OyunA Başlayış Hikayeniz....@@@!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AsaLeT
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: OyunA Başlayış Hikayeniz....@@@!!!

Mesaj gönderen AsaLeT »

:lol: :arrow: :arrow: ByFtH[ISTANBULFATİHİ]
Esat

Kullanıcı avatarı
NameLessWarrior
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen NameLessWarrior »

Bi gün msnde okuldan ark dedi ki " istanbul kıyamet vakti oynıyalım mı" ben de dedim ne kıyameti oda neymiş . açtık kuklacıda charları o zamanlar oyun yeni tam sürüm olmuştu sanırım nisan 2006 olması lazım Duriel diye şifam vardı 29 lw :D
WNCxBorDoMavi

Bize İKV'de TRABZON !!!
Kullanıcı avatarı
TarKk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen TarKk »

Bende 29 lvl varken bınamızdakı ufak bı kardeşimin isteğiyle başladım..o zamanlar ılk onlıne oyunumdu pek anlamıyodum nasıl oynanır nasıl kasılır filan bi şekilde 18 olup bırakmışım o zamnlar..snra 5 6 ay önce tekrar başladım o bıraktıgım çarı 42 lvl a kadar kasdım ve malesef çaldırdım =) ismi Tarkyy di.. snra tabı ıkv sardı butun arkadaşlarım oyuna geldı tekrar.ben 1 çar daha açıım dedım ve şuankı Rvolver ı kastım.. benı oyuna başlatan ufaklık oyunu oynamıyor benı bu ikv ye bağladı gıttı :D
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Ben de MYNET e reklam gördüm üyeliği zar zor yaptım SONRA F1 felan derken tüm yardımları okuyarak öğrendim:)
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Phislikxcerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Phislikxcerrah »

Merhaba,
Bi Aralar Hala Oğlu yellowredd Öz Abim londonn Oynuyorlardı Öyle Sonra Baktım Oyuna Sinir Oldum İnanırmısınız yellowredd GiLe Gittiğimde O Zamanlar 7.Sınıftım Galiba Yine Bu Oyun Ya Derdim Çıkardım Öbür Odada Otururdum O Zamanlarda yellowredd Labirent Den Çıkmıy0du Bende İndiriceğim Dedim İndirdim Beta Döneminde Teşkilatta Bir Çhar Açtım reddarkblue Diye Sonra Sunucumuda Bilmiyorum Tabi Arkadaşın Dediği Gibi Teker Tekr Sunucu Dolaşıyorum Gelde Sinir Olma Sonunda Buldum Teşkilattaymış Kağıda Yazdım Teşkilat Diye Sonra kosovalııı Diye Bi Şerefsizle Tanıştım Buraktı İsmi Ve Onla Kanka Olduk Aramız İyi Felan 27 Leveldim Ben Beta Dönemindeydik Dediki Bana Kanka Şifreni Verde Kasayım Yha Kasılamıyosun Bak İtemde Yaparım Sana Çharına Parada Koyuyum İyi Dedim Verdim Şifremi Oyundan Attı 5 Dk Sonra Tıklıyorum Tıklıyorum Girmiyor Sonra Oyunu Bıraktım Tekrar Başladım Kuklacı Sunucusunda Yanılmıyosam İlk Çhar İsmim İntikamxbela idi Evet İntikamxbela 39 Leveller Gelmişti Oyun Başladığında Sonra Çharım Çalındı Savaşçıydı Sonra Büyü Açtım İntikamxxxbela diye Onuda Çaldırdık Xsweetxintikamx Açtık Onuda Çaldırdık Xsweetxintikammmm Açtım Onuda Çaldırdım Son Olarak Crazyxintikam AÇtım Şuanda Yiğenim Oynuyor Ve En Kadim Dostum Dediki Kardeşim Oyunu Bırakıyorum Sınıf Arkadaşımdı Oyunu Bırakıyorum Çharımı Güle Güle Kullan Dedi Çharını 47 Levelde Verdi Savaşçısını 49 Yaptım 3 Levellik Büyücüsü Vardı Onuda 49 Yaptım Ve Grup Bölgeleri Felan GeLdi Ne Güzel Son 2 Meran Mücevherim Kalmıştı Ejder Asaya Gerizekalı Kardeşim Adam Dolandırıyım Diye Yiğenim Yani Akçe Satılır Yazdı Ve Sonra Oyundan Sıkıldım İyice Oyunu Bıraktım 2 Hafta Sonra Hal Hatır Sormak İçin Girdiğimde Bağlantınız Kesildi Çünkü Çharınız Bloklanmış . ! Yazısı Çıktı Gittim Yiğenimin Kolunu Kırdım Şrefszm .d:D :D Sonra 6-7 Ay Olucak Oyuna Adımımı Atmadım Sadece Arada Sırada Forumda Takılıyorum
Kendinize İyi Bakın
Allaha Emanet Olun . !
SEUSE

RAİDERS OF ANATOLİA
YoRgUnKrAl
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen YoRgUnKrAl »

Merhabalar.. Ben erdem . Namıdeğer YoRgUnKrAl ,IxSaWxI ,, xXxTeStErExXx, IxMaTrIxXx, ISinbad, Lordxlider, ThEscREaM vs vs vs bir çok arkadaşın dediği gibi uzar gider :)

Şanlıurfaya bayram münasebetiyle tatile gitmiştim. Bir gün cafenin bilgisayarlarına bakım için gelen SUHKAN Mehmet abi geldi. İKV diye bir oyun yükledi tüm bilgisayarlara. Mynetten üyelik felan alıcaksın dedi. Kendisi o zamanlar oynamıyordu ama önermişti işte.Neyse ilk carım büyücü karekter ThEsCrEaM ı açtım. o zamanlar yetenekleri biz veriyorduk.ilk gün oynuyorum 5 lvl felan olmuştum heralde max 25 lvl vardı ve ilk gördüğüm 25 lvl KaNuNsUZzZ diye bir savaşçıydı. 2.günm geldim cafeye üye adı ve şifremi giriyorum karekter yok. Allah Allah. Sonra tekrar bir karekter açıyorum. bidaki gün geliyorum misal 4 lvl de bırakmışım; 5 lvl olmuş :) Ulan bu ne iş . Meğer ben rastgele serverlerde karekter açıyormuşum :) her girişimde Kuklacıya girmem gerekirken diğer serverlerde arıyordum carımı :) Öyle böylde derken kafenin hepsine oyunu alıştırdım ve belki yüzlerce car açtık. :)
Oyunda pek komik şeylere denk geldim ama küçük bir anektot anlatacağım. Bir gün kızgın kum görevimiz var. o zamanlar gruplar kurup dalıyorduk. Kızgın doğduğu gibi dalıp,sırayı bozan bir grup lideri;Rençber adlı cafeden bir kardeşimizin canını çok sıkmış olacak ki bizimkisi kalkıp adama küfreti. Saydırıyor saydırıyor,kafiyeler redifler tamlamalar derken karşıdaki oyuncu da bizim Rençbere küfretti. Rençberin cafeden bana seslenişi şöyle. Tabi yüksek bir tonda :
- Erdem abi yav bu pota küfrediyorum o da bana küfrediyor mk ne iş ? -
ERdem: -olm o da bizim gibi onlıne oyuncu pot değil !!!

Öyle gülmüştüm ki o sözüne halen kızgın kumun oraya gitsem gülümsüyorum :)

SAygılar

“Genel Sohbet” sayfasına dön