bi arkadaş tank gibi 2 direncide binlesin kesim kolaylaşır demiş.
onun yerine şarap iksir içti ofansif savaşçı.daha iyi vurduğundan böyle daha rahat.
ellerine sağlık.gbmx i oturturmak için baya uğraşmıştık.ellerine sağlık.
GBM-X 2 Kat Kolay Yoldan Kesim [Görselleştirilmiş Anlatım]
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Re: GBM-X 2 Kat Kolay Yoldan Kesim [Görselleştirilmiş Anlatım]
Saptırma takibi doğru bir şekilde yapılarak GBM-X'in sadece tank savaşçıda kalması sağlandı.1 Saptırma süresi 3 saldırı yeteneği grubuna denk geliyor.Şarap iksir ile birlikte 1 saptırma boyunca 3-4 canı gidiyor.turkoxHAMSTER yazdı:Kışkırtma var ama devamlı ofansif savaşçıya da dönüyor GBMx bunun önüne nasıl geçtiniz?
AmenRA yazdı:Battal ciden cok guzel anlatmısın fakat hanı emege saygıben sana o taktıgı anlatana kadar canım cıktı ve 200 m sıne ıdaya bıle gırıyordun benle oyle bı taktık olmadgına ?? sımdıde benım kesfım demısın
neyse yınede elıne saglık
İlk sen söyledin evet,o kadar büyütmeye gerek yoktu ihtiyacımız olan sihirli sözcükleri söylesen yeterdi:) Onları da ben buldum.Keserken aynı anda anlatım için gerekli altyapıyı tasarladım kafamda ve ssleri çektim.Tekrar teşekkürler.Gaffar için de birlikte bir taktik geliştirelim.
2006-2013
AmenRa
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Benim Aklımda da Şöyle bir şey var ama denemedim.Her şey senin dediğin gibi olcak ama hs bittikten sonra geri de büyüler kutubun tankı içine alacağı mesafe de kutup açsa büyücüler nasıl olurdu.Sadece 15 sn hs boyunca tank hasar alır geriye kalan 15 sn hs yenilemesine kadar kutup açsa büyücüler zannediyorum şifacılar için daha kolay olurdu.DEdiğim gibi hiç denemedim eksileri var mı yok mu bilmiyorum.izdirapgrafik yazdı:Saptırma takibi doğru bir şekilde yapılarak GBM-X'in sadece tank savaşçıda kalması sağlandı.1 Saptırma süresi 3 saldırı yeteneği grubuna denk geliyor.Şarap iksir ile birlikte 1 saptırma boyunca 3-4 canı gidiyor.turkoxHAMSTER yazdı:Kışkırtma var ama devamlı ofansif savaşçıya da dönüyor GBMx bunun önüne nasıl geçtiniz?
AmenRA yazdı:Battal ciden cok guzel anlatmısın fakat hanı emege saygıben sana o taktıgı anlatana kadar canım cıktı ve 200 m sıne ıdaya bıle gırıyordun benle oyle bı taktık olmadgına ?? sımdıde benım kesfım demısın
neyse yınede elıne saglık
İlk sen söyledin evet,o kadar büyütmeye gerek yoktu ihtiyacımız olan sihirli sözcükleri söylesen yeterdi:) Onları da ben buldum.Keserken aynı anda anlatım için gerekli altyapıyı tasarladım kafamda ve ssleri çektim.Tekrar teşekkürler.Gaffar için de birlikte bir taktik geliştirelim.![]()
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Selamın Aleyküm , Bugün Deniyeyim Dedim Taktiğinizi
Fakat GBM X Direnç Düşürdükten Sonra Hiddet Sıfırlandığından Herkesin Bildiği Üzere Hareket Etmekte , Aynı Şekilde Onu Yerine Yerleştirmek Çok Vakit Alıyor...
Şahsen Bizde Ofansif Savaşçı Şarap İksiri İçiyor Çatır Çatır Kesiyor
[Yanlış Anlaşılmasın , Taktik Gayet Güzel , Fakat Düşünülmemiş Bir Düşünce Değil
]
Fakat GBM X Direnç Düşürdükten Sonra Hiddet Sıfırlandığından Herkesin Bildiği Üzere Hareket Etmekte , Aynı Şekilde Onu Yerine Yerleştirmek Çok Vakit Alıyor...
Şahsen Bizde Ofansif Savaşçı Şarap İksiri İçiyor Çatır Çatır Kesiyor
[Yanlış Anlaşılmasın , Taktik Gayet Güzel , Fakat Düşünülmemiş Bir Düşünce Değil
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Öncelikle bu güzel taktiğinden dolayı seni kutlarım umarım en yakın zamanda gaffarı kesip taktikleri İKV oyuncularıyla paylaşırsın
İyi forumlar
İyi forumlar
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
GBM X konusunda kesim kolaylıkları sağlandığına göre sıra Gaffar'da.Gaffar kesiminin kolay taktiklerini keşfedenlerin paylaşmalarını bekliyoruz.Ayrıca emeğine sağlık..
Paranın değeri arttı millet,insan değeri battı..!
- izdirapgrafik
Zaten konuda bahsettiğim şeyleri yazmışsın dostum.GBM-X'in tank savaşçının kotrolünden çıkmasını engellemek için sadece ara vermeden kışkırtma atmak yeterli ve kesin çözümdür.Şarap iksir içmek ise tabiiki en mantıklısıdır:) Yorum yazarak fikirlerini belirten tüm arkadaşlara teşekkürler.Sıra Gaffar'da.Ama onun taktiği bu kadar kısa sürede çıkartılabilir mi bilemiyorum.Masterlid yazdı:Selamın Aleyküm , Bugün Deniyeyim Dedim Taktiğinizi![]()
Şahsen Bizde Ofansif Savaşçı Şarap İksiri İçiyor Çatır Çatır Kesiyor![]()
[Yanlış Anlaşılmasın , Taktik Gayet Güzel , Fakat Düşünülmemiş Bir Düşünce Değil]
2006-2013
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Absolute Power
bu şeklde tek şifa olarak girebiliyoruz gbmx yol stuard hepsını kesıyoruz mntkLısı
)
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
- izdirapgrafik
İlerleyişi hızlandırmak adına büyük önem taşıyor +1 büyücü.Ayrıca 3 büyücünün de meteorit buz ikilisini kullanması 1 kişinin konsantrasyona diğer ikisinin de direnç kırmaya sahip olması veya tam tersi bir durum boss kesimlerinde oldukça fayda sağlar.HAMMER62 yazdı:bu şeklde tek şifa olarak girebiliyoruz gbmx yol stuard hepsını kesıyoruz mntkLısı)
2006-2013