GBM-X 2 Kat Kolay Yoldan Kesim [Görselleştirilmiş Anlatım]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Savasko
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: GBM-X 2 Kat Kolay Yoldan Kesim [Görselleştirilmiş Anlatım]

Mesaj gönderen Savasko »

bi arkadaş tank gibi 2 direncide binlesin kesim kolaylaşır demiş.
onun yerine şarap iksir içti ofansif savaşçı.daha iyi vurduğundan böyle daha rahat.
ellerine sağlık.gbmx i oturturmak için baya uğraşmıştık.ellerine sağlık.
[
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

turkoxHAMSTER yazdı:Kışkırtma var ama devamlı ofansif savaşçıya da dönüyor GBMx bunun önüne nasıl geçtiniz?
Saptırma takibi doğru bir şekilde yapılarak GBM-X'in sadece tank savaşçıda kalması sağlandı.1 Saptırma süresi 3 saldırı yeteneği grubuna denk geliyor.Şarap iksir ile birlikte 1 saptırma boyunca 3-4 canı gidiyor.

AmenRA yazdı:Battal ciden cok guzel anlatmısın fakat hanı emege saygı :) ben sana o taktıgı anlatana kadar canım cıktı ve 200 m sıne ıdaya bıle gırıyordun benle oyle bı taktık olmadgına ?? sımdıde benım kesfım demısın :) neyse yınede elıne saglık

İlk sen söyledin evet,o kadar büyütmeye gerek yoktu ihtiyacımız olan sihirli sözcükleri söylesen yeterdi:) Onları da ben buldum.Keserken aynı anda anlatım için gerekli altyapıyı tasarladım kafamda ve ssleri çektim.Tekrar teşekkürler.Gaffar için de birlikte bir taktik geliştirelim. :)
2006-2013
Kullanıcı avatarı
AmenRA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AmenRA »

:) tatık baya bılıyorum sen sadece benı gaffarın yanına götür yeter :) bak nasıl anlatıyorum taktıklerı :)
AmenRa
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

izdirapgrafik yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Kışkırtma var ama devamlı ofansif savaşçıya da dönüyor GBMx bunun önüne nasıl geçtiniz?
Saptırma takibi doğru bir şekilde yapılarak GBM-X'in sadece tank savaşçıda kalması sağlandı.1 Saptırma süresi 3 saldırı yeteneği grubuna denk geliyor.Şarap iksir ile birlikte 1 saptırma boyunca 3-4 canı gidiyor.

AmenRA yazdı:Battal ciden cok guzel anlatmısın fakat hanı emege saygı :) ben sana o taktıgı anlatana kadar canım cıktı ve 200 m sıne ıdaya bıle gırıyordun benle oyle bı taktık olmadgına ?? sımdıde benım kesfım demısın :) neyse yınede elıne saglık

İlk sen söyledin evet,o kadar büyütmeye gerek yoktu ihtiyacımız olan sihirli sözcükleri söylesen yeterdi:) Onları da ben buldum.Keserken aynı anda anlatım için gerekli altyapıyı tasarladım kafamda ve ssleri çektim.Tekrar teşekkürler.Gaffar için de birlikte bir taktik geliştirelim. :)
Benim Aklımda da Şöyle bir şey var ama denemedim.Her şey senin dediğin gibi olcak ama hs bittikten sonra geri de büyüler kutubun tankı içine alacağı mesafe de kutup açsa büyücüler nasıl olurdu.Sadece 15 sn hs boyunca tank hasar alır geriye kalan 15 sn hs yenilemesine kadar kutup açsa büyücüler zannediyorum şifacılar için daha kolay olurdu.DEdiğim gibi hiç denemedim eksileri var mı yok mu bilmiyorum.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Selamın Aleyküm , Bugün Deniyeyim Dedim Taktiğinizi :)
Fakat GBM X Direnç Düşürdükten Sonra Hiddet Sıfırlandığından Herkesin Bildiği Üzere Hareket Etmekte , Aynı Şekilde Onu Yerine Yerleştirmek Çok Vakit Alıyor...
Şahsen Bizde Ofansif Savaşçı Şarap İksiri İçiyor Çatır Çatır Kesiyor :)
[Yanlış Anlaşılmasın , Taktik Gayet Güzel , Fakat Düşünülmemiş Bir Düşünce Değil ;) ]
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Öncelikle bu güzel taktiğinden dolayı seni kutlarım umarım en yakın zamanda gaffarı kesip taktikleri İKV oyuncularıyla paylaşırsın :)

İyi forumlar
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
KolleKTif
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KolleKTif »

GBM X konusunda kesim kolaylıkları sağlandığına göre sıra Gaffar'da.Gaffar kesiminin kolay taktiklerini keşfedenlerin paylaşmalarını bekliyoruz.Ayrıca emeğine sağlık..
Paranın değeri arttı millet,insan değeri battı..!
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik

Masterlid yazdı:
Selamın Aleyküm , Bugün Deniyeyim Dedim Taktiğinizi :)
Fakat GBM X Direnç Düşürdükten Sonra Hiddet Sıfırlandığından Herkesin Bildiği Üzere Hareket Etmekte , Aynı Şekilde Onu Yerine Yerleştirmek Çok Vakit Alıyor...
Şahsen Bizde Ofansif Savaşçı Şarap İksiri İçiyor Çatır Çatır Kesiyor :)
[Yanlış Anlaşılmasın , Taktik Gayet Güzel , Fakat Düşünülmemiş Bir Düşünce Değil ;) ]
Zaten konuda bahsettiğim şeyleri yazmışsın dostum.GBM-X'in tank savaşçının kotrolünden çıkmasını engellemek için sadece ara vermeden kışkırtma atmak yeterli ve kesin çözümdür.Şarap iksir içmek ise tabiiki en mantıklısıdır:) Yorum yazarak fikirlerini belirten tüm arkadaşlara teşekkürler.Sıra Gaffar'da.Ama onun taktiği bu kadar kısa sürede çıkartılabilir mi bilemiyorum.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Absolute Power

Mesaj gönderen HAMMER62 »

bu şeklde tek şifa olarak girebiliyoruz gbmx yol stuard hepsını kesıyoruz mntkLısı :))
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik

HAMMER62 yazdı:bu şeklde tek şifa olarak girebiliyoruz gbmx yol stuard hepsını kesıyoruz mntkLısı :))
İlerleyişi hızlandırmak adına büyük önem taşıyor +1 büyücü.Ayrıca 3 büyücünün de meteorit buz ikilisini kullanması 1 kişinin konsantrasyona diğer ikisinin de direnç kırmaya sahip olması veya tam tersi bir durum boss kesimlerinde oldukça fayda sağlar.
2006-2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön