Merhaba konuda da belirttiğim gibi artık beyazköşk sunucusundayım. Şu anda ilk olarak Şifacımı ( 2282 İyileştirme Büyülü ) ( Setlerinin hepsi tamamlanmış ) Sunucunuza taşıdım şu anlık herhangi bir Klana ve Loncaya dahil değilimdir. Bir süre takıldıkdan sonra Klan seçimimi yapıp Kabul edicek olan dost canlısı Loncalardan herhangi birine katıla bilirim. Sonrasında diğer Sunucuda olan karakterlerimide maddi durumumu sıkıştırmadan Sunucunuza taşımaya devam edeceğim...
Çok sık rastlamış oldğumuz.
Bİ SEN EKSİKTİN
NE DİYE GELDİN
Gibi yaklaşımlarla karşılaşmayacağımı umuyorum...
Herkze iyi Eğlenceler.
Merhaba Artık Beyazköşk Sunucusundayım.
- godblessyou612
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Merhaba Artık Beyazköşk Sunucusundayım.
Hoşgeldin sunucumuza dilerim istediğin ortamı bulursun ve bu sunucuda istediğin yerlere varırsın ama dikkatli ol her insana kolay kolay güvenme 
Godblessyou => Ecel Getiren..
xGoDBLesYoux => Ejder Asa..
GodBLesSyouII => Ashab 'ı Keyf..
xGoDBLesYoux => Ejder Asa..
GodBLesSyouII => Ashab 'ı Keyf..
godblessyou612 yazdı:Hoşgeldin sunucumuza dilerim istediğin ortamı bulursun ve bu sunucuda istediğin yerlere varırsın ama dikkatli ol her insana kolay kolay güvenme
Hoş buldum Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ve teşekkür ederim uyarılarınız için.
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Hoş geldin, hayırlı olması dileklerimizle.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Hoş Buldum. Teşekkür ederim güzel dileklerinden ötürü.xxxTaTaNgAxxx yazdı:Hoş geldin, hayırlı olması dileklerimizle.![]()
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
LODOS ol yoksa 1 adım atamassın byzkşkteRecoveR yazdı:Merhaba konuda da belirttiğim gibi artık beyazköşk sunucusundayım. Şu anda ilk olarak Şifacımı ( 2282 İyileştirme Büyülü ) ( Setlerinin hepsi tamamlanmış ) Sunucunuza taşıdım şu anlık herhangi bir Klana ve Loncaya dahil değilimdir. Bir süre takıldıkdan sonra Klan seçimimi yapıp Kabul edicek olan dost canlısı Loncalardan herhangi birine katıla bilirim. Sonrasında diğer Sunucuda olan karakterlerimide maddi durumumu sıkıştırmadan Sunucunuza taşımaya devam edeceğim...
Bİ SEN EKSİKTİN
NE DİYE GELDİN
Herkze iyi Eğlenceler.
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
Sonuçda oyun bu Kesmekde var Kesilmekde Eski sunucumda IRK'ım Lodos du şu anda kararsızım hangi IRK da olacağım konusunda. Tavsiyeniz için teşekkür ederim...seagle yazdı:LODOS ol yoksa 1 adım atamassın byzkşkteRecoveR yazdı:Merhaba konuda da belirttiğim gibi artık beyazköşk sunucusundayım. Şu anda ilk olarak Şifacımı ( 2282 İyileştirme Büyülü ) ( Setlerinin hepsi tamamlanmış ) Sunucunuza taşıdım şu anlık herhangi bir Klana ve Loncaya dahil değilimdir. Bir süre takıldıkdan sonra Klan seçimimi yapıp Kabul edicek olan dost canlısı Loncalardan herhangi birine katıla bilirim. Sonrasında diğer Sunucuda olan karakterlerimide maddi durumumu sıkıştırmadan Sunucunuza taşımaya devam edeceğim...
Bİ SEN EKSİKTİN
NE DİYE GELDİN
Herkze iyi Eğlenceler.![]()
RecoveR yazdı:Sonuçda oyun bu Kesmekde var Kesilmekde Eski sunucumda IRK'ım Lodos du şu anda kararsızım hangi IRK da olacağım konusunda. Tavsiyeniz için teşekkür ederim...seagle yazdı:LODOS ol yoksa 1 adım atamassın byzkşkteRecoveR yazdı:Merhaba konuda da belirttiğim gibi artık beyazköşk sunucusundayım. Şu anda ilk olarak Şifacımı ( 2282 İyileştirme Büyülü ) ( Setlerinin hepsi tamamlanmış ) Sunucunuza taşıdım şu anlık herhangi bir Klana ve Loncaya dahil değilimdir. Bir süre takıldıkdan sonra Klan seçimimi yapıp Kabul edicek olan dost canlısı Loncalardan herhangi birine katıla bilirim. Sonrasında diğer Sunucuda olan karakterlerimide maddi durumumu sıkıştırmadan Sunucunuza taşımaya devam edeceğim...
Bİ SEN EKSİKTİN
NE DİYE GELDİN
Öncelikle Hoşgeldin Dostum
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
Hoş buldum teşekkür ederim.VaMoSBieN yazdı:RecoveR yazdı:Sonuçda oyun bu Kesmekde var Kesilmekde Eski sunucumda IRK'ım Lodos du şu anda kararsızım hangi IRK da olacağım konusunda. Tavsiyeniz için teşekkür ederim...seagle yazdı:LODOS ol yoksa 1 adım atamassın byzkşkteRecoveR yazdı:Merhaba konuda da belirttiğim gibi artık beyazköşk sunucusundayım. Şu anda ilk olarak Şifacımı ( 2282 İyileştirme Büyülü ) ( Setlerinin hepsi tamamlanmış ) Sunucunuza taşıdım şu anlık herhangi bir Klana ve Loncaya dahil değilimdir. Bir süre takıldıkdan sonra Klan seçimimi yapıp Kabul edicek olan dost canlısı Loncalardan herhangi birine katıla bilirim. Sonrasında diğer Sunucuda olan karakterlerimide maddi durumumu sıkıştırmadan Sunucunuza taşımaya devam edeceğim...
Bİ SEN EKSİKTİN
NE DİYE GELDİN
Öncelikle Hoşgeldin DostumFakat Bu Seagle ve Splash Denen 2 Oyuncu Var Beyazköşkte Görünce Bilgisayarın Fişini Felan Çekmeni Tavsiye Ederim
İyi Eğlenceler
Neden acaba ? Öğrenmek isterim ne gibi zararları ola bilir ?
RecoveR yazdı:Hoş buldum teşekkür ederim.VaMoSBieN yazdı:RecoveR yazdı:Sonuçda oyun bu Kesmekde var Kesilmekde Eski sunucumda IRK'ım Lodos du şu anda kararsızım hangi IRK da olacağım konusunda. Tavsiyeniz için teşekkür ederim...seagle yazdı:LODOS ol yoksa 1 adım atamassın byzkşkteRecoveR yazdı:Merhaba konuda da belirttiğim gibi artık beyazköşk sunucusundayım. Şu anda ilk olarak Şifacımı ( 2282 İyileştirme Büyülü ) ( Setlerinin hepsi tamamlanmış ) Sunucunuza taşıdım şu anlık herhangi bir Klana ve Loncaya dahil değilimdir. Bir süre takıldıkdan sonra Klan seçimimi yapıp Kabul edicek olan dost canlısı Loncalardan herhangi birine katıla bilirim. Sonrasında diğer Sunucuda olan karakterlerimide maddi durumumu sıkıştırmadan Sunucunuza taşımaya devam edeceğim...
Bİ SEN EKSİKTİN
NE DİYE GELDİN
Öncelikle Hoşgeldin DostumFakat Bu Seagle ve Splash Denen 2 Oyuncu Var Beyazköşkte Görünce Bilgisayarın Fişini Felan Çekmeni Tavsiye Ederim
İyi Eğlenceler
Neden acaba ? Öğrenmek isterim ne gibi zararları ola bilir ?
IQ Düşüklüğü Felan . Ama Güldürebilirler
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk