LÖSEV[Destek VER]
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: çArşı Lösemiye de kArşı !
Gercekten güzel düşünülmüş bi etkinlik. Tebrik ediyorum sizi. Ankarada olsaydım gelebilirdim
Re: LÖSEV[Destek VER]
Merhaba,
Lösev ile ilgili konuyu sabit konu ile birleştirilmiştir.
Bilginize
Lösev ile ilgili konuyu sabit konu ile birleştirilmiştir.
Bilginize
Re: çArşı Lösemiye de kArşı !
çArşı Lösemiye de karşı !
28 Mayıs C.tesi Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası çerçevesinde LÖSEV'in düzenleyeceği organizasyona çArşı Ankara olarak atkılarımızla, formalarımızla katılarak hem lösemili kardeşlerimize moral ve destek verecek hemde her türlü sosyal olayda ön planda olan büyük taraftarımıza yakışan sorumluluğu yerine getireceğiz !
Etkinlikler çerçevesinde;
...
Esrarengiz numaraları ve nefes kesen şovları ile milyonları şaşkına çeviren Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasından tanıdığımız AREF GHAFOURİ mucizelerini bu kez çocuklarımız için paylaşacak!
Alternatif Rock, Brit Rock, Grunge gibi birçok türden esinlenen ve kendi besteleri de bulunan grup SADE ile Anıtpark’ta Buluşuyoruz.
Dinamik ve eğlenceli sahne performansları ile dikkat çeken grup
DEJA-VU Anıtpark’ta bizlerle.
İnsanın kanını kaynatan yüksek tempolu parçalarında bağlama ve buzuki tınılarını da kullanan DEJA-VU’nun canlı performansını izlemeye davet ediyoruz.
Sende Lösemiye karşı kardeşlerinin yanında olacaksan;
28 Mayıs 2011 C.tesi Saat 11.00'da Anıtkabir Tandoğan Giriş Kapısı Önünde Buluşacağız !
Konu Güncellenmiştir.
Zülfü LİVANELİ'de bizlerle olacaktır.
28 Mayıs C.tesi Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası çerçevesinde LÖSEV'in düzenleyeceği organizasyona çArşı Ankara olarak atkılarımızla, formalarımızla katılarak hem lösemili kardeşlerimize moral ve destek verecek hemde her türlü sosyal olayda ön planda olan büyük taraftarımıza yakışan sorumluluğu yerine getireceğiz !
Etkinlikler çerçevesinde;
...
Esrarengiz numaraları ve nefes kesen şovları ile milyonları şaşkına çeviren Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasından tanıdığımız AREF GHAFOURİ mucizelerini bu kez çocuklarımız için paylaşacak!
Alternatif Rock, Brit Rock, Grunge gibi birçok türden esinlenen ve kendi besteleri de bulunan grup SADE ile Anıtpark’ta Buluşuyoruz.
Dinamik ve eğlenceli sahne performansları ile dikkat çeken grup
DEJA-VU Anıtpark’ta bizlerle.
İnsanın kanını kaynatan yüksek tempolu parçalarında bağlama ve buzuki tınılarını da kullanan DEJA-VU’nun canlı performansını izlemeye davet ediyoruz.
Sende Lösemiye karşı kardeşlerinin yanında olacaksan;
28 Mayıs 2011 C.tesi Saat 11.00'da Anıtkabir Tandoğan Giriş Kapısı Önünde Buluşacağız !
Konu Güncellenmiştir.
Zülfü LİVANELİ'de bizlerle olacaktır.
Duyarlılığınız İçin Tebrikler Arkadaşlar Bu Dünyada Bizim Durumumuzda Olamayanları da Düşünmek Lazım...!!

|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Allah rahmet eylesin kardeşim Allah inşallah kimseye yaşatmaz bu acıyı Maddi durumu olupta insanlığa gençlere ve çocuklara yardımda bulunmayan bencillere lanet olsun derdim ama lanet okumakta günah sonuçta.
Cennet cennet dedikleri,
Birkaç köşkle birkaç huri,
İsteyene ver onları,
Bana seni gerek seni.
Yunus Emre
Ey Türk Titre ve Kendine Gel
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini ve Töreni Kim Bozabilir !
Birkaç köşkle birkaç huri,
İsteyene ver onları,
Bana seni gerek seni.
Yunus Emre
Ey Türk Titre ve Kendine Gel
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini ve Töreni Kim Bozabilir !
- StylxSoNiC
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Remus yazdı:Allah rahmet eylesin kardeşim Allah inşallah kimseye yaşatmaz bu acıyı Maddi durumu olupta insanlığa gençlere ve çocuklara yardımda bulunmayan bencillere lanet olsun derdim ama lanet okumakta günah sonuçta.
StylxSoNiC
StylxSoNıC
xSoNıCx

relaxveyaefendy yazdı:Öncelikle İKV ' den biri olarak ..Kaybını Anlıyorum ALLAH ' tan sabır diliyorum .Gerekli desteği her gören verecektir UMUYORUM..
Allah tüm Lösemi hastası olan arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709