Bu nasıl oluyor ???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Bu nasıl oluyor ???

Mesaj gönderen byreal »

Bu nasıl oluyor hile veya programmı oyun hatasımıdır sonuna kadar izleyin anlam veremedim.

http://www.youtube.com/watch?v=dZNn3UEa2Wc
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Re: Bu nasıl oluyor ???

Mesaj gönderen seagle »

çok öncelerden böyle bie oluyordu artık olmuyor ama yinede detelarla oynıyanlar var o deta dosyalarındaki bi sayıdır Tahminim 100 ise 400 yapmıştır 4 kat hızlı oluştur 1 ise 4 yapmıştır oratntılı :ugeek: Büyük ihtimal bana göre :!:
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Gayet basit. Video 2 bölümden oluşuyor. 1. Bölümü kayıt etmiş normal yürürken . üzerine 2. bölümü eklemiş.2.bölümün video oynatma hız ayarını yükseltmiş :) video hızlanınca sanki tıklayınca uçuyor gibi gidiyor :)

Son olarak boş işler bunlar ;)
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Afterlife »

Hayır Arkadaşlar Herşeyi Dataya Ona Buna Bağlamayın..!

Cheat Engine Programı Kullanıyor veya Basit Bir Program Hızlandırıcı Kullanıyor...

Peki Hızlandırıcı Nedir...

Bellek Ram'da Yüklü Olan Oyun vs. Dsoyalarını Görüntülerini Kat Kat Hızlandırmadır..!

Bu İkvde Çalısmamaktadır Neden..?

Ben Maden Çekmekde Denedim Ancak

Karakter Uçup Bi Anda Madene Gidiyor Ama Sunucuda O Karakter Aynı Hızda İlerliyor

Kısacası Normalda 30 Sn de Varcağınız Yere 10 Kat Hızla 3 Sn de Varırsınız Ama Madeni Çekmeye Kalkınca Erişim İçin Uzaktasını Gibi Bir Problemle Karsılasırsınız...

Dahada Kısacası Sadece Kendini Hızlı Sanarsın Oysaki Sunucuda Gayet Normal Görünürsün.. (;
Kullanıcı avatarı
gadali
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen gadali »

cheat engine sp yani tek kişilik oyunlarda yarar. Multiplayer veya mmorpg oyunlarda sadece kendi pc nizde olur sunucu serverine normal olarak gider. Mesela cheat engine ile elinize ejder asa alırsınız onu görürsünüz ancak elinizde normalde eski asa vardır. Datalarla oynamakgibi yani
Kullanıcı avatarı
terrible
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen terrible »

O bilmeden konuşanlar data cheat engine vs programlardan söz edenlere sesleniyorum bilmeden konuşmayın :!: adam videoyu hızlandırmış yaptığı tek şey bu video ile oynayarak hızlı gidor gibi gözükmesini sağlamış kanıtıda var 1:14 saniyeye dikkat edin soldaki adam maden çekiyor (normalden hızlı bir şekilde ) yani tamamen videoyla oynanmış ;)
TILSIM
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

terrible yazdı:O bilmeden konuşanlar data cheat engine vs programlardan söz edenlere sesleniyorum bilmeden konuşmayın :!: adam videoyu hızlandırmış yaptığı tek şey bu video ile oynayarak hızlı gidor gibi gözükmesini sağlamış kanıtıda var 1:14 saniyeye dikkat edin soldaki adam maden çekiyor (normalden hızlı bir şekilde ) yani tamamen videoyla oynanmış ;)
:arrow: +1
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

terrible yazdı:O bilmeden konuşanlar data cheat engine vs programlardan söz edenlere sesleniyorum bilmeden konuşmayın :!: adam videoyu hızlandırmış yaptığı tek şey bu video ile oynayarak hızlı gidor gibi gözükmesini sağlamış kanıtıda var 1:14 saniyeye dikkat edin soldaki adam maden çekiyor (normalden hızlı bir şekilde ) yani tamamen videoyla oynanmış ;)
Hiiiiç aklıma gelmemişti. ( alaylı ifade olarak kullanmadım) K.b ma mantıklı bence bu dediği :D
Ben zaten deta derken tahmin ettim xD kedsişm bişi demedim ama you tube mı dailmationmu ne iyice araştırın adam kasasında 999 m para getiriyor bu bir hile hatta GM.... ismini unuttum GMFuat (fuat ismiğni tamamen attım ) e küfr edio al işte al hani IKV de hile yok tu diye ..
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen byreal »

Kesin bi bilgi yok galiba.
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Videoyu ileri sararak kaydetmişler yürüdüğü zaman..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön