Önerim ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Önerim ?

Mesaj gönderen iskar43 »

Biz Ecel Getiren Latif Ejder Asa Ashab ürettik ve bunlar yeni reçetelerin gelmesiyle çöp durumuna düşücek.Eğer ki yeni silahları üretirsek.Benim önerim şu Misal Ecel Getirende
[Kadim Hidra Pençesi] x2
[Liderlik Sembolü] x2
[Meran Mücevheri] x2
[Dev Komodo Dişi] x2
[Örümcek Gözü] x2
Bu madenler isteniyordu ve bir çoğumuz 1 tane karekteri varken 2 ci karekteri açmak zorunda kalıyordu.Ve bunu Savaşçı Büyücü Şifacı olduğunu düşürsek ve 3 nüde şahaser üretmek istediğini düşürsek. +3 tane daha karekter kasmak zorunda kalıyordu.(satın almak istemeyenler için) Şİmdi biz yine 3 karekterimize üretmek için 3 tane daha karektermi kasacağız ki Level atlama durumu zorlaştı.Zamanımızı alır kasmak istesek.
Bunun yerine:
Yeni reçete(Bıçak Sırtı Kılıç) isteyen materyeller Ecel Getirendede bulunduğu için
[Kadim Hidra Pençesi] x2
[Liderlik Sembolü] x2
[Meran Mücevheri] x2
[Dev Komodo Dişi] x2
[Örümcek Gözü] x2
bu materyelerin yerine Ecel Getirenimizi koysak reçeteye Nasıl olur ? Hem Bu sayede Ecel Getiren Çöp olmaz.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
SouLeYMaNeYouLa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: Önerim ?

Mesaj gönderen SouLeYMaNeYouLa »

Komşum güzel anlatmışsın bende böyle birşey düşünüyordum elindeki silahı verip üzerine gerekli materyali verip yeni silah edinme.. Güzel düşünce bakalım belki dikkat çekebiliriz..
RoTTdeRbLitZ
Kullanıcı avatarı
LoSsTT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LoSsTT »

Hiç bir şekilde dikkate alınmaz madenler x8 x12 gibi isteniyor ee bu madenler bir süre snra elimizde biticek sonra ne olucak maden çekmeye bşlıcaz madenler dolu olucak saf çekme oranımız düşücek bu yüzden şans artıcı alıcaz böyle böyle para gözlerin istediği olucak
LoSTxKaZıM

LoSTxKaZıMm

LoSTxKaZıMmM
Kullanıcı avatarı
LosTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LosTT »

iskar43 yazdı:Biz Ecel Getiren Latif Ejder Asa Ashab ürettik ve bunlar yeni reçetelerin gelmesiyle çöp durumuna düşücek.Eğer ki yeni silahları üretirsek.Benim önerim şu Misal Ecel Getirende
[Kadim Hidra Pençesi] x2
[Liderlik Sembolü] x2
[Meran Mücevheri] x2
[Dev Komodo Dişi] x2
[Örümcek Gözü] x2
Bu madenler isteniyordu ve bir çoğumuz 1 tane karekteri varken 2 ci karekteri açmak zorunda kalıyordu.Ve bunu Savaşçı Büyücü Şifacı olduğunu düşürsek ve 3 nüde şahaser üretmek istediğini düşürsek. +3 tane daha karekter kasmak zorunda kalıyordu.(satın almak istemeyenler için) Şİmdi biz yine 3 karekterimize üretmek için 3 tane daha karektermi kasacağız ki Level atlama durumu zorlaştı.Zamanımızı alır kasmak istesek.
Bunun yerine:
Yeni reçete(Bıçak Sırtı Kılıç) isteyen materyeller Ecel Getirendede bulunduğu için
[Kadim Hidra Pençesi] x2
[Liderlik Sembolü] x2
[Meran Mücevheri] x2
[Dev Komodo Dişi] x2
[Örümcek Gözü] x2
bu materyelerin yerine Ecel Getirenimizi koysak reçeteye Nasıl olur ? Hem Bu sayede Ecel Getiren Çöp olmaz.
Daha önce, Ejder Asa, Ecel Getiren, Ashab-ı Kehf gibi, önemli şaheserleri üretmiş olan arkadaşlar düşünülerek, yeni silahların materyal gereksinimleri de, eski şaheser silah materyallerin önemli bölümlerini de içerecek şekilde ayarlandı.
Gm Bunu Yazmıs Biraz Açıklık Getirirler Umarım.
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>

Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

LosTT yazdı:
iskar43 yazdı:Biz Ecel Getiren Latif Ejder Asa Ashab ürettik ve bunlar yeni reçetelerin gelmesiyle çöp durumuna düşücek.Eğer ki yeni silahları üretirsek.Benim önerim şu Misal Ecel Getirende
[Kadim Hidra Pençesi] x2
[Liderlik Sembolü] x2
[Meran Mücevheri] x2
[Dev Komodo Dişi] x2
[Örümcek Gözü] x2
Bunun yerine:
[Kadim Hidra Pençesi] x2
[Liderlik Sembolü] x2
[Meran Mücevheri] x2
[Dev Komodo Dişi] x2
[Örümcek Gözü] x2
Daha önce, Ejder Asa, Ecel Getiren, Ashab-ı Kehf gibi, önemli şaheserleri üretmiş olan arkadaşlar düşünülerek, yeni silahların materyal gereksinimleri de, eski şaheser silah materyallerin önemli bölümlerini de içerecek şekilde ayarlandı.
Gm Bunu Yazmıs Biraz Açıklık Getirirler Umarım.
madem gm böyle bir açıklama yapmış yeni silah reçetlerinde o halde ne üretilecek ise reçete içeriğinde ejder asa ashab-ı kehf ve ecel getiren-latif olmalı diye düşünüyorum...bu sayede hiç bir şaheser üretimi çöp olmaz diye düşünüyorum!!!
Kullanıcı avatarı
lSuSTuRunl
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen lSuSTuRunl »

Kardeşim düşüncen gayet mantıklı.Ama farklı yerlere çekmek isteyen pisuarlara kıl oldum.Sırf o silahın ismi ''şaheser'' diye sen onu mezara mı götüreceksin?49 seviyeler geldiğinde neden kimse tesla-dış ya da alman-ok ucu vs. setleri çöp olurken ses çıkarmadı?Halbuki o setler ejder üretmekten daha zordu.Sırf adı ''Şaheser'' diye bu tavırlar..
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKVResim
M2 Resim
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

[Kadim Hidra Pençesi] x2
[Liderlik Sembolü] x2
[Meran Mücevheri] x2
[Dev Komodo Dişi] x2
[Örümcek Gözü] x2
Bunun yerine:
[Kadim Hidra Pençesi] x2
[Liderlik Sembolü] x2
[Meran Mücevheri] x2
[Dev Komodo Dişi] x2
[Örümcek Gözü] x2
kanka Çok Doğru ßi konuya değinmişsin, Kadim Hidra pençesi,Liderlik,meran, komodo dişi, göz ßunlar Oyunda Çok nadır buLunan materyaller kı Her karaktere ßir adet veriliyo Dedıgın olur inş yoksa ßu asalar Çoğu kimsede oLmucak.
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

lSuSTuRunl yazdı:Kardeşim düşüncen gayet mantıklı.Ama farklı yerlere çekmek isteyen pisuarlara kıl oldum.Sırf o silahın ismi ''şaheser'' diye sen onu mezara mı götüreceksin?49 seviyeler geldiğinde neden kimse tesla-dış ya da alman-ok ucu vs. setleri çöp olurken ses çıkarmadı?Halbuki o setler ejder üretmekten daha zordu.Sırf adı ''Şaheser'' diye bu tavırlar..

ozmn o tesla dış itemler fılan 39 levellere göre idi.Bi yeni leveller geldiği die yeni levellerin itemleri die ses çıkarmadık.Ama şimdiki durum senin dediğin durumdan çok farklı.Şİmdi level atlamadan yeni yeni eşyalar çıkıyo. Gözlükler olsun şahaser itemler olsun.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
Celikk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Celikk »

adresbu yazdı:
[Kadim Hidra Pençesi] x2
[Liderlik Sembolü] x2
[Meran Mücevheri] x2
[Dev Komodo Dişi] x2
[Örümcek Gözü] x2
Bunun yerine:
[Kadim Hidra Pençesi] x2
[Liderlik Sembolü] x2
[Meran Mücevheri] x2
[Dev Komodo Dişi] x2
[Örümcek Gözü] x2
kanka Çok Doğru ßi konuya değinmişsin, Kadim Hidra pençesi,Liderlik,meran, komodo dişi, göz ßunlar Oyunda Çok nadır buLunan materyaller kı Her karaktere ßir adet veriliyo Dedıgın olur inş yoksa ßu asalar Çoğu kimsede oLmucak.
Evet her karaktere 1 adet veriliyo bundan o yüzden ya arkadaşın düşündüğü gibi yapmak lazm yada kadim hidra pençesi,meran, liderlik gibi her karaktere 1 tane verilen materyallerden her kesildiğinde çıkma ihtimali olması lazm yoksa çok zor olur. (oyuncu sayısının fazla gösterilmesi için yapılıyor olabilir.)
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

iskar43 yazdı:
lSuSTuRunl yazdı:Kardeşim düşüncen gayet mantıklı.Ama farklı yerlere çekmek isteyen pisuarlara kıl oldum.Sırf o silahın ismi ''şaheser'' diye sen onu mezara mı götüreceksin?49 seviyeler geldiğinde neden kimse tesla-dış ya da alman-ok ucu vs. setleri çöp olurken ses çıkarmadı?Halbuki o setler ejder üretmekten daha zordu.Sırf adı ''Şaheser'' diye bu tavırlar..

ozmn o tesla dış itemler fılan 39 levellere göre idi.Bi yeni leveller geldiği die yeni levellerin itemleri die ses çıkarmadık.Ama şimdiki durum senin dediğin durumdan çok farklı.Şİmdi level atlamadan yeni yeni eşyalar çıkıyo. Gözlükler olsun şahaser itemler olsun.
+1

“Genel Etkileşim” sayfasına dön