GBM-X 2 Kat Kolay Yoldan Kesim [Görselleştirilmiş Anlatım]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

GBM-X 2 Kat Kolay Yoldan Kesim [Görselleştirilmiş Anlatım]

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Şu an Gaffar'a ulaşabilen oyuncu sayısının çok az olduğunu düşünürsek GBM-X oyunun en zorlu,masraflı ve stresli Boss yaratığı olarak karşımıza çıkıyor.

Peki GBM-X Neden Zor?

Büyücü ve şifacılardan uzakta bir ofansif savaşçının tank savaşçı desteğiyle kestiği GBM-X'in 3 adet alan saldırı yeteneği mevcuttur.Sırasıyla,asit,ateş ve maksimum(fiziksel) hasar olan bu yetenekler oldukça fazla hasar verir.Aynı anda iki şifacının iki savaşçıyı koruması çok zordur,hele ofansif savaşçı korumak klan savaşlarında aynı anda 5-10 kişiden hasar alan bir büyücüye can basmaktan daha zordur.Üst düzeyde sabır,iksir ve taktik gerektirir.Bu konuda ise şifacıların yükünü yarıya indirip kesimin 2 kat kolay ve masrafsız olabileceğini sizlere anlatacağım.Taktiği deneyen gruplar elbette vardır.Maksat taktik paylaşımı.

Başlangıç

Bu taktiğin amacı,alan saldırılarıyla iki savaşçıya birden hasar veren GBM-X'in vuruş açısını daraltarak sadece "tank savaşçıya" vurmasını sağlamaktır.Böylelikle şifacılar oldukça rahata erecek,Dev Ana rahatlığında kesim yapılabilecektir.

Ana Nokta

GBM-X'in vuruş açısını daraltmak için yapılacak şey,tank savaşçının duvara yanaşarak GBM-X'in sağ veya sol yanını duvara vermesini sağlamaktır.Ofansif savaşçı ise tam arkaya geçip shift+tıklama yaparak GBM-X'e "sadece yetenek vurabileceği" en uzak mesafeyi ayarlayacaktır.Asla düz vuruş kullanılmayacaktır.Çünkü ofansif savaşçı yetenek vurabileceğin en uzak mesafedeyken düz vuruş yapmak için space'e basarsa birkaç adım öna ilerleyecek ve GBM-X'in alan saldırılarından hasar görecektir.

Resim

Resimde görüldüğü gibi GBM-X'in bir yanı duvara verilip ofansif savaşçı yetenek kullanabileceği en uzak mesafeden hasar almaksızın saldırı yapabilmektedir.

Resim

Gerekli pozisyonu sağlamak başlangıçta zaman alacaktır.Acele etmeniz grubunuzu karambole sürükler.Birkaç saptırma süresi boyunca pozisyonu ayarlamaya çalışın,sadece saptırma varken saldırın.

Püf Noktalar

-Gerekli pozisyonu sağladınız.Fakat GBM-X'in hiddet sıfırlama yeteneği oldukça gelişmiştir bu yüzden 2-3 saptırmada bir mutlaka şifacılara dönecektir.Kendinize geri çektikten sonra ise tekrar pozisyonu ayarlamak için uğraşmak zorunda kalacaksınız.Bunun önüne geçmek için tank savaşçının "kışkırtma" yeteneği 15 puan olmalı ve süresi geldiği an ihmal etmeden kesim bitene kadar kullanmalıdır.
-Ofansif savaşçının yerini ayarlarken mutlaka shift+tık ile yürümesi gereklidir,aceleci davranmak grubun zararına olacaktır.Klavyedeki space tuşunun da kesim süresi boyunca sökülü kalması olası bir kazayı önler.

Taktiğin Gruba Kazandırdıkları

-Maddi anlamda şifacılar yarı yarıya kazanç sağlarlar.Sadece tank savaşçıya yüklenecekleri için içeçekleri iksir sayısı %70 düşer.
-Grup üyelerini stresten arındırır,olası kavgaları ve krizleri engeller.
-Kesim rahatlığı iki kat artar.

Resim

Tamamen kendi çalışmam,kendi keşfimdir.Umarım işinize yarar.Nice GBM-X'ler kesmeniz dileğiyle,

Saygılarımla,

BaTTaLGaZi/ReSeRVoiR
[Eminönü Sunucusu/Lonca BETA]
www.ikvonline.net
www.loncabeta.com
2006-2013
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Re: GBM-X 2 Kat Kolay Yoldan Kesim [Görselleştirilmiş Anlatım]

Mesaj gönderen Staffers »

Ellerine sağlık zaten Çemberlitaş grup bölgesinde yeni yetenekler taktikler geliştirilecektir..

Bu projeye ön ayak oldun diyebiliriz , tebrikler..
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

yine ikv online
Kullanıcı avatarı
AhUlanAh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Marvel

Mesaj gönderen AhUlanAh »

Yine güzel bir çalışma yine İKVONLİNE ekibi diyorum :)

Sevgili Umut kardeşim her zamanki gibi fevkaladenin fevkinde bir çalışma çıkarmış.

Yararlanan arkadaşların Allah ondan razı olsun diyeceği bir çalışmadır umarım kıymet bilirsiniz. :)

kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kok29 »

güzel bir çalişma güzel bir emek bilgileri paylaştiğin için sağol. çogu oyuncu belki bilmiyodu bu olayi böylelikce öğrenmiş oldular. paylaşimlarin devamini bekleriz. taktiği bilenler ise saçma sapan yorum yapmasin arkadaşimiz çalişmiş ve sizle paylaşmişdir GBX kesimini bilmiynlere yada zorlanan arkadaşlara yardimci olmuşdur.

ama bir yorumu çok saçma buldum neden lonca ismi söylenmiş :) artik lonca değil bir ekip çalişmasi vardir hatirlatim bunuda saygilarimla xİLKYARDİMx.
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
tramp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Reich / ankara

Mesaj gönderen tramp »

Çok güzel bir paylaşım olmuş Umut abi ellerine sağlık
Yönetimden çok siz çalışıyorsunuz
inş ilerde ikv online sitesine girmeyede yönetim akçe ile giriş yapmaz

Yeni taktiklerinizi bekliyoruz
teşekkürler İKVONLİNE !!
EMİNÖNÜ
TheBossFather

Ankara
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

tramp yazdı:Çok güzel bir paylaşım olmuş Umut abi ellerine sağlık
Yönetimden çok siz çalışıyorsunuz
inş ilerde ikv online sitesine girmeyede yönetim akçe ile giriş yapmaz

Yeni taktiklerinizi bekliyoruz
teşekkürler İKVONLİNE !!
Öncelikle teşekkürler.Forumdan çok gruptaki diğer arkadaşların emeği geçti.İkvonline ekibinden sadece İSTiRHaM vardı grupta.Ben hariç diğer oyuncular Lonca OSMANLI üyeleridir.Her birine teşekkürlerimi sunarım.Aynı konuyu ikvonline'a da açtığım ve çalınma ihtimali olduğu için resimlerde ikvonline yazıyor.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Absolute Power

Mesaj gönderen HAMMER62 »

Düşümedim Değil... Aklımdan Geçen Konumları Uygulamışsınız.. tbrk ederım Daha nice Taktk vs.. şeyler Beklıyoruz :)) emegi geçenleri tbrk ederım..
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Kışkırtma var ama devamlı ofansif savaşçıya da dönüyor GBMx bunun önüne nasıl geçtiniz?
Kullanıcı avatarı
Harunyus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Harunyus »

Çok güzel eline sağlık Umut abi.
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs