yeni eklenti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Re: yeni eklenti

Mesaj gönderen yarar »

Bu hata değil arkadaşlar sizlerin bilgisayarınız grafik kartının düşük olmasından kaynaklanan görüntü düşüklüğü bilginize.
Resim®
SİNCE 2007...
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BaLikekmek »

x0xKaaNx0x yazdı:
bbsnake yazdı:Herşeyi yönetime yükLüyorsunuz birazda kendi kusurLarınızı kendin örtün arkadaşım :twisted:
BaLikekmek yazdı:Bilgisayarınız ve internet hızınızla alakalı bir olay.
Normalde en nefret ettiğim laflardan biridir. Ama siz hakikaten öylesiniz.

Yönetim Yalakası.
Ne alaka :roll:
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

BaLikekmek yazdı:
x0xKaaNx0x yazdı:
bbsnake yazdı:Herşeyi yönetime yükLüyorsunuz birazda kendi kusurLarınızı kendin örtün arkadaşım :twisted:
BaLikekmek yazdı:Bilgisayarınız ve internet hızınızla alakalı bir olay.
Normalde en nefret ettiğim laflardan biridir. Ama siz hakikaten öylesiniz.

Yönetim Yalakası.
Ne alaka :roll:
K. bakma sen arada kaynadın :roll:
Öteki arkadaş hakkındaki düşüncelerin neler?
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen fuzulisifa »

arkadaşlar grafik kartından kaynaklanıyorsa eğer bir tek o gün mü o bu hatayla karşılaştım
grafik kartım su mu kaynattı yoksa
okuyup cevaplayın şunları be
çok bilmişler
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen koray9507 »

fuzulisifa yazdı:arkadaşlar grafik kartından kaynaklanıyorsa eğer bir tek o gün mü o bu hatayla karşılaştım
grafik kartım su mu kaynattı yoksa
okuyup cevaplayın şunları be
çok bilmişler
Yeni bişey miş gibi defalarca konu açmaktan bıkmadınız mı ? Yeni bilgisayar aldım eskisinin ram 512 ekran 128 (kısaca) ayarlar en düşükte bendede böyle oluyordu,grafikler berbattı . Şimdi yeni bilgisayar aldım casper nirvana windows 7 .Windows derecelendirmesi 5.9 en düşüğü ekran kartı zaten derecelendirmede ram 7.5 işlemci 7.2 yada 7.5 kısaca özelliklerini yazacak olursam 6 gb ram 2 gb ekran kartı (1 gb paylaşımlı) Intel® Core ™ i7-2600 İşlemci
4 çekirdek İşlemci hızı 3.40 GHz sanırım bu kadar yeter :mrgreen: internet hızı şimdilik 8 mbts süper online bağlansın bende ona bağlancam . Ölüm oyununda bilgisayar en yüksek özellikte bile kasmıyor şöyle söyliyeyim büyücüyle gelen elektiriği kesiyorum ortadayken büyü bozmayla :geek: .Eski bilgisayarda grafikleri görüp çok uzun kalmıyordum ama yeni bilgisayarla sonda oynuyorum bilgisayar ses yapmıyor ve güzel detaylandırılmış o kadar da kötü değiş açıkcası , dediğin hatayı eski bilgisayarda çok yaşadım ama sen kameranla oynarsan her açıdan yaklaştırır uzaklaştırırsan böyle açık aramak istersen bulursun tabiki ben oynarken yeni bilgisayarla hiç karşılaşmadım daha karşılaşırsam gelir senden özür dilerim .. Evet yönetim yalakasıyız sırf senin gibi geri düşünmediğimiz ve farklı bakış açısına sahip oldugumuz için :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen fuzulisifa »

geriye doğru bi konuyu tarasana allah aşkına dilimizde tüy bitti canım allah için yok siz yönetim yalakası değilsiniz forum özürlüsünüz bıktık lan bi de sistemini yazmış
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

fuzulisifa yazdı:geriye doğru bi konuyu tarasana allah aşkına dilimizde tüy bitti canım allah için yok siz yönetim yalakası değilsiniz forum özürlüsünüz bıktık lan bi de sistemini yazmış
yav kardeşim okuma yazman yok mu ne diyorum iyi bak eski bilgisayarımda çok oluyordu yeni bilgisayarımda ölüm oyununda dahi kasmıyor ve bu hatalarla hiç karşılaşmıyorum .. internet aynı internet neyden kaynaklanacak başka ??? birinde ikv eski sürümü diğerinde yenisimi .. Flashtan attım direk oynuyorum tüm yorumlarıda okudum dikkat edersen direk kendimden örnek verdim ..
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

ASHABISUFFA yazdı:BU oyunda 4.5 seneden beri olan ve olmaya devam eden bir hata :)
ve yönetimin hata olarak ısrarla (4,5 senedir )kabul etmeyı istmedigi yegane sorunların başında olan hata -...cık ...
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Buhara yazdı:
ASHABISUFFA yazdı:BU oyunda 4.5 seneden beri olan ve olmaya devam eden bir hata :)
ve yönetimin hata olarak ısrarla (4,5 senedir )kabul etmeyı istmedigi yegane sorunların başında olan hata -...cık ...
neden bu hata belli kesimde ben de niye yeni bilgisayarda yok bende bunu anlamıyorum ama neyse asıl sorun lonca sistemi lonca sistemine tepki verseniz bu iksir yerinde daha kral olurdu :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Buhara yazdı:
neden bu hata belli kesimde ben de niye yeni bilgisayarda yok bende bunu anlamıyorum ama neyse asıl sorun lonca sistemi lonca sistemine tepki verseniz bu iksir yerinde daha kral olurdu :mrgreen:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön