Sayın lathander bu konuya cevap verebilirmi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kuzey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Sayın lathander bu konuya cevap verebilirmi?

Mesaj gönderen Kuzey »

Merhaba,
Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra size geri dönüş yapılacaktır arkadaşlar.İçiniz ferah olsun.Kimse haketmediği bir cezayla karşı karşıya kalmaz..İyi forumlar..
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq

[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Freehand10 »

Kuzey yazdı:Merhaba,
Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra size geri dönüş yapılacaktır arkadaşlar.İçiniz ferah olsun.Kimse haketmediği bir cezayla karşı karşıya kalmaz..İyi forumlar..
Yapılacak gerekli bir inceleme olduğunu sanmıyorum bu konuya bakmak kaldıkı Arif'in 5 dakikasını alır..Kimse haketmediği bir cezayla karşı karşıya kalmaz diye bir şey yok buyur kaldım işte eğer varsa yanlış bir durum yazarlar herkesde görür burdan!!!
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Güncel!!! Konuya [LATHANDER] tarafından hala bir cevap beklenmektedir!!!
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Güncel!!!
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Lathander yazdı:Bu tip bir olay imkansız demiyorum ama gerçekleşmesi çok uç şartlar altında olabilir. Şu an söz konusu hesabı bilmeden yardımcı olamam, ilgil hesaptaki karakter adını bu konuya bırakırsan kontrol edebilirim
IqloxIII
Iqloxx
Kullanıcı avatarı
Katilxaral
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Katilxaral »

beyimizin keyfini bekliyoruz :) güncellll
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Katilxaral yazdı:beyimizin keyfini bekliyoruz :) güncellll
Çok merak ediyorum hesapdaki isimleride verdim gereksiz harcanan 2 haftanın hesabını nasıl verecekler ve ne gibi bir dönüş yapılacak merak içerisinde bekliyoruz..Arif kardeşimin mesajının üzerinden 3 gün geçti hala bir dönüş yok..
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Lathander yazdı:Bu tip bir olay imkansız demiyorum ama gerçekleşmesi çok uç şartlar altında olabilir. Şu an söz konusu hesabı bilmeden yardımcı olamam, ilgil hesaptaki karakter adını bu konuya bırakırsan kontrol edebilirim
Konuya hala bir cevap beklenmektedir yaklaşık 1 hafta oldu hiç bir şekilde geri dönüş yok..
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Güncel!!!
Bir hesaba bakmak bu kadar zormu 1 hafta içinde 4 adet desteğe mail yolladım 1 tanesinden mi geri dönüş olmaz ?
Bu sürenin telafisini kim yapabilecek bana ? Hesap isimlerini bırakmamız söylendi bıraktık malesef yine bir dönüş yok..Hesaptaki çar isimleri konuda mevcut hesabımın bloklanmasına neden olacak tek bir hata göstersinler kuran çarpsın ben kendi ellerimle sileceğim bütün hesapları ve bu konuda arif olayı açıklayana kadar güncel kalıcak.
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Freehand10 yazdı:
Güncel!!!
Bir hesaba bakmak bu kadar zormu 1 hafta içinde 4 adet desteğe mail yolladım 1 tanesinden mi geri dönüş olmaz ?
Bu sürenin telafisini kim yapabilecek bana ? Hesap isimlerini bırakmamız söylendi bıraktık malesef yine bir dönüş yok..Hesaptaki çar isimleri konuda mevcut hesabımın bloklanmasına neden olacak tek bir hata göstersinler kuran çarpsın ben kendi ellerimle sileceğim bütün hesapları ve bu konuda arif olayı açıklayana kadar güncel kalıcak.
Konu Günceldir hala bir cevap beklenmektedir!!!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön