Vedalar yalandan ibarettir beyler ;)
- TheAnsWeRRR
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Vedalar yalandan ibarettir beyler ;)
bu da böyle biline
anlayan anladı giden mesaj yerini buldu 
THEANSWER3
HERYERDE. . .
HERYERDE. . .
Re: Vedalar yalandan ibarettir beyler ;)
Yeni bölgenin gelmesi ile İrtifa kaybeden.En yükseklerden diplere çakılanlar oldu. İrtifa kaybeden bazı kişiler oyunu bıraktı. bahaneler sürekli aynı.''Dışarıda bir hayat var'' ben dışarıdaki hayatımı da yaşıyorum sevgilimle dolaşıyorum arkadaşlarımla basketbol oynuyorum dışarda lokantaya gidiyorum. yüzüyorum.Ama Oyundada aktif bir birey olduğumu düşünüyorum.
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Yeni bölgenin gelmesi ile İrtifa kaybeden.En yükseklerden diplere çakılanlar oldu. İrtifa kaybeden bazı kişiler oyunu bıraktı. bahaneler sürekli aynı.''Dışarıda bir hayat var'' ben dışarıdaki hayatımı da yaşıyorum sevgilimle dolaşıyorum arkadaşlarımla basketbol oynuyorum dışarda lokantaya gidiyorum. yüzüyorum.Ama Oyundada aktif bir birey olduğumu düşünüyorum.
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
- TheAnsWeRRR
- İri Fare Avcısı
Cengaverx yazdı:Yeni bölgenin gelmesi ile İrtifa kaybeden.En yükseklerden diplere çakılanlar oldu. İrtifa kaybeden bazı kişiler oyunu bıraktı. bahaneler sürekli aynı.''Dışarıda bir hayat var'' ben dışarıdaki hayatımı da yaşıyorum sevgilimle dolaşıyorum arkadaşlarımla basketbol oynuyorum dışarda lokantaya gidiyorum. yüzüyorum.Ama Oyundada aktif bir birey olduğumu düşünüyorum.
doğru demişsin kardeşim
THEANSWER3
HERYERDE. . .
HERYERDE. . .
wewt
BeoWulfxWRESTLR BeoWulfxWreStLeR BeoWulfxWreStLeRR
Geri sar hayatımın filmini
Silinsin yaşanmışlıklarımın izleri
Sahiden unutayım her şeyimi bedeli neyse peki
Geri sar hayatımın filmini
Silinsin yaşanmışlıklarımın izleri
Sahiden unutayım her şeyimi bedeli neyse peki
- TheAnsWeRRR
- İri Fare Avcısı
- haydegidelummmm
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
TheAnsWeRRR yazdı:WreStLeR yazdı:wewt
wewewt
"Ban yemek iyidir aslında.. Zihni açar daha değişik küfürler ve argo kelimeler üretirsin."
[Tamamen Bana Aittir
.]
TSKxSUBAY
MERAN PÜSKEVİTSİZ GENÇLER DERNEĞİ BAŞKANI
Üstadın Elçisi

[Tamamen Bana Aittir
TSKxSUBAY
MERAN PÜSKEVİTSİZ GENÇLER DERNEĞİ BAŞKANI
Üstadın Elçisi

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Lokantaya gitmek başka çeşmede bütün gün takılıp akşam arkadaşınla içip sabaha karşı yatana kadar sohbet edip sonra sızmak başkaCengaverx yazdı:Yeni bölgenin gelmesi ile İrtifa kaybeden.En yükseklerden diplere çakılanlar oldu. İrtifa kaybeden bazı kişiler oyunu bıraktı. bahaneler sürekli aynı.''Dışarıda bir hayat var'' ben dışarıdaki hayatımı da yaşıyorum sevgilimle dolaşıyorum arkadaşlarımla basketbol oynuyorum dışarda lokantaya gidiyorum. yüzüyorum.Ama Oyundada aktif bir birey olduğumu düşünüyorum.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

:!:Canceazi yazdı:Lokantaya gitmek başka çeşmede bütün gün takılıp akşam arkadaşınla içip sabaha karşı yatana kadar sohbet edip sonra sızmak başkaCengaverx yazdı:Yeni bölgenin gelmesi ile İrtifa kaybeden.En yükseklerden diplere çakılanlar oldu. İrtifa kaybeden bazı kişiler oyunu bıraktı. bahaneler sürekli aynı.''Dışarıda bir hayat var'' ben dışarıdaki hayatımı da yaşıyorum sevgilimle dolaşıyorum arkadaşlarımla basketbol oynuyorum dışarda lokantaya gidiyorum. yüzüyorum.Ama Oyundada aktif bir birey olduğumu düşünüyorum.
Uzman ÜyePost Kasma Uzmanı ve Forum Sözcüsü