EJDER BİLGİ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sedatzeka
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

EJDER BİLGİ

Mesaj gönderen sedatzeka »

Arkadaşlar ejder üretmek istiyorum yanlız fiyatı yaklaşık 340 m civarı bana o kadar parayı nasıl kasacagım hakkında bilgi verir misiniz

SeDaTZeKiÇ
Iılspartacuslıl
Güçlüteamxmage
Iılbosnıanlıl
[img][img][/img][/img][*][*]SeDaTZeKiÇ[*][*][img][img][/img][/img]
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Re: EJDER BİLGİ

Mesaj gönderen ARGOS »

Madenleri para ile almazsın olur.
1 Aylık sarraf artırıcı al çek mavi topazları mavi topazları en geç 2 haftada tamamlarsın normal sürekli çekresen 3 ya da 4 gün sürer.Kalan zaman ilede menekşe ve akikleri çekersin.Kadimleride çektigin fazladan madenleri satarak alırısın ve üretirsin.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
sedatzeka
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen sedatzeka »

Şans arttırıcı ile günde 5 mavi çekiyorum. tek sorun akik menekse ve kadim herşey tamam da işte cok buyuk masraf ve sorun onlar.

SeDaTZeKiÇ
Iılspartacuslıl
Güçlüteamxmage
Iılbosnıanlıl
[img][img][/img][/img][*][*]SeDaTZeKiÇ[*][*][img][img][/img][/img]
Kullanıcı avatarı
kamilcix64
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kamilcix64 »

Peki Arkdaşlar herkezin evinde İnternet yok olmayan arkadaşarın çogu üretememistir Ejder asa nasıl uretcen ki hergün 6 7 saat internetemi gitcen ? Bi koLaylık düşünülMeli bence :geek:
Resim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

İnternet Kafede Online oyun oynamayı ben biraz saçma buluyorum , sırf para kaybı oluyor . Oyunda bağlı kalıyorsun ve Para artıyor , Ama illa Online oyun oynucam diyorsan , Günde 2 saat oturarak maden çekmeyi deniyebilirsin .
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kamilcix64
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kamilcix64 »

Yoq ÖLe pek TaKILmıyom oyunda TaKILanlar warmi Bİlemem ben Hafda 6-7 saat anca Peki bişey sorcem Sana günde 2 saat diyorsun zaten maden yaklaşık 15 dk çıkıYoR nasıl olcek o saçmalık burda 2saat oyundaysanız mola verin die yazı çıkıyor ama 5 6 saat ELmas çekiyoz Çıkmıyor ?
Resim
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

En iyi yöntem herkezin dediği gibi sarraf artırıcı (60/20) alıp maden çekmen . Bütün madenleri en geç 1 ayda tamamlarsın bıkmadan çekersen.

Saygılarımla..
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hukumdargame »

Ben menekşe elmasın elmas madeninden çıktığına inanmıyorum öyle bir maden İKV de yok. ;) 600tane elmas 60yeşil 0menekşe bu maden İKV de yok sadece Bil Kazan dan veriliyor ;) Ya Kardeşim 10 15 akik 35 40 mavi topaz 12iridyum 9alex çektim menekşe elmas çıkmıyor.Menekşe elmas var diye bizi yiyorlar :D Sen en iyisi topaz başına otur 30gün boyunca artanları sat diğerlerinin parası çıkar ;)

YÖNETİM MENEKŞE ELMAS DROBUNU AÇIN ARTIK DİĞER MADEN DROPLARI AÇIKKEN MENEKŞE DROBU AZ SÜRESİDE 20 25DK OLMUŞ !!
Kullanıcı avatarı
Baltaci
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Baltaci »

hukumdargame yazdı:Ben menekşe elmasın elmas madeninden çıktığına inanmıyorum öyle bir maden İKV de yok. ;) 600tane elmas 60yeşil 0menekşe bu maden İKV de yok sadece Bil Kazan dan veriliyor ;) Ya Kardeşim 10 15 akik 35 40 mavi topaz 12iridyum 9alex çektim menekşe elmas çıkmıyor.Menekşe elmas var diye bizi yiyorlar :D Sen en iyisi topaz başına otur 30gün boyunca artanları sat diğerlerinin parası çıkar ;)

YÖNETİM MENEKŞE ELMAS DROBUNU AÇIN ARTIK DİĞER MADEN DROPLARI AÇIKKEN MENEKŞE DROBU AZ SÜRESİDE 20 25DK OLMUŞ !!
Bak bu konuda gerçekten çok haklısın .. Artık bewnde inanmamaya başladım. Menekşe Elmas bilinçli olarak kısılmış ve çıkmıyor .!!
Eskilerden kim kaldı ?

“Genel Sohbet” sayfasına dön