kargasa yazdı:şimdi bana bu konuya mesaj yazan arkadaşlar bir açıklama yapsın.bazı arkadaşlar demiş ki.oyuna para harcamayan kişide uzun vadede diğerlerine eşit olabilir.
1-sürekli değişim aşamasında olan bir oyunda uzun vade ne demek.ben oyuna başladım 1 yıl oldu daha 1 şaheser yok.üzerine çemberli taş geldi.giren çok az da olsa eminim ben çemberliye girene kadar 59 level sınırı gelir.boşuna uğraşmış olurum.
2-şunu kabul edelim bir kere herkeste hemen hemen her sınıftan 1 adet ve dahada fazlası mevcut.3 sınıf için silah yükseltme 60 tl,vede olmazsa olmaz boz ayı 20 tl.hadi diyelim boz ayı için silah yükseltmeden vaz geçtik.nasıl oluyorda birisi çıkıp uzun vadede karakterler eşit olabilir diyebilir.oyuna en az 60 tl yatırmadan nasıl olacağını bir açıklayın.
maden arttırıcıları yağma arttırıcılarını hiç saymıyorum.
ben demiyorum ki akçe hiç olmasın.ama getirdikleri herşeyi paraya bağlamasınlar.çemberlitaş kutu 30tl önceki kutu 20 tl idi.10 tl yi nelere verdiğimizi söylememe gerek yok.bari onları kutu alana ücretsiz yapsalardı.uzun lafın kısası oyuna yeni başlayacak arkadaşlara hayırlı olsun.onlar eskiyi bilmedikleri için yeniye itiraz etmeyecekler.yani ikv temizlik aşamasına girdi bile.okadar oyun içi hata grafik hatalarıyla başlayan olursa tabii.
Belki bu konuyu açan arkadaşında haklı olduğu noktalar mevcut fakat bu İ.K.V ilk haliyle sade ve daha güzeldi.
Bazı oyuncular bu oyuncularında yaş seviyeleri genelde küçük emek vermeden yemek yemeğe alışık olduklarından sürekli talepte bulunuyorlar,yönetimde göz ardı edemiyor bu istekleri paraya dökerek cevap veriyor.
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu T.İ.T Loncaları Başkanı Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Silah yükseltme ve ayı konusunda söylediklerinize katılmıyorum. Ayısız da tüm yaratıkları kesebiliyoruz. Belki biraz daha zor oluyor ama imkansız değil sonuçta. Para veren kişilerin biraz daha kolay kesebilmesi elbette normal.
Silah yükseltmeyerek kendi grubun ile başarılı olabilirsin. Yok gruplara almıyorlar diyorsanız bu kimin problemi sizce? Gruba almayan yönetim mi? Yoksa bencil oyuncular mı? Herşey oyunculardan yani bizlerden kaynaklanıyor. Önce aynaya bakıp bir kendimizi sorgulamalıyız.
Vassago yazdı:Hayır. Gerçek hayatında maddi durumu iyi olmayan biri oyunda yeteri kadar güçlü olamaz gibi bir durum burada söz konusu değil. Sadece kısa sürede olamaz. Ya da şöyle diyelim, para yatıran kadar hızlı şekilde olamaz. Ama yeteri kadar vakit harcarsa para yatırandan eksik yanı kalmayabilir.
:arrow: :arrow:
Yaşamak İçin Mi Yersin Yemek İçin Mi Yaşarsın (DOMUZ) Anlıyan Anlar He he
Kendine cevre kuramamış kişi bu şekildeki yazıları takip eder. 6 kişilik grubun olsun samimi olun tanıyın birbirinizi.Skype kurun dostluğunuzu arttırın.Bakın bu tip yazılar hiç dikkatinizi çekiyormu.Şahsen 1 kez olsun tanımadığım insanla gölgeye girmedim ve çok zaman grubumuzdaki birçok çar ejderli ecelli vs değildi.
Maden başında harcanan gençlik, oyundan para ödemeksizin zevk alma için feda edilen zaman, sanal bir dünyada yer edinmeye çalışan insanlar... İster o açıdan ister bu açıdan, gerçek her açıdan gerçektir.