asıl sen özürlüsün çemberli diye kenana girion...migratta item cıktı dion 1 lwlikasa yansıtıon...kenanı ilk gördügünde herhalde kenan sarsılmaz acı sen dion kenana işlemio :D daha nediyim sana kolay gelsin kalk git kumda oyna...
Hatta daha dün etknlik gibi bişy yaptım para dagıttım la millete... boş adamsın boş konusuon işte
executioner yazdı:asıl sen özürlüsün çemberli diye kenana girion...migratta item cıktı dion 1 lwlikasa yansıtıon...kenanı ilk gördügünde herhalde kenan sarsılmaz acı sen dion kenana işlemio :D daha nediyim sana kolay gelsin kalk git kumda oyna...
Hatta daha dün etknlik gibi bişy yaptım para dagıttım la millete... boş adamsın boş konusuon işte
İleri zekalı arkadaş Olcay bu serverda oyunu bırakalı 2 ayı geçti.
Çemberlitaş daha çıkmadan bu serverı bırakmıştı Olcay. Bu saçma sözlerinle ancak kendini rencide edersin.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss IIxMeCaLSiZxII Canxşifa
Quantumxşifo "...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık "Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
RecoveR yazdı:Merhaba konuda da belirttiğim gibi artık beyazköşk sunucusundayım. Şu anda ilk olarak Şifacımı ( 2282 İyileştirme Büyülü ) ( Setlerinin hepsi tamamlanmış ) Sunucunuza taşıdım şu anlık herhangi bir Klana ve Loncaya dahil değilimdir. Bir süre takıldıkdan sonra Klan seçimimi yapıp Kabul edicek olan dost canlısı Loncalardan herhangi birine katıla bilirim. Sonrasında diğer Sunucuda olan karakterlerimide maddi durumumu sıkıştırmadan Sunucunuza taşımaya devam edeceğim...
Çok sık rastlamış oldğumuz.
Bİ SEN EKSİKTİN
NE DİYE GELDİN
Gibi yaklaşımlarla karşılaşmayacağımı umuyorum...
Herkze iyi Eğlenceler.
LODOS ol yoksa 1 adım atamassın byzkşkte
Sonuçda oyun bu Kesmekde var Kesilmekde Eski sunucumda IRK'ım Lodos du şu anda kararsızım hangi IRK da olacağım konusunda.Tavsiyeniz için teşekkür ederim...
Öncelikle Hoşgeldin Dostum Fakat Bu Seagle ve Splash Denen 2 Oyuncu Var Beyazköşkte Görünce Bilgisayarın Fişini Felan Çekmeni Tavsiye Ederim İyi Eğlenceler
ilahi mustafa
aramıza hoşgeldin inş. umduğunu bulursun sunucumuz da hayırlı olsun...
hoş geldin biraz daha önce gelsydn köşk en zevkli sunuculardandı şuanda braz karıştı ama dogru çevreyi yaparsan gine eylencelidir iyi oyunlar .iyi forumlar
Wamosbien Mlı Kendini tanıtsana Bu ML Vamosbien de Kendini İncici sanıo #@!?
Millete Iq düşük dio kendi IQ Sü eksilerd e:D
Recover sende siktir git mk sunucuda zaten birsürü mal var(Vamosbien-tanga)