Gaffar & Lathander
Re: Gaffar & Lathander
Evet forum üzerinden yazdıgı zaman.Claudios yazdı:Lathander'ın yazısı 30 haziran ...
- Briqandx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Arkadaşlar bu boss u AR-GE den taktik almadan kesmek çok zor gerçekten. Şu ana kadar kesenlerinde taktik almadan kestiklerine inanmıyorum. Çok çetrefilli bir taktiği olduğu hakkında çok duyum aldım. Yani GM ler Playerleri oyalamak adına yaptı bu bossu öyle düşünüyorum.

IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
Briqandx yazdı:Arkadaşlar bu boss u AR-GE den taktik almadan kesmek çok zor gerçekten. Şu ana kadar kesenlerinde taktik almadan kestiklerine inanmıyorum. Çok çetrefilli bir taktiği olduğu hakkında çok duyum aldım. Yani GM ler Playerleri oyalamak adına yaptı bu bossu öyle düşünüyorum.
Briqandx yazdı:Arkadaşlar bu boss u AR-GE den taktik almadan kesmek çok zor gerçekten. Şu ana kadar kesenlerinde taktik almadan kestiklerine inanmıyorum. Çok çetrefilli bir taktiği olduğu hakkında çok duyum aldım. Yani GM ler Playerleri oyalamak adına yaptı bu bossu öyle düşünüyorum.
Katılıyorum.Ne de olsa çemberlitaştan sonra uzun süre yeni GB veya leveller gelmiyecek gibi gözüküyor ...
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Melodrama yazdı:Briqandx yazdı:Arkadaşlar bu boss u AR-GE den taktik almadan kesmek çok zor gerçekten. Şu ana kadar kesenlerinde taktik almadan kestiklerine inanmıyorum. Çok çetrefilli bir taktiği olduğu hakkında çok duyum aldım. Yani GM ler Playerleri oyalamak adına yaptı bu bossu öyle düşünüyorum.
Katılıyorum.Ne de olsa çemberlitaştan sonra uzun süre yeni GB veya leveller gelmiyecek gibi gözüküyor ...
Oyalama amaçlı tamamen.
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Azap Süvarileri
İstersen Onuda Koyur Sorun değil Staj Yaptığım işin Oyunda Yokum o Yüzden Oyuna Ara Verdim Bitince Merak etme Fotolar Ilk Sana atarım . . .byreal yazdı:KuTSaLGeNc yazdı:IISaDoSaDoII yazdı:OYUNCU OLANA HEPSİ KOLAY OYUNCU OLMAYAN ATAR TURAR . . . !
Bizler oyuncu degılız be kesemıyoruz MAdem Oyuncusun YArın AKşam FOtoları Koyda Bİzde Yerimizi Bİlelim...
Kestigimi idda etmedimki.
BU arada Tılsım Arz Klanında İlk Gbmx Kesen Bizim Tayfa Aklında Bulunsun :mrgreen:
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
bu da moda oldubyreal yazdı:Canceazi yazdı:YasinKocamanca yazdı:Senin şu king arkadaşlarını merak ettim doğrusubyreal yazdı:YasinKocamanca yazdı:Yaz yaz kesilmiştirkuklacıda 2 kere kesilmiş
sıyır yalandan kim ölmüş
isim açıklamıycam ugraşma boşa
adamlar kesecek item düşecek ya da düşmeyecek de foruma konu açmayacak hadı en basiti bunu biz duymayacağız kardeşim forumu kirletmekten vazgeçin haya dünyasında yaşamayı bırkaın artık ::)
Sen nasıl bir insansın. belki doğrudur ? bir kere açıkladılar ve ellerindeki herşey ellerinden alındı. Belki doğru söylüyor ?
Açıklarsam elindeki emekler kaybolur o yüzden isim açıklamak istemiyorum.
herkes bunun arkasına saklanıp yok şöyle kesildi yok böyle kesildi diyor
onlarda bir tt var dı o yüzden ya da bir oyun hatasından yararlanmışdı
tatlısu vardı herhalde gruplarında
o yüzden herşeyleri alınıp forumdan konuları kaldırıldı
sanki gaffarı kesmek yasak
lütfen arkadaşlar şu tür ayak oyunlarını yapmayalım
kimseyi rencide etmemişimdir umarım
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Senin şu king arkadaşlarını merak ettim doğrusu
Sen nasıl bir insansın. belki doğrudur ? bir kere açıkladılar ve ellerindeki herşey ellerinden alındı. Belki doğru söylüyor ? [/quote]
Açıklarsam elindeki emekler kaybolur o yüzden isim açıklamak istemiyorum.[/quote]
bu da moda oldu
herkes bunun arkasına saklanıp yok şöyle kesildi yok böyle kesildi diyor
onlarda bir tt var dı o yüzden ya da bir oyun hatasından yararlanmışdı
tatlısu vardı herhalde gruplarında
o yüzden herşeyleri alınıp forumdan konuları kaldırıldı
sanki gaffarı kesmek yasak
lütfen arkadaşlar şu tür ayak oyunlarını yapmayalım
kimseyi rencide etmemişimdir umarım[/quote]
Aynen ya Neden Açıklamıyosun ki ? Demekki Kesen Grupta bir TT Falan Bişey Vardı Ki Öyle Kestiler.Gaffar Kesmek Neden Yasak Olsun ki ? Sanki Gaffar Kesilmeyecek Diye Bir Kural Var.Şuan Gaffar'ın Canını 50 Den aşağıya İndirebilen Fazla Bir Grup Yok.RoA Sadece 47 Yapmıştı Yanlış Hatırlamıyorsam Nereye Kesiyolar.Adamlar Kesse Bir Grup 6 Kişi Toplam 5 Grup Kesti Diyosun.5x6=30 Yapar.Bu 30 Kişiden Neden Hiç Biri Gelipte Gaffarı Kestik Demedi ? Usturuplu Salla Ya
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!