gadali yazdı:Yuh adam 59 lvl normal gelirse kasacak yaratık bulamayız demiş. Kardeş oyuna yeni başlamışsın galiba ? 49 lvller geldiğinde millet 4 günde 39 dan 49 a çıktı. Oyunda 700.000 kişimi var sanıyonuz? 1000 kişi varsa şükretsinler
ÇEMBERLİTAŞ İSTEMİYORUZ GB YE HAYIR !
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
Re: ÇEMBERLİTAŞ İSTEMİYORUZ GB YE HAYIR !
Yusuf
- Directx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Cazfig
Merhaba; Arkadaşlar son 1-2 haftadır forumda dikkatimi çeken bazı bölge isimleri var bunların hakkında fazla bilgim yok ama oyuna yeni gelecek GB yada bölgelermi mesela Tapınak isimi geçiyordu bazı konularda ve KARAKÖY.Karaköy diye bir bölge mi gelicek ? 59.seviye gelince ?
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

Directx yazdı:Merhaba; Arkadaşlar son 1-2 haftadır forumda dikkatimi çeken bazı bölge isimleri var bunların hakkında fazla bilgim yok ama oyuna yeni gelecek GB yada bölgelermi mesela Tapınak isimi geçiyordu bazı konularda ve KARAKÖY.Karaköy diye bir bölge mi gelicek ? 59.seviye gelince ?
Mrxbaris yazdı: 17 Haziran 2013 Karaköy ve 59 seviye
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Oyun sunucularının sessiz olduguna katılmıyorum,teşkilatta oynayan oynuyor 1 hafta önce sıgınakların gece 2de dolu oldugunu görmüştük...Ama onun dışında çemberlitaşın gb olması doğru bence ama artık grub bölgesi gelmez diye düşünüyorum yeni bölge ve yeni levelleri merakla bekliyoruz
İyi forumlar
İyi forumlar
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Öncelikle iyi forumlar.Ben IKV yönetiminin uzun bir süre içerisinde bir yenilik yapacağını düşünmüyorum malum daha Çemberlitaş tam olarak bitirilmedi sığınak ve miğrat geldiğinde bu süreler zaafında Kenan ve Junon kesişmişti belki de daha kısa benim düşüncem 1-1.5 sene civarı içinde yeni levellerin geleceği ondan sonra gelecek güncellemeden sonra(Bunun tarihini tam tahmin edemiyorum) Lonca Sisteminin geleceğidir uzunca bir süre IKV yönetiminden yenilik beklememeliyiz ...
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Bu kadar net konuşacak bilgiyi nerden aldığını açıklarmısın ?Mrxbaris yazdı:10 Haziran 2012 Lonca Sistemi
17 Haziran 2013 Karaköy ve 59 seviye
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
IIxDRaCuLaxII yazdı:Mrxbaris yazdı:10 Haziran 2012 Lonca Sistemi
Bu kadar net konuşacak bilgiyi nerden aldığını açıklarmısın ?
Ben açıklayayım
Tarihlerin sıralamasına sözüm yok ancak çok net konuşmuş...Melodrama yazdı:IIxDRaCuLaxII yazdı:Mrxbaris yazdı:10 Haziran 2012 Lonca Sistemi
Ben açıklayayımHAYALGÜCÜ. Sence Lonca sistemine insanlar daha alışamadan Yeni levellerin gelmesi mümkün mü ?
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Zaten tarihlerin sıralaması tarihlerin yalnışlığını ele vermiyor mu ?IIxDRaCuLaxII yazdı:Tarihlerin sıralamasına sözüm yok ancak çok net konuşmuş...Melodrama yazdı:IIxDRaCuLaxII yazdı:Mrxbaris yazdı:10 Haziran 2012 Lonca Sistemi
Ben açıklayayımHAYALGÜCÜ. Sence Lonca sistemine insanlar daha alışamadan Yeni levellerin gelmesi mümkün mü ?
Yorumun için teşekkürler. Sunuculara dolu tarafından bakmışsın ancak geçen sene yi düşün bi migrat ve sığınak geldiğinde o zamanki doluluğu hatırlıyomusun ? birde şimdi çemberlitaş çıktığından beri oyunun durumuna. Forumda çook önceki konulara bakarsan hep insanlar heyecanlı migrat sığınak neler çıktı nası kesti vs. güzel güzel tartışılıyodu. Şimdi öylemi daha gaffarı kesebilen yok + millet bu bölgenin zorluğundan yakınıyor birkaç kişi var yok demedim bende çemberlitaş hakkında beyendiği yönünde konular açıyor. Ama zaten oyunun çoğunluğu bu bölgeye giremiyor. Hani şimdi bana sende yap sende gir felan demeyin bende girmesini bilirim ama 5 saat bir bölgede duramam. Bu kişilik meseli. Grub bölgesi gelmez demişsin inşallah öyle olur herkez bunu istiyo. Ama gene yeraltı vs. gelmezse oyuncularda DEV'lerin vs. uğraşmadığı yönünde fikir atabilir ortaya. Nede olsa yeni lvl getirdiklerinde yeni eşyalar her lvle sınıflara göre ayrı ayrı efsunlar reçeçeter.. bu hiç kolay değil ben demiyorumki bunu yapmak kolay. Biz 2 sene bekleyelim ama bekleyelim sonuçta GB gelmesin 2 sene bekleyelim. Bu kadar para alıyosunuz hiç değilse bir çabanız olsun 'ADAM GİBİ' değilmi ?wonka yazdı:Oyun sunucularının sessiz olduguna katılmıyorum,teşkilatta oynayan oynuyor 1 hafta önce sıgınakların gece 2de dolu oldugunu görmüştük...Ama onun dışında çemberlitaşın gb olması doğru bence ama artık grub bölgesi gelmez diye düşünüyorum yeni bölge ve yeni levelleri merakla bekliyoruz![]()
İyi forumlar