Can kurtaran ile karakter ölmüyor fakat Stuart Efendi canını Tekrar 100 yapıyor , güncellemeden sonra stuart kesen varmı hiç ?
Stuart Efendi Hatamı sizce ?
- TeknikServiS
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Stuart Efendi Hatamı sizce ?
Şuan Çemberlitaş bölgesi 2. bölümde stuart efendinin yanındayız.Çektik kesmeye başladık 9o candan sonra her zamanki gibi enerjilerimizi almak için etki yarattı kutub ile geçirdik devam ettik her 5 saniyede bir bunu yapmaya başladı 2 büyücü olduğumuz için kutublar yetmiyor 6 büyücü olsakta yetmez
Can kurtaran ile karakter ölmüyor fakat Stuart Efendi canını Tekrar 100 yapıyor , güncellemeden sonra stuart kesen varmı hiç ?
- astalavista
- Cin Avcısı

Re: Stuart Efendi Hatamı sizce ?
Biz kestik ama taktigi anlatmam harun :mrgreen: :mrgreen: [/i]
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
- TeknikServiS
- İri Fare Avcısı

Garip şuan aynı grubtayızastalavista yazdı:Biz kestik ama taktigi anlatmam harun :mrgreen: :mrgreen: [/i]
- TeknikServiS
- İri Fare Avcısı

Bazı sunuculardada kesebilen olmamış bu giden zaman ve iksirlerin hesabını nasıl vericeksiniz yönetim ? :evil:
Madem Böyle Bir Hata Vardı Çemberlitaş Gelmezden önce neden Araştırıp Düzeltmediniz.Stuarta Geliyorsun Keseceksin Enerjiyi 90 dan 100 lüyor Ne Yapsan Engel Olamıyorsun.Önceden kesenlere Ayrımcalık olmuyor mu Bu ? Zaman ve İksir Harcadık O kadar Ama sizin umrunuzda olduğunu sanmıyorum.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Büyük ihtimal kesmeden bir şey yapmak gerekecek.Misal cent kesmeden önce karkum kesildiği gibi olamaz mı yoksa bu şekilde imkansız..
- TeknikServiS
- İri Fare Avcısı

1.bölgedeki Erg Küresi kesildi fakat yine aynı durum ortada 2. Erg küresinide kesmek gerekiyorsa ne anladım ben bu işten !turkoxHAMSTER yazdı:Büyük ihtimal kesmeden bir şey yapmak gerekecek.Misal cent kesmeden önce karkum kesildiği gibi olamaz mı yoksa bu şekilde imkansız..
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
TeknikServiS yazdı:1.bölgedeki Erg Küresi kesildi fakat yine aynı durum ortada 2. Erg küresinide kesmek gerekiyorsa ne anladım ben bu işten !turkoxHAMSTER yazdı:Büyük ihtimal kesmeden bir şey yapmak gerekecek.Misal cent kesmeden önce karkum kesildiği gibi olamaz mı yoksa bu şekilde imkansız..
Sanmıyorum o zaman 2. bölgeye direk geçmenin ne anlamı var ki zaten 2. erg küresi te gbmx in orda ..
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
turkoxHAMSTER yazdı:TeknikServiS yazdı:1.bölgedeki Erg Küresi kesildi fakat yine aynı durum ortada 2. Erg küresinide kesmek gerekiyorsa ne anladım ben bu işten !turkoxHAMSTER yazdı:Büyük ihtimal kesmeden bir şey yapmak gerekecek.Misal cent kesmeden önce karkum kesildiği gibi olamaz mı yoksa bu şekilde imkansız..
Sanmıyorum o zaman 2. bölgeye direk geçmenin ne anlamı var ki zaten 2. erg küresi te gbmx in orda ..
Eğer erg küresi kesilmesi gerekse arkadaşın dediği gibi 2. bölgeye doğrudan geçmenin esprisi kalmaz.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

1.bölge yol savaşçısı + gbm x kesildi stuarda gidelim dedik .Şok inanamadık
Yönetim ne yapmaya çalışıyor ? Gaffar zaten zor gidemiyoruz Erglerin hepsi kesili durumda şuan Ne yapılmaya çalışıyor Ne
İyice salaklaştınız artık Mahvettiniz oyunu Mahvettiniz Stuartta ck öldürtmüyor ama stuartun canı 100 oluyor
Kutupluyoruz canı yükselmiyor ama 6 büyücü grupta olsa bile kurtarmıyor Çok hızlı enerjiniz benim diyor ne yapmaya çalışıyorsunuz arkadaş ne ?
Zaten Stuarta ve gaffara giden sayısı sunucuda 3 grup onlarda kesmekten ve gitmekten vazgeçtiler .
NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ NE ? KESİNLİKLE HATA VAR .KESİNLİKLE AMA BİZİM GEÇEN VAKTİMİZ ? ? ? GAFFAR BİTTİ ,STUARTTA BİTTİ YARIN BİR GBM X YOL SAVAŞÇISIDA YAPARSINIZ GÜNCELLEŞTİRME TEMELLİ ÇEMBERLİ AMELE YERİ OLUVERİR
YAPTIĞINIZ VE ÖVDÜĞÜNÜZ ÇEMBERLİTAŞ NE HALLERDE GİRİN BAKIN [İçerik Silinmiştir]
Eleştiri yaparken uslubunuza dikkat edin.
Forum hesabınızı 1 haftalığına kapatıyorum.
TATLISU
Yönetim ne yapmaya çalışıyor ? Gaffar zaten zor gidemiyoruz Erglerin hepsi kesili durumda şuan Ne yapılmaya çalışıyor Ne
İyice salaklaştınız artık Mahvettiniz oyunu Mahvettiniz Stuartta ck öldürtmüyor ama stuartun canı 100 oluyor
Kutupluyoruz canı yükselmiyor ama 6 büyücü grupta olsa bile kurtarmıyor Çok hızlı enerjiniz benim diyor ne yapmaya çalışıyorsunuz arkadaş ne ?
Zaten Stuarta ve gaffara giden sayısı sunucuda 3 grup onlarda kesmekten ve gitmekten vazgeçtiler .
NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ NE ? KESİNLİKLE HATA VAR .KESİNLİKLE AMA BİZİM GEÇEN VAKTİMİZ ? ? ? GAFFAR BİTTİ ,STUARTTA BİTTİ YARIN BİR GBM X YOL SAVAŞÇISIDA YAPARSINIZ GÜNCELLEŞTİRME TEMELLİ ÇEMBERLİ AMELE YERİ OLUVERİR
YAPTIĞINIZ VE ÖVDÜĞÜNÜZ ÇEMBERLİTAŞ NE HALLERDE GİRİN BAKIN [İçerik Silinmiştir]
Eleştiri yaparken uslubunuza dikkat edin.
Forum hesabınızı 1 haftalığına kapatıyorum.
TATLISU
Dzeko