Oyunun kodu bozuk :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Oyunun kodu bozuk :)

Mesaj gönderen byreal »

ISTANBULFATIHI yazdı:
ORHANBEY yazdı:Oraya gidene kadar hiçbir tuhaflık yoktu. 100 canı vardı yol savaşçısının da . Tank savaşçı yol savaşçısını çekti normal şekilde kestik.Baktık poşet düşmedi sonra bir büyücü arkadaş köpeğin yanına gitti köpek saçma sapan sağa sola koşturmaya başladı ama kimseye hasar vermiyordu.

İlgilendiğiniz için teşekkürler
Tuhaf ancak yol savaşçısı kesildikten sonra köpek efendisinin ölümünden sonra hiçkimseye hasar vermez ve üzüntüsünden boynu bükük bir şekilde ecelini bekler ! :)'
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

TAKVA

Mesaj gönderen TAKVA »

Desteğe bildirmende fayda var. En azından birsonraki birbaşka kişiler tarafından kesildiğinde böyle sorunlar ile karşılaşılmasın .
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Melodrama »

İlginç bir olay bu ve bu tarz şeyler IKV'De çok gerçekleşti mesela biz sığınakta iken kenan 10 canı kala güncelleme için oyundan atıldık normalde güncelleme olmadan 1 gün önce haber verilirdi ama neyse :)
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kok29 »

alişin artik bu tür hatalara. aynisi benim 3 defa başimdan geçti kes kes bir poşet bile yok okadar emege yazik.
geçen ki olayimizi anlatim Yol savaşcisini kesiyoz grupdan kimse düşmedi ve ölende hiç olmadi poşet yok. sinirden Gbx kesmeye gittik ve herkeze madalya iyice daraldik ve Stuart kesmeye gittik ve kestik yine poşet yok. iyi bir sinirlendim o gün oyuna 3 bos kes sen 1 madalya al çik o kadar emek boşa gitsin iyimi ?

He bide sayin yönetim çemberlitaşa girdiğimizde kaç dakka kaldiğini söylesinde oyun ona göre hareket yapalim cumartesi gecec tüm taktikleri denedik kendi armaizda gittik bazi şeyleri kestik sonra gaffarin yanina gittik neymiş 7 saat dolmuş. ama bu 7 saat nasil doldu neden peki zman göstergesi yok nerden bilcez biz 7 saat içerde oldumuzu bir saat tutun diceksiniz ama oyunu kaptirmişiz gidiyoz saate bakmak mi aklimiza geliyor. şu olayida bir halledin de içerde ne kadar kaldimizi bilek de emegimizi boş yere harcamayin en azindan.
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Torba işinin şansa dönüşmemesi için

<GÜNCEL>
Sultanahmet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Sultanahmet »

Nerde bu test arif abi çemberlitaş için özel bir test ekibi kurmayı deneyebilirsiniz.. sunucularda fazla test eden yok tek tük kesenlerde böyle torba düşmeyecekse ohoo işimiz var =)
Resim
Kullanıcı avatarı
Daeron
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Daeron »

Selamlar,

Kesimi gerçekleştiren arkadaşlar bir sorum olacak ; olay şu şekilde mi gerçekleşti.
Yol savaşçısına gittiniz. Aranızdan bir kişi sadece yol savaşçısını etkileyecek bir yetenek kullandınız.
Yol savaşçısı tek geldi. (Köpek gelmedi). Yol savaşçısını geldiği gibi kestiniz. Hiç kaçırma olmadı. Tek seferde kestiniz.

Doğru mudur ?
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

TATLISU yazdı:Selamlar,

Kesimi gerçekleştiren arkadaşlar bir sorum olacak ; olay şu şekilde mi gerçekleşti.
Yol savaşçısına gittiniz. Aranızdan bir kişi sadece yol savaşçısını etkileyecek bir yetenek kullandınız.
Yol savaşçısı tek geldi. (Köpek gelmedi). Yol savaşçısını geldiği gibi kestiniz. Hiç kaçırma olmadı. Tek seferde kestiniz.

Doğru mudur ?
eğer böyle olsaydı bizede düşmezdi ben sadece yol savaşçıyı bazen tek ckeiyorum kesiyoruz torba düşüyor .
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Tank savaşçı kışkırtma ile yol savaşçısını çekti köpek orda kaldı .kaçırmadan tankda ölmeden kestik torba düşmedi :) .Daha sonra klandan diğer kesenlere sorduk hani biz mi yanlış hatırlıyoruz diye çünkü bir önceki kesimde taşkanat zırh düşürmüştük yine bu şekilde kesimde ama onlarda olayın köpekden olmadığını , kestikleri zaman köpeğin onlardada gelmediğini söylediler.

Herşeyimiz şansa kaldı

Saf Madenler
NAdide Eşyalar

Hatta torba bile :D

Korkum ise oyuna girmenin de bir şans faktörüne bağlanması :)
Levend
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Levend »

Az önce GBM x kestik her 10 sn de bir gbm 70 in veya 71 in yaptığı gibi başımı döndürdü (tank benim) ve yetenek kullandırtmıyordu hiddeti sıfırlayıp başkasına dönüyordu, ofansif'de hedef olduğu halde hedefin yarısında arada bi ofansife döndü sanki hedefsiz kesilmiş gibi...
bi anlam veremdik daha önce böyle değildi klandan bi arkadaş herzaman böyleydi dedi bi yanlışlık yok dedi..bilgisi olan varsa bilgilendirrse sevinirim.
Saygılar...
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön