ISTANBULFATIHI yazdı:Tuhaf ancak yol savaşçısı kesildikten sonra köpek efendisinin ölümünden sonra hiçkimseye hasar vermez ve üzüntüsünden boynu bükük bir şekilde ecelini bekler !ORHANBEY yazdı:Oraya gidene kadar hiçbir tuhaflık yoktu. 100 canı vardı yol savaşçısının da . Tank savaşçı yol savaşçısını çekti normal şekilde kestik.Baktık poşet düşmedi sonra bir büyücü arkadaş köpeğin yanına gitti köpek saçma sapan sağa sola koşturmaya başladı ama kimseye hasar vermiyordu.
İlgilendiğiniz için teşekkürler'
Oyunun kodu bozuk :)
Re: Oyunun kodu bozuk :)
İlginç bir olay bu ve bu tarz şeyler IKV'De çok gerçekleşti mesela biz sığınakta iken kenan 10 canı kala güncelleme için oyundan atıldık normalde güncelleme olmadan 1 gün önce haber verilirdi ama neyse
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
alişin artik bu tür hatalara. aynisi benim 3 defa başimdan geçti kes kes bir poşet bile yok okadar emege yazik.
geçen ki olayimizi anlatim Yol savaşcisini kesiyoz grupdan kimse düşmedi ve ölende hiç olmadi poşet yok. sinirden Gbx kesmeye gittik ve herkeze madalya iyice daraldik ve Stuart kesmeye gittik ve kestik yine poşet yok. iyi bir sinirlendim o gün oyuna 3 bos kes sen 1 madalya al çik o kadar emek boşa gitsin iyimi ?
He bide sayin yönetim çemberlitaşa girdiğimizde kaç dakka kaldiğini söylesinde oyun ona göre hareket yapalim cumartesi gecec tüm taktikleri denedik kendi armaizda gittik bazi şeyleri kestik sonra gaffarin yanina gittik neymiş 7 saat dolmuş. ama bu 7 saat nasil doldu neden peki zman göstergesi yok nerden bilcez biz 7 saat içerde oldumuzu bir saat tutun diceksiniz ama oyunu kaptirmişiz gidiyoz saate bakmak mi aklimiza geliyor. şu olayida bir halledin de içerde ne kadar kaldimizi bilek de emegimizi boş yere harcamayin en azindan.
geçen ki olayimizi anlatim Yol savaşcisini kesiyoz grupdan kimse düşmedi ve ölende hiç olmadi poşet yok. sinirden Gbx kesmeye gittik ve herkeze madalya iyice daraldik ve Stuart kesmeye gittik ve kestik yine poşet yok. iyi bir sinirlendim o gün oyuna 3 bos kes sen 1 madalya al çik o kadar emek boşa gitsin iyimi ?
He bide sayin yönetim çemberlitaşa girdiğimizde kaç dakka kaldiğini söylesinde oyun ona göre hareket yapalim cumartesi gecec tüm taktikleri denedik kendi armaizda gittik bazi şeyleri kestik sonra gaffarin yanina gittik neymiş 7 saat dolmuş. ama bu 7 saat nasil doldu neden peki zman göstergesi yok nerden bilcez biz 7 saat içerde oldumuzu bir saat tutun diceksiniz ama oyunu kaptirmişiz gidiyoz saate bakmak mi aklimiza geliyor. şu olayida bir halledin de içerde ne kadar kaldimizi bilek de emegimizi boş yere harcamayin en azindan.
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Torba işinin şansa dönüşmemesi için
<GÜNCEL>
<GÜNCEL>
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Nerde bu test arif abi çemberlitaş için özel bir test ekibi kurmayı deneyebilirsiniz.. sunucularda fazla test eden yok tek tük kesenlerde böyle torba düşmeyecekse ohoo işimiz var 

Selamlar,
Kesimi gerçekleştiren arkadaşlar bir sorum olacak ; olay şu şekilde mi gerçekleşti.
Yol savaşçısına gittiniz. Aranızdan bir kişi sadece yol savaşçısını etkileyecek bir yetenek kullandınız.
Yol savaşçısı tek geldi. (Köpek gelmedi). Yol savaşçısını geldiği gibi kestiniz. Hiç kaçırma olmadı. Tek seferde kestiniz.
Doğru mudur ?
Kesimi gerçekleştiren arkadaşlar bir sorum olacak ; olay şu şekilde mi gerçekleşti.
Yol savaşçısına gittiniz. Aranızdan bir kişi sadece yol savaşçısını etkileyecek bir yetenek kullandınız.
Yol savaşçısı tek geldi. (Köpek gelmedi). Yol savaşçısını geldiği gibi kestiniz. Hiç kaçırma olmadı. Tek seferde kestiniz.
Doğru mudur ?
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
eğer böyle olsaydı bizede düşmezdi ben sadece yol savaşçıyı bazen tek ckeiyorum kesiyoruz torba düşüyor .TATLISU yazdı:Selamlar,
Doğru mudur ?
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Tank savaşçı kışkırtma ile yol savaşçısını çekti köpek orda kaldı .kaçırmadan tankda ölmeden kestik torba düşmedi
.Daha sonra klandan diğer kesenlere sorduk hani biz mi yanlış hatırlıyoruz diye çünkü bir önceki kesimde taşkanat zırh düşürmüştük yine bu şekilde kesimde ama onlarda olayın köpekden olmadığını , kestikleri zaman köpeğin onlardada gelmediğini söylediler.
Herşeyimiz şansa kaldı
Saf Madenler
NAdide Eşyalar
Hatta torba bile
Korkum ise oyuna girmenin de bir şans faktörüne bağlanması
Herşeyimiz şansa kaldı
Saf Madenler
NAdide Eşyalar
Hatta torba bile
Korkum ise oyuna girmenin de bir şans faktörüne bağlanması
Az önce GBM x kestik her 10 sn de bir gbm 70 in veya 71 in yaptığı gibi başımı döndürdü (tank benim) ve yetenek kullandırtmıyordu hiddeti sıfırlayıp başkasına dönüyordu, ofansif'de hedef olduğu halde hedefin yarısında arada bi ofansife döndü sanki hedefsiz kesilmiş gibi...
bi anlam veremdik daha önce böyle değildi klandan bi arkadaş herzaman böyleydi dedi bi yanlışlık yok dedi..bilgisi olan varsa bilgilendirrse sevinirim.
Saygılar...
bi anlam veremdik daha önce böyle değildi klandan bi arkadaş herzaman böyleydi dedi bi yanlışlık yok dedi..bilgisi olan varsa bilgilendirrse sevinirim.
Saygılar...