ÇEMBERLİTAŞ İSTEMİYORUZ GB YE HAYIR !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Berimpex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

ÇEMBERLİTAŞ İSTEMİYORUZ GB YE HAYIR !

Mesaj gönderen Berimpex »

Artık bıktık şu grub bölgelerinden yeter artık , Çemberlitaş çıkmasına kaç hafta olmasına karşın herkez çemberliden çok sığınak migrat atıyor bunun nedeni çok uzun sürmesi ve gidicek eleman olmaması vs. Grub bölgelerinden artık bezdik cidden bezdik. Uğraşmamak içinmi yapıyosunuz bunları ne için yapıyosunuz bilmemde her sene her sene olmaz böyle. 59 seviye gelsin karaköy gelsin ama grub bölgeleri gelmesin. Ben ve arkadaşlarım forumun çoğu aynı görüşte. Bari yaptıysanız Bi GB adam akıllı migrat sığınak gibi yapsaydınız böyle olmaz 5 saat ben oyuna ara vermeden devam edemem. Zaten o yüzden oyunun çoğunluğu çemberlitaşa girmiyor oyunu bırakıyor. Bugünlerde oyun sunucular vs. neden bu kadar sessiz sanıyorsunuz. Şuan oyunu oynayanlar bence kendilerine gelsinler bıraksınlar şu bölgeyi kendilerine yazık. Ben 1 aydır 2 kere girdim oyuna bu kadar olmaz çünki. Lütfen sizde artık kendinize acıyın, kendinizi düşünmüyorsanız ailenizi arkadaşlarınızı düşünün günde 7 saat ara vermeden bölge olmaz olmamalı !

Teşekkürler.
:oops:
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Re: ÇEMBERLİTAŞ İSTEMİYORUZ GB YE HAYIR !

Mesaj gönderen seagle »

bak şu konuda katılıyorum arttık 3 dev GRUP bölgemiz var ..!

Bundan sonra grup bölgesi gelmeme si daha iyi olur çüğnkü oyuncular değişik şeyler arıyo önce 59 seviye gelir karaköy aşççıklır kasılır 1 1.5 sene sonra 59 seviyenin grup bölgesi gerlir yada daha farkşlı birşey ... eğer 59 seviye içinde hemen bi grup bölgesi açarlarsa yuh derim 8-)
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
Berimpex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

aynen katılıyorum
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Mrxbaris »

10 Haziran 2012 Lonca Sistemi

17 Haziran 2013 Karaköy ve 59 seviye
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IISehrazatII »

Arkadaşlar bu aşamadan sonra ikv ye exp kasmalı herkesin girebileceği bir bölge gelmesi çok zor düşünsenize serverdaki herkes aynı anda meteorda yaratık kesiyor :) Ayakta yaratık mı kalır kimse kasamaz. O yüzden seviye limiti arttırılınırsa yine grup bölgesi gibi kendi grubumuzla kasarız diye düşünüyorum.
IISeHRaZaTII
Montecarlo

"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Mrxbaris »

IISehrazatII yazdı:Arkadaşlar bu aşamadan sonra ikv ye exp kasmalı herkesin girebileceği bir bölge gelmesi çok zor düşünsenize serverdaki herkes aynı anda meteorda yaratık kesiyor :) Ayakta yaratık mı kalır kimse kasamaz. O yüzden seviye limiti arttırılınırsa yine grup bölgesi gibi kendi grubumuzla kasarız diye düşünüyorum.
Mrxbaris yazdı:
17 Haziran 2013 Karaköy ve 59 seviye
Kullanıcı avatarı
Berimpex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

alakası yok bence yeraltı gibi bir bölge düşün diğer oyunlarda senin dediğin gibi birşey yok 49 da nası kastıysak 59 dada öyle 1 haftada olamassak 3 haftada örnek olarak yeraltı işte senin dediğin gibi bir sorun 1 hafta 2 hafta sürer gerisi zaten yavaş yavaş kasarsın..
Kullanıcı avatarı
gadali
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gadali »

Yuh adam 59 lvl normal gelirse kasacak yaratık bulamayız demiş. Kardeş oyuna yeni başlamışsın galiba ? 49 lvller geldiğinde millet 4 günde 39 dan 49 a çıktı. Oyunda 700.000 kişimi var sanıyonuz? 1000 kişi varsa şükretsinler
Kullanıcı avatarı
Berimpex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

aynen :lol:
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IISehrazatII »

gadali yazdı:Yuh adam 59 lvl normal gelirse kasacak yaratık bulamayız demiş. Kardeş oyuna yeni başlamışsın galiba ? 49 lvller geldiğinde millet 4 günde 39 dan 49 a çıktı. Oyunda 700.000 kişimi var sanıyonuz? 1000 kişi varsa şükretsinler
Yeraltı boyutunda bir harita gelsin bakalım sen 1 tane yaratık kesebiliyomusun görücez. Ayrıca herkeste bu kadar şaheser varken karacin meran muhafızı felan kesmeyi beklemeyin.
IISeHRaZaTII
Montecarlo

"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön