Stuart Efendi Hatamı sizce ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
CaptainATX
Kadim 999

Re: Stuart Efendi Hatamı sizce ?

Mesaj gönderen CaptainATX »

Merhaba,

Konu ile ilgili teknik ekibe bildirim yapılmıştır. Hata ile ilgili çalışmalar başlamıştır bilginize...
Ayrıca hatalar konusunda bizlere bildirim yapan oyuncularımıza teşekkürler...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Savaşçının Boz Ayı yeteneğini denediniz mi ?

Bu arada iyice amele olur dediğin noktaya değinmek isterim . Çemberlitaş Bölgesi Elit oyuncuların bölgesidir .
En son xxcezaxx tarafından 07 Tem 2011 19:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Resim

Gelinen son nokta ! Çemberlitaş'ın en aktif grubu olduğumuz halde GBM X'e 1,50dk.'da yetişmemize rağmen denemediğimiz yol kalmadı. Son çare paylaşım alanız olan bu sayfamız.

En yakında , düzeltilmesi temennisiyle.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Brader
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Brader »

bu kadar saçma bi iş olmaz ne diyebilirizki "Bu yönetim adam olmaz"
Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen bLaDexm »

CaptainATX yazdı:Merhaba,

Konu ile ilgili teknik ekibe bildirim yapılmıştır. Hata ile ilgili çalışmalar başlamıştır bilginize...
Afedersin ama Bizim zaman ve iksir Gittikten sonra Güncelleme falan gelmesin.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Kullanıcı avatarı
Cumo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Cumo »

Hangi hatadan bahsediyorsun Ahmet usta ? !

Biz orya 2.5 saatimizi ve Yüzlerce iksir harcamışız ? Akçeyle sattığınız iksirin parasını senmi vericeksin ?

Oyuncu mağdur olmaya başladı farkındamısınız ? Ufacık kendimizi savunduğumuzda Ferdibey . Hemen uzaklaştırıyor ,banlıyor Konuşma hakkımızıda elimizden aldınız yok böyle bir şey. ?

Stuarta güya eldiven almak için geldik ? Hani eldivenim hani 2.5 saat vaktim , hani iksirlerim , sizmi vericeksiniz

Şuan cafedeyim hakkımı alamadım + zevk alıcağıma sinir küpü oldum sizmi karşılayacaksınız bunları ? Şakamı yapıyorsunuz

Ar-ge ne diye var ? Neden her bölge geldiğinde Hatalı olarak geliyor.Hangi Devasa oyunlarda böyle bir sıkıntı var.Siz şakamı sanıyorsunuz bu oyunu ? Allah aşkına

Yapamıyorsanız boşverin gidin .Oyuncu mağdur ediliyorsa bizmi s.tp gidelim. Zaten böylesine bölgelerde boş çıkma ihtimalimiz var .Gaffar zaten kesilmiyor Stuartıda bide zorlaştırdınız.Vallahi billahi Bu oyunu oynadığım güne lanet olsun.Sizi tanıdıgım güne lanet olsun.Şuan burda adamın moralini bozuyor ve sadece maddiyattan değil birde gencliğimizin bu şehvetli dakikalarını bilgisayar masasında acımasızca geçiriyoruz diye lanet olsun , yazıklar olsun

Sadece eleştirdim.Kendimi Eleştiriyorum böylesine bir oyunu oynadığım için Kendimi eleştirdiğim bir yazıyı yinemi modera yapıcaksın Ferdibey.
Gizlenmiş İçerikGöster
Kullanıcı avatarı
Cumo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Cumo »

Alın çıktık o muhteşem ve devasa bölgenizden . Tamı tamına 4.45 dk çemberlideydik .

Elimize ne geçti ? Yol savaşçısı , gbm X ve Ardından stuartı kesmesek bile elimize ne geçti ?

Yahu Her bir güncelleştirmeden sonra kullandıgınız ifade : X X X hatanın sorunu çözülmüştür.Bize bilgilendirme yapan arkadaşlara teşekkürlerimizi iletir, Bilgili ve anlayışlı ikv üyelerindende anlayışlarından ötürü teşekkür ederiz.

Yok arkadaş ben anlayış ile karşılamıyorum.Bana 2.30 dk Boşa geçen vaktimin Hesabını verin .Eldivenimi Verin bana Vermiyorsanız geçin iksirlerimi verin. O akçe ile sattığınız değerli iksirlerimi verecek gt var mı ? Yermi ?

Herkesi kandıran ve Yönetim ekibinde Çok meşguluz , çok çalışıyoruz diyipte Recai Beyin cümlesiyle " Çok şey bildiğinizi sanıyorsunuz ama aslında bir bk bilmiyorsunuz" kelimesi size aksedilmiş adeta.

Hayatınızı biraz maddi kazanç uğruna değil , Mahşer günü oyunda yaptığınız haksızlık olsa dahi şuan cebimden çıkan gerek int cafe parası olsun gerek iksir aldıgım akçe parası olsun bunu siz karşılamıyorsunuz ve hakkım yeniliyorsa Kısa tabirler HAKKIM TÜM HERKESE HARAM OLSUN . Zoruna gidende Moderatörler , kilitler , kapatır

Allah Kalbinize din ve iman nakşetsin ve Mahşer günü Yakanıza yapışacağımdan şüpheniz olmasın .Tabi Bir Allah olduğuna inanıyorsanız .
Gizlenmiş İçerikGöster
Kullanıcı avatarı
JousCat
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen JousCat »

yok ki DD
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..

http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
Kullanıcı avatarı
TeknikServiS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TeknikServiS »

Anlaşılmayan bir durum var sanırsam yöneticiler tarafından , Çemberlitaş gelmeden önce kaç kere test yapılmıştır kim bilir bu testleri gerçekleştiren arkadaşlar gözünü kapayarakmı oynuyor oyunu ?

Stuart Efendide ki hata tespit edilip düzeltilmiştir dediniz.Şu hatayı tespit ettiniz düzeltirken başka bir hatanın açılmasına sebep oldunuz.

Biz şimdi bu hatayı bildirdik elinde sonunda düzelecek mi ? düzelecek . Ama bunun telafisini gerçekleştirmiyorsunuz bu ayrı bi yana artık İstanbul da alışıldık bir durum yeni bir güncellemenin arkasından hatalar çıkıyor ve çoğu kişiyi mağdur bırakıyorsunuz.

Artık maddi durumdanda sıkışık olduğunuz inanılamaz bir durum. DEV Ekibinizi güçlendirin oyunculara sağlıklı hizmet vermek amacıyla oyun içerisinden REHBER,ArGe,TT gibi saçma sapan şeylerle insanları oyalamayı bırakın.Maddi gücünüz varsa ki var , maaşlı eleman alın o zaman oyunculara keyifli anlar yaşatabiliceğinizden şüpheniz olmasın .

Bizi önem verdiğimiz şey üzerine pişman etmeyin daha çok oyuncu kaybı yaşanacağından şüpheniz olmasın !

TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Sayın Gm. Genelde yönetimin tarafında olmama rağmen bu sefer şunu dile getirmek istiyorum. Acaba O DESTEK TAKIMI denen topluluk bu oyunda ne için var? Ha amaçları belli kendi arkadaşlarına kıyak geçme yeni reçeteleri sızdırma bölge hakkında bilgi verme fln fln. Keşke adam akıllı kişilerden seçseydinizde bu durumlara düşmeseydi oyun. Yanlış anlaşılmasın şimdiya kadar hiç sorun yaşamadım ama artık bu DT lere tepkilerin arkası kesilmiyo. Etkinliklerde arkadaş kayırmalar millete haksızlık yapmalar oyunda bu tarz hataların sonunun gelmemesi. Bence bu takımı bi gözden geçirseniz fena olmaz. Benimki sadece öneri sonuçta bu oyun bi kaç tanıdığın oynayabileceği hale gelirse oyuncu sayısı 700 binden 1000 e kadar düşer. İKV nin eskiden belli bi kalitesi vardı. En iyi reklamı müşteri yapar mantığıyla büyüdü bu oyun. Ama artık işler tersine dönüyo. Dediğim gibi herzaman savunduğum oyunu bu konular yüzünden savunamıyorum...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram

“Genel Etkileşim” sayfasına dön