Arz klanı sıktı artık...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Arz klanı sıktı artık...

Mesaj gönderen HaLiLKYDB »

Her tartışmada Türk-Kürt çatışması çıkıyor hergün aynı muhabbetler yetti valla sıkıldım artık lodos olmak en iyisi herhalde orası kalabalık ama böyle değildir ne istiyorsunuz birbirinizden
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
Kullanıcı avatarı
Hellxsting
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Arz klanı sıktı artık...

Mesaj gönderen Hellxsting »

HaLiLKYDB yazdı:Her tartışmada Türk-Kürt çatışması çıkıyor hergün aynı muhabbetler yetti valla sıkıldım artık lodos olmak en iyisi herhalde orası kalabalık ama böyle değildir ne istiyorsunuz birbirinizden

Sorması Ayıp olmazsa Kürt türk Çatışmasını Kimler çıkartıyor Çıkartan Oluyorsa Siz Klanı Bırakmayın Çıkartanları Kovun Klandan Ve Adam Yerine Koyupta Sahip Çıkmayın Arkadaşlar Ayrımcılık Yapan Bir İnsanın Toplumda Ne İşi Var
ResimResimResim
Hellxsting
Ölü biri yalnız şunu bilir: Yaşamak ölmekten daha iyidir
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HaLiLKYDB »

Hellxsting yazdı:
HaLiLKYDB yazdı:Her tartışmada Türk-Kürt çatışması çıkıyor hergün aynı muhabbetler yetti valla sıkıldım artık lodos olmak en iyisi herhalde orası kalabalık ama böyle değildir ne istiyorsunuz birbirinizden

Sorması Ayıp olmazsa Kürt türk Çatışmasını Kimler çıkartıyor Çıkartan Oluyorsa Siz Klanı Bırakmayın Çıkartanları Kovun Klandan Ve Adam Yerine Koyupta Sahip Çıkmayın Arkadaşlar Ayrımcılık Yapan Bir İnsanın Toplumda Ne İşi Var

kardeş çok güzel diyorsunda işte bunu yapabilen yok ben artık sıkıldım lodosum rahatım onlar yapsın kavgalarını
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
Kullanıcı avatarı
Sosyolog
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sosyolog »

Oyun içerisinde herhangi bir ırki, siyasi, dini propaganda veya ayrımcılık yapanları lütfen şikayet ediniz. Bunları yapanlar en ağır şekilde cezalandırılacaktır.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
DyBCANi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DyBCANi »

Zaten İlk Bu Türk Kürk tartışmasını Başlatan Lodoşlar =)
[D]İ[y]AREKİR.
ALLAH (C.C.) Yerine Kula Tapan, AsLını İnkar Eden, Haksızlığa Göz Yuman, Dine Fitne Sokmaya Çalışan Bizden Değildir.
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Aslında bütün bu tartışmalar çekememezlik içgüdüsünden doğuyor.
Öyle evde pc başında kıçını yan kırarak oturup siyaset yapmak kolay.
Eğer o g.t varsa gelir o lafları bu topraklar da söyler o arkadaşlar.

Ne demiş atalarımız ? "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı soksan az." :)
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xMoRtaLx »

türk-kürt ne la, herkes insan olsun ilk önce. adam olun adam :D neyse işin şakası, Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Mustafa Kemal Atatürk'e dil uzatan olursa her türlü tartısma yasanır, zamanın da bikaç velet yaptı bu terbiyesizliği, şimdilik susuyolar bakalım, tekrarlanırsa kimse kimseyi susturamaz, aslında öle bi çatısma yok dedigim gibi bi kaç tane kendini bilmez velet bos bos konusuyor o kadar. benimde oyundaki samimi oldugum kişilerden tek ricam o tarz insanları korumasınlar, mesaj iletildi :D :D
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

xMoRtaLx yazdı:türk-kürt ne la, herkes insan olsun ilk önce. adam olun adam :D neyse işin şakası, Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Mustafa Kemal Atatürk'e dil uzatan olursa her türlü tartısma yasanır, zamanın da bikaç velet yaptı bu terbiyesizliği, şimdilik susuyolar bakalım, tekrarlanırsa kimse kimseyi susturamaz, aslında öle bi çatısma yok dedigim gibi bi kaç tane kendini bilmez velet bos bos konusuyor o kadar. benimde oyundaki samimi oldugum kişilerden tek ricam o tarz insanları korumasınlar, mesaj iletildi :D :D
Eğer ortada ırkçılık söz konusuysa ben tavrımı her türlü koyarım hacı. Adam ol :D
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

“Genel Sohbet” sayfasına dön