HIZLI İKV

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Clash Ofthe Titans

Re: HIZLI İKV

Mesaj gönderen Burhanxbizans »

SoundNesS yazdı:Kardeşim Ben daha Yeni Leptop Aldım Çok Rahat oynuyorum

Ati Ekran Kartı - 4096 RAM - 1 qb Ekran Kartı - 320qb Harddisk - Asus i5 Windows 7 Oyuna Alt F4 Cekip Yeniden Girmem 6 7 Sn Alıyor. Tawsiye Ederim Çok Memnunum Hepsiburada.com a Bakarsan Gayet Uygun ve Güvenilir.

Sen Makinayı yeni Almışsın Sanırım Kardeş biraz çalışsın yeni özelliği gitsin(minumum 1 sene,maksimum 2 sene) işlemciler falan yeni konumundan çıksın o 5-6 olur 15-20 snye benim pc de ilk aldığım( 2 sene önce) bırak 5-6 saniyeyi Yükleniyor yazısını görmeden oyuna girerdim şimdi 8 snye civarı sürüyor 5 snyede çoktan oyunda olmuş oluyordum ;)

paran varsa ati 2 gb ekrab kartı, en aşağı 4 gb rem, i7 işlemci(intel), 1 tb hard disk al (bütün ihtiyaçlarını karşılar yeterince ilerdede oyun paketleri yükseldikçe sıkıntı çekmezsin örneğin beta zamnı 29 lwlda oyun 300 mb civarıydı şimdi 1 gb oldu ;=)

Kolay Gelsin....

Saygılarımla Burhanxbizans,Burhanxxbizans,Büyücüburhan,Şifacıburhan...
Resim

Resim

Resim
birisi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: HIZLI İKV

Mesaj gönderen birisi »

Kuzenlerde kaldım 10 gün.Onların laptopla girim dedim İKV ye.1 saat filan oynuyorum hemen ısınıyor laptop ve otomatik kapanıyor.Bence İKV en iyi masaüstünde oynanır.Teknik konuda pek bilgim yok.
ResimResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön