Bu nasıl oluyor hile veya programmı oyun hatasımıdır sonuna kadar izleyin anlam veremedim.
http://www.youtube.com/watch?v=dZNn3UEa2Wc
Bu nasıl oluyor ???
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Re: Bu nasıl oluyor ???
çok öncelerden böyle bie oluyordu artık olmuyor ama yinede detelarla oynıyanlar var o deta dosyalarındaki bi sayıdır Tahminim 100 ise 400 yapmıştır 4 kat hızlı oluştur 1 ise 4 yapmıştır oratntılı :ugeek: Büyük ihtimal bana göre :!:
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*

*2254*
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Gayet basit. Video 2 bölümden oluşuyor. 1. Bölümü kayıt etmiş normal yürürken . üzerine 2. bölümü eklemiş.2.bölümün video oynatma hız ayarını yükseltmiş
video hızlanınca sanki tıklayınca uçuyor gibi gidiyor
Son olarak boş işler bunlar
Son olarak boş işler bunlar
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Hayır Arkadaşlar Herşeyi Dataya Ona Buna Bağlamayın..!
Cheat Engine Programı Kullanıyor veya Basit Bir Program Hızlandırıcı Kullanıyor...
Peki Hızlandırıcı Nedir...
Bellek Ram'da Yüklü Olan Oyun vs. Dsoyalarını Görüntülerini Kat Kat Hızlandırmadır..!
Bu İkvde Çalısmamaktadır Neden..?
Ben Maden Çekmekde Denedim Ancak
Karakter Uçup Bi Anda Madene Gidiyor Ama Sunucuda O Karakter Aynı Hızda İlerliyor
Kısacası Normalda 30 Sn de Varcağınız Yere 10 Kat Hızla 3 Sn de Varırsınız Ama Madeni Çekmeye Kalkınca Erişim İçin Uzaktasını Gibi Bir Problemle Karsılasırsınız...
Dahada Kısacası Sadece Kendini Hızlı Sanarsın Oysaki Sunucuda Gayet Normal Görünürsün.. (;
Cheat Engine Programı Kullanıyor veya Basit Bir Program Hızlandırıcı Kullanıyor...
Peki Hızlandırıcı Nedir...
Bellek Ram'da Yüklü Olan Oyun vs. Dsoyalarını Görüntülerini Kat Kat Hızlandırmadır..!
Bu İkvde Çalısmamaktadır Neden..?
Ben Maden Çekmekde Denedim Ancak
Karakter Uçup Bi Anda Madene Gidiyor Ama Sunucuda O Karakter Aynı Hızda İlerliyor
Kısacası Normalda 30 Sn de Varcağınız Yere 10 Kat Hızla 3 Sn de Varırsınız Ama Madeni Çekmeye Kalkınca Erişim İçin Uzaktasını Gibi Bir Problemle Karsılasırsınız...
Dahada Kısacası Sadece Kendini Hızlı Sanarsın Oysaki Sunucuda Gayet Normal Görünürsün.. (;
cheat engine sp yani tek kişilik oyunlarda yarar. Multiplayer veya mmorpg oyunlarda sadece kendi pc nizde olur sunucu serverine normal olarak gider. Mesela cheat engine ile elinize ejder asa alırsınız onu görürsünüz ancak elinizde normalde eski asa vardır. Datalarla oynamakgibi yani
O bilmeden konuşanlar data cheat engine vs programlardan söz edenlere sesleniyorum bilmeden konuşmayın :!: adam videoyu hızlandırmış yaptığı tek şey bu video ile oynayarak hızlı gidor gibi gözükmesini sağlamış kanıtıda var 1:14 saniyeye dikkat edin soldaki adam maden çekiyor (normalden hızlı bir şekilde ) yani tamamen videoyla oynanmış 
TILSIM
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
:arrow: +1terrible yazdı:O bilmeden konuşanlar data cheat engine vs programlardan söz edenlere sesleniyorum bilmeden konuşmayın :!: adam videoyu hızlandırmış yaptığı tek şey bu video ile oynayarak hızlı gidor gibi gözükmesini sağlamış kanıtıda var 1:14 saniyeye dikkat edin soldaki adam maden çekiyor (normalden hızlı bir şekilde ) yani tamamen videoyla oynanmış
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
Hiiiiç aklıma gelmemişti. ( alaylı ifade olarak kullanmadım) K.b ma mantıklı bence bu dediğiterrible yazdı:O bilmeden konuşanlar data cheat engine vs programlardan söz edenlere sesleniyorum bilmeden konuşmayın :!: adam videoyu hızlandırmış yaptığı tek şey bu video ile oynayarak hızlı gidor gibi gözükmesini sağlamış kanıtıda var 1:14 saniyeye dikkat edin soldaki adam maden çekiyor (normalden hızlı bir şekilde ) yani tamamen videoyla oynanmış
Ben zaten deta derken tahmin ettim xD kedsişm bişi demedim ama you tube mı dailmationmu ne iyice araştırın adam kasasında 999 m para getiriyor bu bir hile hatta GM.... ismini unuttum GMFuat (fuat ismiğni tamamen attım ) e küfr edio al işte al hani IKV de hile yok tu diye ..
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü

*2254*

*2254*
Kesin bi bilgi yok galiba.
Videoyu ileri sararak kaydetmişler yürüdüğü zaman..