Merhaba,
İki gün önce canım gibi sevdiğim arkadaşım lösemi hastalığından hayata gencecik yaşta göz yummuştur.Bu üzüntüyü başkalarıda yaşamasın lütfen sizde LÖSEV e destek verin lösemi hastası çocuklara bağışta bulunun.
Bazı üyeler bu konuyu okumadan geçecek ama Duyarlı arkadaşlarım kesin vardır.Ya siz onların yerinde olsaydınız...daha 19 yaşında gençliğinin baharında olan kız arkadaşım gibi her geçen gün bu hastalıktan insan ölüyor.Sende bağış yap!bu kayıplara son ver...
PTT ŞUBELERİNDEN BAĞIŞ OLANAĞI
Türkiyenin her köşesindeki PTT şubelerinden 120660 nolu posta çeki hesabına bağış yapabilirsiniz.
Ayrıca online bağış;https://www.losev.org.tr/bagis/bagis.aspx
LÖSEV[Destek VER]
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
LÖSEV[Destek VER]
En son Lathander tarafından 25 Nis 2011 14:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Sabitlendi
Sebep: Sabitlendi
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- Kafkasbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Legend Of TayFa
Re: LÖSEV[Destek VER]
Kesinlikle önemli bir konu açmışsın kardeşim. Bu konuda tüm insanların duyarlı olması gerekiyor.
xxXXTaYFaLaRXXxx
Göster
Öncelikle Allah'tan rahmet kalanlara sabır dilerim . Bizlerde bu durumda olabilirdik . Güzel konu açmışsın canı gönülden tebrik eder ve boş geçmeyeceğimi dile getirmek isterim .
Saygılar.
Saygılar.
XXCEZAXX
Merhabalar iyi akşamlar,
Öncelikle başımız sağolsun.Çok önemli bir konuya değinmişsin.Bu konuda birçok üyemizin duyarlı olacağı taraftarıyım
İLK Destek benden olur zaten.
Öncelikle başımız sağolsun.Çok önemli bir konuya değinmişsin.Bu konuda birçok üyemizin duyarlı olacağı taraftarıyım
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
Allah tüm Lösemi hastası olan arkadaşlarımızın yardımcısı olsun. Kendilerine acil şifalar dilerim. Bu konu hakkında duyarlı olup onlara elimizden geldiği kadarı ile destekte bulunmalıyız. Unutmayalım ki bu tür hastalıklar sadece kendimize uzak bildiğimiz insanların başına gelmez. Allah kimseye göstermesin ama bu hastalık bizlerinde kapısını çalabilir. Bu yüzden tüm arkadaşlarımızı bu konuya duyarlı olmalarına davet ediyorum.
Konuyu açan arkadaşa ise öncelikle baş sağlığı diler bu kadar önemli bir konuyu buralara taşıyıp bir nebze olsun lösemi hastası olan arkadaşlarımıza sağladığı destekten dolayı kendisini tebrik ediyor ve sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Unutmayalım ki sağlık herşeyden önce gelir. Bu yüzden desteklerimizi esirgemeyelim.
Keyifli forumlar.
Konuyu açan arkadaşa ise öncelikle baş sağlığı diler bu kadar önemli bir konuyu buralara taşıyıp bir nebze olsun lösemi hastası olan arkadaşlarımıza sağladığı destekten dolayı kendisini tebrik ediyor ve sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Unutmayalım ki sağlık herşeyden önce gelir. Bu yüzden desteklerimizi esirgemeyelim.
Keyifli forumlar.
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Wan Te D
Dostlar sağolsun.Lakin takip ettiğim kadarı ile biraz cep yakan bir yardım olduğu için çoğu oyuncu arkadaşlarımız bu mesajı okumamış bile üzüldüm 
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
.WHiTexDeWiL yazdı:Allah tüm Lösemi hastası olan arkadaşlarımızın yardımcısı olsun. Kendilerine acil şifalar dilerim. Bu konu hakkında duyarlı olup onlara elimizden geldiği kadarı ile destekte bulunmalıyız. Unutmayalım ki bu tür hastalıklar sadece kendimize uzak bildiğimiz insanların başına gelmez. Allah kimseye göstermesin ama bu hastalık bizlerinde kapısını çalabilir. Bu yüzden tüm arkadaşlarımızı bu konuya duyarlı olmalarına davet ediyorum.
Keyifli forumlar.
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Selam . .
Çok güzel bir konu açmışsın, öncelikle başınız sağolsun. Böyle bir durumda duyarlı olmak zorundayız, en hazından herkes dahil bende elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışmalı.
Allah tüm lösemi hastalarına yardımcı olsun, acil şifalar versin. Allah kimseye göstermesin . .
Çok güzel bir konu açmışsın, öncelikle başınız sağolsun. Böyle bir durumda duyarlı olmak zorundayız, en hazından herkes dahil bende elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışmalı.
Allah tüm lösemi hastalarına yardımcı olsun, acil şifalar versin. Allah kimseye göstermesin . .
2009-2013