Arz klanı sıktı artık...
Arz klanı sıktı artık...
Her tartışmada Türk-Kürt çatışması çıkıyor hergün aynı muhabbetler yetti valla sıkıldım artık lodos olmak en iyisi herhalde orası kalabalık ama böyle değildir ne istiyorsunuz birbirinizden
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
- Hellxsting
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Arz klanı sıktı artık...
HaLiLKYDB yazdı:Her tartışmada Türk-Kürt çatışması çıkıyor hergün aynı muhabbetler yetti valla sıkıldım artık lodos olmak en iyisi herhalde orası kalabalık ama böyle değildir ne istiyorsunuz birbirinizden
Sorması Ayıp olmazsa Kürt türk Çatışmasını Kimler çıkartıyor Çıkartan Oluyorsa Siz Klanı Bırakmayın Çıkartanları Kovun Klandan Ve Adam Yerine Koyupta Sahip Çıkmayın Arkadaşlar Ayrımcılık Yapan Bir İnsanın Toplumda Ne İşi Var

Hellxsting
Ölü biri yalnız şunu bilir: Yaşamak ölmekten daha iyidir
Hellxsting yazdı:HaLiLKYDB yazdı:Her tartışmada Türk-Kürt çatışması çıkıyor hergün aynı muhabbetler yetti valla sıkıldım artık lodos olmak en iyisi herhalde orası kalabalık ama böyle değildir ne istiyorsunuz birbirinizden
Sorması Ayıp olmazsa Kürt türk Çatışmasını Kimler çıkartıyor Çıkartan Oluyorsa Siz Klanı Bırakmayın Çıkartanları Kovun Klandan Ve Adam Yerine Koyupta Sahip Çıkmayın Arkadaşlar Ayrımcılık Yapan Bir İnsanın Toplumda Ne İşi Var
kardeş çok güzel diyorsunda işte bunu yapabilen yok ben artık sıkıldım lodosum rahatım onlar yapsın kavgalarını
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
Oyun içerisinde herhangi bir ırki, siyasi, dini propaganda veya ayrımcılık yapanları lütfen şikayet ediniz. Bunları yapanlar en ağır şekilde cezalandırılacaktır.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Zaten İlk Bu Türk Kürk tartışmasını Başlatan Lodoşlar 
[D]İ[y]AREKİR.
ALLAH (C.C.) Yerine Kula Tapan, AsLını İnkar Eden, Haksızlığa Göz Yuman, Dine Fitne Sokmaya Çalışan Bizden Değildir.
ALLAH (C.C.) Yerine Kula Tapan, AsLını İnkar Eden, Haksızlığa Göz Yuman, Dine Fitne Sokmaya Çalışan Bizden Değildir.
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Aslında bütün bu tartışmalar çekememezlik içgüdüsünden doğuyor.
Öyle evde pc başında kıçını yan kırarak oturup siyaset yapmak kolay.
Eğer o g.t varsa gelir o lafları bu topraklar da söyler o arkadaşlar.
Ne demiş atalarımız ? "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı soksan az."
Öyle evde pc başında kıçını yan kırarak oturup siyaset yapmak kolay.
Eğer o g.t varsa gelir o lafları bu topraklar da söyler o arkadaşlar.
Ne demiş atalarımız ? "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı soksan az."
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
türk-kürt ne la, herkes insan olsun ilk önce. adam olun adam
neyse işin şakası, Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Mustafa Kemal Atatürk'e dil uzatan olursa her türlü tartısma yasanır, zamanın da bikaç velet yaptı bu terbiyesizliği, şimdilik susuyolar bakalım, tekrarlanırsa kimse kimseyi susturamaz, aslında öle bi çatısma yok dedigim gibi bi kaç tane kendini bilmez velet bos bos konusuyor o kadar. benimde oyundaki samimi oldugum kişilerden tek ricam o tarz insanları korumasınlar, mesaj iletildi

"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Eğer ortada ırkçılık söz konusuysa ben tavrımı her türlü koyarım hacı. Adam olxMoRtaLx yazdı:türk-kürt ne la, herkes insan olsun ilk önce. adam olun adamneyse işin şakası, Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Mustafa Kemal Atatürk'e dil uzatan olursa her türlü tartısma yasanır, zamanın da bikaç velet yaptı bu terbiyesizliği, şimdilik susuyolar bakalım, tekrarlanırsa kimse kimseyi susturamaz, aslında öle bi çatısma yok dedigim gibi bi kaç tane kendini bilmez velet bos bos konusuyor o kadar. benimde oyundaki samimi oldugum kişilerden tek ricam o tarz insanları korumasınlar, mesaj iletildi
![]()
TANIMSIZ - UNJUST