Merhaba,
Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra size geri dönüş yapılacaktır arkadaşlar.İçiniz ferah olsun.Kimse haketmediği bir cezayla karşı karşıya kalmaz..İyi forumlar..
Sayın lathander bu konuya cevap verebilirmi?
Re: Sayın lathander bu konuya cevap verebilirmi?
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
-
- İskele Babası
Yapılacak gerekli bir inceleme olduğunu sanmıyorum bu konuya bakmak kaldıkı Arif'in 5 dakikasını alır..Kimse haketmediği bir cezayla karşı karşıya kalmaz diye bir şey yok buyur kaldım işte eğer varsa yanlış bir durum yazarlar herkesde görür burdan!!!Kuzey yazdı:Merhaba,
Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra size geri dönüş yapılacaktır arkadaşlar.İçiniz ferah olsun.Kimse haketmediği bir cezayla karşı karşıya kalmaz..İyi forumlar..
-
- İskele Babası
Güncel!!! Konuya [LATHANDER] tarafından hala bir cevap beklenmektedir!!!
-
- İskele Babası
-
- İskele Babası
IqloxIIILathander yazdı:Bu tip bir olay imkansız demiyorum ama gerçekleşmesi çok uç şartlar altında olabilir. Şu an söz konusu hesabı bilmeden yardımcı olamam, ilgil hesaptaki karakter adını bu konuya bırakırsan kontrol edebilirim
Iqloxx
- Katilxaral
- İri Fare Avcısı
beyimizin keyfini bekliyoruz
güncellll
-
- İskele Babası
Çok merak ediyorum hesapdaki isimleride verdim gereksiz harcanan 2 haftanın hesabını nasıl verecekler ve ne gibi bir dönüş yapılacak merak içerisinde bekliyoruz..Arif kardeşimin mesajının üzerinden 3 gün geçti hala bir dönüş yok..Katilxaral yazdı:beyimizin keyfini bekliyoruzgüncellll
-
- İskele Babası
Konuya hala bir cevap beklenmektedir yaklaşık 1 hafta oldu hiç bir şekilde geri dönüş yok..Lathander yazdı:Bu tip bir olay imkansız demiyorum ama gerçekleşmesi çok uç şartlar altında olabilir. Şu an söz konusu hesabı bilmeden yardımcı olamam, ilgil hesaptaki karakter adını bu konuya bırakırsan kontrol edebilirim
-
- İskele Babası
Güncel!!!Lathander yazdı:Bu tip bir olay imkansız demiyorum ama gerçekleşmesi çok uç şartlar altında olabilir. Şu an söz konusu hesabı bilmeden yardımcı olamam, ilgil hesaptaki karakter adını bu konuya bırakırsan kontrol edebilirim
Bir hesaba bakmak bu kadar zormu 1 hafta içinde 4 adet desteğe mail yolladım 1 tanesinden mi geri dönüş olmaz ?
Bu sürenin telafisini kim yapabilecek bana ? Hesap isimlerini bırakmamız söylendi bıraktık malesef yine bir dönüş yok..Hesaptaki çar isimleri konuda mevcut hesabımın bloklanmasına neden olacak tek bir hata göstersinler kuran çarpsın ben kendi ellerimle sileceğim bütün hesapları ve bu konuda arif olayı açıklayana kadar güncel kalıcak.
-
- İskele Babası
Konu Günceldir hala bir cevap beklenmektedir!!!Freehand10 yazdı:Güncel!!!Lathander yazdı:Bu tip bir olay imkansız demiyorum ama gerçekleşmesi çok uç şartlar altında olabilir. Şu an söz konusu hesabı bilmeden yardımcı olamam, ilgil hesaptaki karakter adını bu konuya bırakırsan kontrol edebilirim
Bir hesaba bakmak bu kadar zormu 1 hafta içinde 4 adet desteğe mail yolladım 1 tanesinden mi geri dönüş olmaz ?
Bu sürenin telafisini kim yapabilecek bana ? Hesap isimlerini bırakmamız söylendi bıraktık malesef yine bir dönüş yok..Hesaptaki çar isimleri konuda mevcut hesabımın bloklanmasına neden olacak tek bir hata göstersinler kuran çarpsın ben kendi ellerimle sileceğim bütün hesapları ve bu konuda arif olayı açıklayana kadar güncel kalıcak.