Sayın lathander bu konuya cevap verebilirmi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Sayın lathander bu konuya cevap verebilirmi?

Mesaj gönderen Freehand10 »

15 haziran tarihinde herhangi bir mail atılmadan 2014 e kadar bloklanan hesabım 6 gün sonra açıldı lakin bu açılma aşamasında destek ekibine gönderdiğim hiç bir mailden geri dönüş olmadı buna rağmen 1 hafta gibi bir zaman dilimi içerisinde hesabımdaki bloke kalktı..Bunun bir hata olduğunu bildiğim için defalarca mail atmıştım okundu yada okunmadı bir şekilde blokeyi kaldırdılar.Üzerinden 1,5 hafta geçmeden bir bloke daha atıldı ve yine herhangi bir bilgilendirme yada mail kutuma bir mail gelmeden 2014 e yine bloklandığını gördü kaldki bu süre içinde oyunada çok girmemiştim..Destek ekibine 2 gün önce tekrar mail attım ve yine bir dönüş olmadı belki bu hafta içinde yine açılacak fakat sürekli aynı durumu yaşıyorum bu bir kaç arkdaşımızında daha başına gelmişti..En azından bir hata varsa bile bunu destek ekibine attığımız maillerde geri dönüş almamız gerekmezmi.Bloklu bir hesabın üzerindeki bloğu kaldırırken bir bilgilendirme yapılması lazım değil mi? Şu anda hala bekliyoruz bakalım sonu nereye varacak.
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: Sayın lathander bu konuya cevap verebilirmi?

Mesaj gönderen ElitConan »

bi yönetici geliyo açıyo öbürü geliyo kapatıyo :D
destek konusuna gelince 1 ay önce hergün düzenli olarak 1 hafta boyunca gönderdiğim oyun hatasından kaynaklanan maillerimede dönüş olmadı.
konu başlığındaki soruna gelince tabikide cevap veremez.siz kimsinizki teşrif edip size cevap verecek :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
Xuakee
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Xuakee »

Tartişma Yuzunden Sus atılırmı cok merak edıyom 7 gunluk sus yedım TArtişmişim die :D :D :D Sadece gülüyom diecek bişide bulamıyorum.....
#DirenİKV
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Bu konuda Lathanderdan bir cevap gelene kadar konuyu kapatmayacağım..Hiç kimsenin Gm olsa dahi sebepsiz yere kimsenin hesabını bloklamaya veya sebepsiz bloklanan hesaplar olduğu bildiği halde göz yummaya hakkı yoktur.Gerekirse burdan Kullanıcı adımıda veririm eğer ben haksızsam ki ilk yazımdanda anlaşılacağı gibi % 100 bir oyun hatası yada yanlış bir moderasyon olduğunu bildiğim için gerekenin yapılmasını rica ediyorum çünkü bu iş artık destekle olacak gibi değil..
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Konuya [LATHANDER] cevap verene kadar bu konuyu güncel bırakacağım.İsterlerse bu konu üzerinden kullanıcı adımıda belirtebilirim destek takımındaki aksaklığı göstermek amacıyla buna mecbur bıraktılar...
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Güncel !!!
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Bu tip bir olay imkansız demiyorum ama gerçekleşmesi çok uç şartlar altında olabilir. Şu an söz konusu hesabı bilmeden yardımcı olamam, ilgil hesaptaki karakter adını bu konuya bırakırsan kontrol edebilirim
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Şu anda hesapta 2 karakter bulunmaktadır..Herhangi bir bir aksilik çıkacağına ihtimal vermiyorum çar isimleri bunlardır;

IqloxIII
Iqloxx
Nebula
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Nebula »

[LATHANDER] hala bir cevap beklemekteyiz ..
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Güncel!!!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön