:Yeni bölgenin gelmesi ile İrtifa kaybeden.En yükseklerden diplere çakılanlar oldu. İrtifa kaybeden bazı kişiler oyunu bıraktı. bahaneler sürekli aynı.''Dışarıda bir hayat var'' ben dışarıdaki hayatımı da yaşıyorum sevgilimle dolaşıyorum arkadaşlarımla basketbol oynuyorum dışarda lokantaya gidiyorum. yüzüyorum.Ama Oyundada aktif bir birey olduğumu düşünüyorum.ops:
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Dostlarım var :geek: 3000 yapmadan bırakmam sonrasında işim olmaz zaten.Cengaverx yazdı:Beni tanımadığın belli. Bak arkadaşım. senin sadece 3 haftaya 1 aya sığdırmaya çalıştığın şeyi ben bütün sene yaşıyorum çünkü ben marmariste yaşıyorum.Senin hayatının tahminen 4-5 katı kadar öyle anılarım vardır. O yüzden bence oyundan kopmak istiyorsan forumuda bırakCanceazi yazdı:ikv oynamaya vakit kalmıyor yani restorancı kardeşFarkXTeaM yazdı::!:Canceazi yazdı:Lokantaya gitmek başka çeşmede bütün gün takılıp akşam arkadaşınla içip sabaha karşı yatana kadar sohbet edip sonra sızmak başkaCengaverx yazdı:Yeni bölgenin gelmesi ile İrtifa kaybeden.En yükseklerden diplere çakılanlar oldu. İrtifa kaybeden bazı kişiler oyunu bıraktı. bahaneler sürekli aynı.''Dışarıda bir hayat var'' ben dışarıdaki hayatımı da yaşıyorum sevgilimle dolaşıyorum arkadaşlarımla basketbol oynuyorum dışarda lokantaya gidiyorum. yüzüyorum.Ama Oyundada aktif bir birey olduğumu düşünüyorum.ops:

Dostların mı var
ne mutlu sana
/alkış
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
forumda :geek:Cengaverx yazdı:Dostların mı varne mutlu sana
/alkış

desene be yav 
tabi ya hem dışardaki hayatı hemde oyun hayatını gayette iyi sürdüren çok kişi var!

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Cengaverx yazdı:Bak arkadaşım. senin sadece 3 haftaya 1 aya sığdırmaya çalıştığın şeyi ben bütün sene yaşıyorum çünkü ben marmariste yaşıyorum.
Sen de söylüyorsun. Yaz bizim için değerli

tabii ki. benim kışımla yazım arasında tek fark hava sıcaklıkları