iskar43 yazdı:Biz Ecel Getiren Latif Ejder Asa Ashab ürettik ve bunlar yeni reçetelerin gelmesiyle çöp durumuna düşücek.Eğer ki yeni silahları üretirsek.Benim önerim şu Misal Ecel Getirende
[Kadim Hidra Pençesi] x2
[Liderlik Sembolü] x2
[Meran Mücevheri] x2
[Dev Komodo Dişi] x2
[Örümcek Gözü] x2
Bu madenler isteniyordu ve bir çoğumuz 1 tane karekteri varken 2 ci karekteri açmak zorunda kalıyordu.Ve bunu Savaşçı Büyücü Şifacı olduğunu düşürsek ve 3 nüde şahaser üretmek istediğini düşürsek. +3 tane daha karekter kasmak zorunda kalıyordu.(satın almak istemeyenler için) Şİmdi biz yine 3 karekterimize üretmek için 3 tane daha karektermi kasacağız ki Level atlama durumu zorlaştı.Zamanımızı alır kasmak istesek. Bunun yerine: Yeni reçete(Bıçak Sırtı Kılıç) isteyen materyeller Ecel Getirendede bulunduğu için
[Kadim Hidra Pençesi] x2
[Liderlik Sembolü] x2
[Meran Mücevheri] x2
[Dev Komodo Dişi] x2
[Örümcek Gözü] x2
bu materyelerin yerine Ecel Getirenimizi koysak reçeteye Nasıl olur ? Hem Bu sayede Ecel Getiren Çöp olmaz.
Daha önce, Ejder Asa, Ecel Getiren, Ashab-ı Kehf gibi, önemli şaheserleri üretmiş olan arkadaşlar düşünülerek, yeni silahların materyal gereksinimleri de, eski şaheser silah materyallerin önemli bölümlerini de içerecek şekilde ayarlandı.
Gm Bunu Yazmıs Biraz Açıklık Getirirler Umarım.
beni düşünen adam nıye aynı malzemelerle reçete yapıyor kı.desın kı alternatıf kılıç reçetesi
1 ecel yada latıf
3 mavı topaz
2 ırıdyum
2 şelit
düşünme böyle olur
iskar43 yazdı:Biz Ecel Getiren Latif Ejder Asa Ashab ürettik ve bunlar yeni reçetelerin gelmesiyle çöp durumuna düşücek.Eğer ki yeni silahları üretirsek.Benim önerim şu Misal Ecel Getirende
[Kadim Hidra Pençesi] x2
[Liderlik Sembolü] x2
[Meran Mücevheri] x2
[Dev Komodo Dişi] x2
[Örümcek Gözü] x2
Bu madenler isteniyordu ve bir çoğumuz 1 tane karekteri varken 2 ci karekteri açmak zorunda kalıyordu.Ve bunu Savaşçı Büyücü Şifacı olduğunu düşürsek ve 3 nüde şahaser üretmek istediğini düşürsek. +3 tane daha karekter kasmak zorunda kalıyordu.(satın almak istemeyenler için) Şİmdi biz yine 3 karekterimize üretmek için 3 tane daha karektermi kasacağız ki Level atlama durumu zorlaştı.Zamanımızı alır kasmak istesek. Bunun yerine: Yeni reçete(Bıçak Sırtı Kılıç) isteyen materyeller Ecel Getirendede bulunduğu için
[Kadim Hidra Pençesi] x2
[Liderlik Sembolü] x2
[Meran Mücevheri] x2
[Dev Komodo Dişi] x2
[Örümcek Gözü] x2
bu materyelerin yerine Ecel Getirenimizi koysak reçeteye Nasıl olur ? Hem Bu sayede Ecel Getiren Çöp olmaz.
Daha önce, Ejder Asa, Ecel Getiren, Ashab-ı Kehf gibi, önemli şaheserleri üretmiş olan arkadaşlar düşünülerek, yeni silahların materyal gereksinimleri de, eski şaheser silah materyallerin önemli bölümlerini de içerecek şekilde ayarlandı.
Gm Bunu Yazmıs Biraz Açıklık Getirirler Umarım.
beni düşünen adam nıye aynı malzemelerle reçete yapıyor kı.desın kı alternatıf kılıç reçetesi
1 ecel yada latıf
3 mavı topaz
2 ırıdyum
2 şelit
düşünme böyle olur
hacı ecel mazemesi :
3 mavı topaz
2 ırıdyum
2 şelit
2 kadim
2 örümcek gözü
2 dev komodo dişi
2 meran mücevheri olsa iyi olma mı :?:
Şaheserler aktarılsa çöp olmazdı. Ama malesef alayı çöp olacak. Aktarıma açılsın şaheserler, diğer türlüsünü zaten dinlemezler, adamların işine geliyo oyuna daha fazla bağlama adına işe yarayan hamleler.
Zulkan yazdı:Şaheserler aktarılsa çöp olmazdı. Ama malesef alayı çöp olacak. Aktarıma açılsın şaheserler, diğer türlüsünü zaten dinlemezler, adamların işine geliyo oyuna daha fazla bağlama adına işe yarayan hamleler.
MerhaßaLar;
Aktarımda Kötü oLur asLında. Ama Mesela 2 tür reçete olur ßiri ßu şekil , ßirinin Yerınde Kadim Hidra pençesi,Meran Mücevheri, Örümcek Gözü, Dev Komodo Dişi , LiderLik SemboLü Yerine ''Ejder asa , Ashab-ı kehf , EceL Getiren , Latif'' Gibi SaheserLer oLsa Hiç Fena oLmazdı.
Geçenlerde biri bi konu açmıştı Şahserdeki materyerllerin bir makina yardımıyla ayrılmasıyla ilgili. Nasıl üretimde birleşip bir şaheser oluyorsa , o makina aracılığya da materyelleri geri verecek bir makina. Yeni zırhların piyasada dolaşmasından itibaren böyle bir gelişmeyi düşünün derim yönetim.
Bence çok güzel bir düşünce hem işe yaramayan madenleride çantamıza geri koyar böylece maden piyasası bi nevi düşürmüş oluruz gerçekten çok güzel düşünce ben beğendim şahsen .