Nedir bu Menekşe Elmastan çektiğimiz ?
Nedir bu Menekşe Elmastan çektiğimiz ?
Sayın oyun yöneticileri , lütfen yazdığım iletiyi dikkatlice okuyunuz . %60 lık Sarraf arttırıcı alıyoruz güzel .. Saatlerce menekşe elmasın başından kalkmadan çekiyoruz sonuç onlarca yeşil elmas ve elmas. Peki soruyorum madem şans arttırıcı bir işe yaramıyor neden satıyorsunuz ? Bakın bir şeyi gözünüzden kaçırıyorsunuz İnsanlar bıkmaya başladı bu maden işinden ve dolayısıyla oyundan . Ben kendi adıma konuşuyorum ama inanın çok kişiden son zamanlarda duymaya başlar oldum bu lafı.. bil hassa oyunu oynayan biz yetişkinler sizlere daha iyi hizmet verebilmeniz için her ay yada üç aylık periyotlarda düzenli olarak Plus paketlerimizi alıyoruz arttırıcı ve diğer ürünlerden yararlanıyoruz ..Ödediğimiz paralar azınsanmayacak kadar iyi meblağlar aslında .. Tek ricam Madem "Arttırıcı aldıysan özelliğin var madenler için" diyorsanız el insaf derim .. lütfen biraz daha duyarlı olun .Belki ben bir kişiyim ama buna inanın benim gibi düşünen yüzlerce kişi biliyorum .. Bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim ..
Eskilerden kim kaldı ?
- selam
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mahşer
Re: Nedir bu Menekşe Elmastan çektiğimiz ?
Bende katılıyorum.lokman artırıcım var ve 2.ayımı aldım çektiğim ganoderma=2 lütfen buna kulak verin.
Öncelikle selamlar;
Eskiden olsa bende inanmazdım bu artırıcılara.1 aylık artırıcı aldım ve bu gün 6. günüm toplam 1 menekşe 6 akik çektm.Bence işe yarıyor sadece dün 34 elmas 0 yeşil elmas 1 menekşe elmas 3 kalsedon 0 kripraz 2 akik
Eskiden olsa bende inanmazdım bu artırıcılara.1 aylık artırıcı aldım ve bu gün 6. günüm toplam 1 menekşe 6 akik çektm.Bence işe yarıyor sadece dün 34 elmas 0 yeşil elmas 1 menekşe elmas 3 kalsedon 0 kripraz 2 akik
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Birazdan yönetimden bir mesaj gelecek ;Maden şansı arttırıcılar test edilmiştir sorunsuz çalışıyordur .60 lık arttırıcı aldım 67mantar çektim 2 sinek ve hala gano yok insan geriye dönüp bi bakıyor ve bu saçma oyuna para yatırarak hatamı yaptım diye düşünüyor oyundan soğutmaya çalışıyorlar kendilerini
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Sorun olaslıkların çok küçük olması. Bir madenin çıkma ihtimali ne kadar azalırsa, o madeni düzenli bir şeklilde çıkarma ihtimalimiz de o kadar azalır. Bu da büyük sorun olabilir. Harcanan emekle çıkan maden sayısının orantılı olması şart olmalı bence. Şu an değil, görüldüğü üzere. Kimi 400-500 tane maden toplar 1 tane saf çıkaramaz, Kimi 3 maden çeker 2 saf çıkarır. Bu durumu gören herkes isyan etmekte haklıdır. Bu olay şans işidir demekle konuyu geçiştirmemek gerekir.
EARTH
DisToRtioN
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Ben 190 elmas çektim ve hala Menekşe Elmas yok. Ama 40 kalsedondan 3 akik çıktı ya, o bile güzel 
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Menekşe biraz zor çıkıyor bir madenin başında durma gez derim
Akik ise cok rahat cıkarırsın arkadasların dedıği gibi
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
1 haftada artırıcıyla ecel malzemelerini tamamlamıştım ama öyle 80 100 tane çekip pes edip foruma konu açmıcaksın tüm madenlerden 400 500 600 tane çekmiştim 1 haftada isteyince çıkıyor arkadaşlar...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
473 Elmas---12 yeşil elmas---0 menekşe
721 Abanoz odunu---0 budaksız
bunları 2 maden arasında hiç kaçırmadan çektim. 1 aylık sarraf arttırıcı ve lokman arttırıcı aldım hiçbirşeye yaramadı. 1 ayın sonunda elimde 1 akik ve 1 mavi topazdan başka birşey yok
Bıktım oyundan bırakmak üzereyim...Bu oyun tek eğlencem bilgisayardaki lütfen onuda almak için uğraşmayın...Her ay plusum var 2 çemberli kutu aldım yeni 60tl, 4 tane derindeki sır paket almıştım 80 tl. 2 tane normal üyelik plus 20 tl , 1 silah parlatma 20 tl 4 isim değiştirme 80 tl, 1 ayı 20 tl, 1 tesla gözcü 20 tl , 1 aylık kp arttırıcı 20 tl, 1 aylık ex arttırıcı 20 tl, 1 aylık saraf arttırıcı 20 tl, 1 aylık lokman arttırıcı 20 tl. Toplam 370tl elimde ne var bir ayın sonunda ???? 1 akik 10m 1 mavi topaz 4m 14m lik eşya, Sonra 539 tane madalya var şifacımda daha BİR TANE ŞAHESER YÜZÜK KOLYE YOOOOOOK!!!!! sadece ibni cev asa ODA PLUSUM BİTTİĞİ GÜNDE DÜŞTÜ.... DAHA BÜYÜCÜME GEÇMİYORUM BİLE !!!!!!
721 Abanoz odunu---0 budaksız
bunları 2 maden arasında hiç kaçırmadan çektim. 1 aylık sarraf arttırıcı ve lokman arttırıcı aldım hiçbirşeye yaramadı. 1 ayın sonunda elimde 1 akik ve 1 mavi topazdan başka birşey yok
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
ECELDEN BAŞKA ŞAHESER ÜRETEMEDİM YA 3.5 SENEDİR OYNUYORUM ŞU OYUNU BENDEN BAHTSIZI YOK BU OYUNDA KİMSE ŞANSSIZIM DEMESİN
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary