Nedir bu Menekşe Elmastan çektiğimiz ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Baltaci
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Re: Nedir bu Menekşe Elmastan çektiğimiz ?

Mesaj gönderen Baltaci »

wonka yazdı:1 haftada artırıcıyla ecel malzemelerini tamamlamıştım ama öyle 80 100 tane çekip pes edip foruma konu açmıcaksın tüm madenlerden 400 500 600 tane çekmiştim 1 haftada isteyince çıkıyor arkadaşlar...
Bak sevgili kardeşim .. Benimde savaşçımda Latif ve Ecel getiren ayrıca diğer büyümde Ejder Asa var mevzu o değil ..Konuyu anlamamışsın ..Pes etmek falan değil öncelikle iyi oku ne yazdığımı kasamda 700 küsür kalsedon 500 küsür elmas var ..Sen belki ender şanslılardan olabilirsin çekmişsindir safları buradan ahkam kesiyorsun yaşın ve oyuna katılışın nedir bilmiyorum ama benim bu çarımı eskiler iyi bilir ve yaşım 30 un üstünde bilmem anlatabildimmi ? ... Ayrıca kimin hangi konuyu açıp açamayacağına forum yöneticileri karar verir bence sen güzel güzel oyununu oyna .. Ve lütfen polemik yaşanmasın .. "öyle 80 100 tane çekip pes edip foruma konu açmıcaksın" demişsin emir kipleri ile yazmazsan sevinirim .
Eskilerden kim kaldı ?
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Sarraf Arttırıcım Vardı Öylesine 1 Günlük Almıştım. 1 Menekşe Elmas 2 Akik 1 Sibiryalı 6 Mavi Topaz Çektim . Olmuycak Bişey Değil.
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
Morpheuss
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Morpheuss »

VaMoSBieN yazdı:Sarraf Arttırıcım Vardı Öylesine 1 Günlük Almıştım. 1 Menekşe Elmas 2 Akik 1 Sibiryalı 6 Mavi Topaz Çektim . Olmuycak Bişey Değil.

Sende hack var diğer türlü olmaz :twisted:
CeHeNNeMxRuthles - Morpheuss
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HaLiLKYDB »

Kardeş çektiğimiz değil çekemediğimiz menekşe elmastan çekiyoruz çıkmıyor çünkü sen tüm gün bekliyorsun belkide ama 2 dk eskaza uzaklaşıyorsun ordan şans arttırıcısı olmayan birisi rahatlıkla o madenden menekşe elmas çekiyor=)
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Baltaci yazdı:
wonka yazdı:1 haftada artırıcıyla ecel malzemelerini tamamlamıştım ama öyle 80 100 tane çekip pes edip foruma konu açmıcaksın tüm madenlerden 400 500 600 tane çekmiştim 1 haftada isteyince çıkıyor arkadaşlar...
Bak sevgili kardeşim .. Benimde savaşçımda Latif ve Ecel getiren ayrıca diğer büyümde Ejder Asa var mevzu o değil ..Konuyu anlamamışsın ..Pes etmek falan değil öncelikle iyi oku ne yazdığımı kasamda 700 küsür kalsedon 500 küsür elmas var ..Sen belki ender şanslılardan olabilirsin çekmişsindir safları buradan ahkam kesiyorsun yaşın ve oyuna katılışın nedir bilmiyorum ama benim bu çarımı eskiler iyi bilir ve yaşım 30 un üstünde bilmem anlatabildimmi ? ... Ayrıca kimin hangi konuyu açıp açamayacağına forum yöneticileri karar verir bence sen güzel güzel oyununu oyna .. Ve lütfen polemik yaşanmasın .. "öyle 80 100 tane çekip pes edip foruma konu açmıcaksın" demişsin emir kipleri ile yazmazsan sevinirim .
30 yaşında olup olmaman beni ilgilendirmez bilader işe yaramıorsa almıcan yönetim zorlamı satıyor ben yönetim yalakası değilim yönetim gerektiğinde en çok tepkiyi benden görmüştür ama bu işler sıktı artık günde böyle 5 10 tane konu açılıyor şans işidir kardeşim hala anlıyamamışsan o yaşında bi sorun var...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
CharLanqeQesK
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen CharLanqeQesK »

Artık abartmaya başladınız bence her çıkan madende menekşe olmazki ayrıca üründen memnun kalmadıysan bır daha alma elinde olan birşey bu
CharLaNqEe [^ Ashab-ı Keyf]

2338 İyiLeştirme...

Resim
Kullanıcı avatarı
kptm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kptm »

Ben 200 elmasta 3 menekşe :)cıkarttım :lol: 8-)
Yaşamak İçin Mi Yersin Yemek İçin Mi Yaşarsın (DOMUZ) Anlıyan Anlar He he :)
Mkaloncabaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Türk Birliği

Mesaj gönderen Mkaloncabaskan »

Rotary yazdı:473 Elmas---12 yeşil elmas---0 menekşe
721 Abanoz odunu---0 budaksız

bunları 2 maden arasında hiç kaçırmadan çektim. 1 aylık sarraf arttırıcı ve lokman arttırıcı aldım hiçbirşeye yaramadı. 1 ayın sonunda elimde 1 akik ve 1 mavi topazdan başka birşey yok :( Bıktım oyundan bırakmak üzereyim...Bu oyun tek eğlencem bilgisayardaki lütfen onuda almak için uğraşmayın...Her ay plusum var 2 çemberli kutu aldım yeni 60tl, 4 tane derindeki sır paket almıştım 80 tl. 2 tane normal üyelik plus 20 tl , 1 silah parlatma 20 tl 4 isim değiştirme 80 tl, 1 ayı 20 tl, 1 tesla gözcü 20 tl , 1 aylık kp arttırıcı 20 tl, 1 aylık ex arttırıcı 20 tl, 1 aylık saraf arttırıcı 20 tl, 1 aylık lokman arttırıcı 20 tl. Toplam 370tl elimde ne var bir ayın sonunda ???? 1 akik 10m 1 mavi topaz 4m 14m lik eşya, Sonra 539 tane madalya var şifacımda daha BİR TANE ŞAHESER YÜZÜK KOLYE YOOOOOOK!!!!! sadece ibni cev asa ODA PLUSUM BİTTİĞİ GÜNDE DÜŞTÜ.... DAHA BÜYÜCÜME GEÇMİYORUM BİLE !!!!!!
Sarraf artırıcı ile bir gecede 11 adet mavi topaz ve sadece 10 dk içerisinde art arda 2 adet Menekşe Elmas çektiğimi hatırlarım; aynı zamanda Lokman ve Maden arttırıcı ile bir abimin tam 4 haftada 850 milyon oyun parası kastığını bilirim. Açıkça söylemek gerekirse, maden arttırıcıların faydasını bol bol gördüm.

MkaBaŞKaN keyifli forumlar diler.
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
ReDsTiger
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: ENDERUN

Mesaj gönderen ReDsTiger »

Merhaba arkadaşlar
Öncelikle ben elmas madeninde sorun olmadığını düşünerek anlatıyorum.
Günde 1 kere çemberlitaş yapıyorum ve sonra 1 günlük %60 artırıcımı alıp o gece en az 3 menekşe çekiyorum ve sayısız yeşil elmas.Ya siz de bir sorun var ya da artırıcı kullanmıyorsunuz.Bu arada meteor bölgesinde bir madenin başında dikilirseniz çıkmaz tabii.Bütün meteoru dolaş diğer öbekleri topla ve şansın artsın.
iyi forumlar.bol şanslar
Emre DEMİR

CİHANDAR - ByTiger
Kullanıcı avatarı
Baltaci
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Baltaci »

wonka yazdı:
Baltaci yazdı:
30 yaşında olup olmaman beni ilgilendirmez bilader işe yaramıorsa almıcan yönetim zorlamı satıyor ben yönetim yalakası değilim yönetim gerektiğinde en çok tepkiyi benden görmüştür ama bu işler sıktı artık günde böyle 5 10 tane konu açılıyor şans işidir kardeşim hala anlıyamamışsan o yaşında bi sorun var...
wonka !! Bak güzel kardeşim öncelikle belliki çocuksun .. Ama büyüklerinel nasıl konuşacağını daha öğrenememişsin yada öğretmemişler sana .. Benim yaşıma ve zekama hakaret ediyorsun ama aklınca.. Bana bilader diye hitap edecek bir çapının olmadığını düşünüyorum .. Edepsizleşme güzelce yorumunu yap yapmayacaksan da sataşma sağa sola .. Senin gibi tipleri çok iyi bilirim.. Gerçek hayatta hiç bir şey olanlar yada sorunu olanlar sanal alemde fedai veya kabadayı olurlar .. Benimle tartışmaya girme .. Zararlı sen olursun .. Hadi abisi cici ol emi ..
Eskilerden kim kaldı ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön