HIZLI İKV
HIZLI İKV
Arkadaşlar yakın zaman ıcerısınde laptop almayı dusunuyorum fakat bnm eskı pc suanda ozelıklerı cok dusuk 512 ram ve 256 ekran kartı ve artık bay coktu 4 yıl kullandım fakat yenı alacağım laptopta ıkv yı kasmadan hızlı bır sekılde oynamak ıstıorum bı bılgısayarda oyuzden hıc oyun keyfı alamadım bana onereceğiniz ozellıklerı kasmadan kullanabılmem ıcın yazarsanız cok sevınırım sımdIDEN TESEKKUR EDERM....
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: HIZLI İKV
Leptoptan pek anlamamda.4 Gb ram 3.20 bellek 2 gb ekran kartı özellikleri olan bir pc alırsan.Oyunu Hiç problem yaşamardan oynarsın.
nVidia Sağlam Bir Ekran Kartı En Az 4 GB Ram Yeterlidir
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
Arkadaşlar önerileriniz için cok tesekkur ederım...dikkate alıcam 
- ISSIZACUN
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Karakefen arkadasim oyunumuzu iyi oynamak icin cok fazla ozelligi olan bir bilgisayar almak zorunda degilsin. Sana ornek olmasi bakimindan knedi bilgisayarimin ozelliklerini yazacagim ki ben cok rahat bir sekildeoyunu oynuyorum. Dfi dark serisi ddr2 anakart, sogutuculu ddr2 2gb performans ram, 2,8 intel islemci, geforce9800gt 256bit 512mb ekrsn karti. Bu ozellikler ile cok rahat oynuyorum ve ayrica internet baglantin biraz yuksek olursa ki ben 8mblik baglanti kullaniyorum hic bir sikinti cekmezsin. Bir sey daha eklemek istiyorum. Eger oyunumuzu guzel bir sekilde oynamak istiyorsan bence laptop alma. Performas / fiyat bakimindan sikinti cekebilirsin. Cunku ne kadar ozellikler yuksek olursa o kadar pahali olacaktir makina. Tabi benim dediklerim sadece bir oneri son karar senindir. Alacagin bilgisayar simdiden hayirli olsun.
Doğuşumdaki tek fevkaladelik, Türk olarak dünyaya gelmemdir.
- delicikuvvet
- Salgın Koruyucusu
Bencede laptop alma.Mesela benim pc 1 gb ram 512 ekran kartı cok da sorun yaşamıyorum ama illa laptop alcam diyorsan lenova al derim işlemci olarak 4gb ram 1 yada 2 gb ekran kartı tavsiye ederim
Önerileriniz için tesekkur edrım arkadaşlar çok saolun...
Karaxxbüyüx Yenidoğanxcellat
Karaxxbüyüx Yenidoğanxcellat
Kasma birader önceden atariler vardı onlarla oynardık bizkarakefen yazdı:Arkadaşlar yakın zaman ıcerısınde laptop almayı dusunuyorum fakat bnm eskı pc suanda ozelıklerı cok dusuk 512 ram ve 256 ekran kartı ve artık bay coktu 4 yıl kullandım fakat yenı alacağım laptopta ıkv yı kasmadan hızlı bır sekılde oynamak ıstıorum bı bılgısayarda oyuzden hıc oyun keyfı alamadım bana onereceğiniz ozellıklerı kasmadan kullanabılmem ıcın yazarsanız cok sevınırım sımdIDEN TESEKKUR EDERM....
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Arkadaş Yazmış;
Laptop Kullanıyorum,Sana kesinlikle Önermem Laptop Aldığında Birçok para
Ödemen Lazım.Laptoba Sağlam Soğutucu Alman Lazım+Ekran Kartı Taktırman Lazım
Birde Latop Aldığında İlk 1 sene İçerisinde Şarj ve bataryalar Ölüyor,
Onu da satın ALman Lazım;
Ekran Kartına 40 TL Desek
Soğutucu=28$
Şarj Ve Batarya=Orjinal(84$) Çakma Batarya Ve Şarj İse(Made İn Çin :mrgreen: )34$
Yaklaşık Olarak 120 tl felan Da Oraya gömeceksin(Batarya yı Çkma Alırsan)
Bence Hii.iiiç Laptop ALma Bende var Pişmanım boşuna para
Şu AN Benim Elimde 1 Laptop 2 Masaüstü var...nVidia Sağlam Bir Ekran Kartı En Az 4 GB Ram
Laptop Kullanıyorum,Sana kesinlikle Önermem Laptop Aldığında Birçok para
Ödemen Lazım.Laptoba Sağlam Soğutucu Alman Lazım+Ekran Kartı Taktırman Lazım
Birde Latop Aldığında İlk 1 sene İçerisinde Şarj ve bataryalar Ölüyor,
Onu da satın ALman Lazım;
Ekran Kartına 40 TL Desek
Soğutucu=28$
Şarj Ve Batarya=Orjinal(84$) Çakma Batarya Ve Şarj İse(Made İn Çin :mrgreen: )34$
Yaklaşık Olarak 120 tl felan Da Oraya gömeceksin(Batarya yı Çkma Alırsan)
Bence Hii.iiiç Laptop ALma Bende var Pişmanım boşuna para
- SoundNesS
- Salgın Koruyucusu
Kardeşim Ben daha Yeni Leptop Aldım Çok Rahat oynuyorum
Ati Ekran Kartı - 4096 RAM - 1 qb Ekran Kartı - 320qb Harddisk - Asus i5 Windows 7 Oyuna Alt F4 Cekip Yeniden Girmem 6 7 Sn Alıyor. Tawsiye Ederim Çok Memnunum Hepsiburada.com a Bakarsan Gayet Uygun ve Güvenilir.
Ati Ekran Kartı - 4096 RAM - 1 qb Ekran Kartı - 320qb Harddisk - Asus i5 Windows 7 Oyuna Alt F4 Cekip Yeniden Girmem 6 7 Sn Alıyor. Tawsiye Ederim Çok Memnunum Hepsiburada.com a Bakarsan Gayet Uygun ve Güvenilir.