Arkadaşlar ejder üretmek istiyorum yanlız fiyatı yaklaşık 340 m civarı bana o kadar parayı nasıl kasacagım hakkında bilgi verir misiniz
SeDaTZeKiÇ
Iılspartacuslıl
Güçlüteamxmage
Iılbosnıanlıl
EJDER BİLGİ
EJDER BİLGİ
[img][img][/img][/img][*][*]SeDaTZeKiÇ[*][*][img][img][/img][/img]
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: EJDER BİLGİ
Madenleri para ile almazsın olur.
1 Aylık sarraf artırıcı al çek mavi topazları mavi topazları en geç 2 haftada tamamlarsın normal sürekli çekresen 3 ya da 4 gün sürer.Kalan zaman ilede menekşe ve akikleri çekersin.Kadimleride çektigin fazladan madenleri satarak alırısın ve üretirsin.
1 Aylık sarraf artırıcı al çek mavi topazları mavi topazları en geç 2 haftada tamamlarsın normal sürekli çekresen 3 ya da 4 gün sürer.Kalan zaman ilede menekşe ve akikleri çekersin.Kadimleride çektigin fazladan madenleri satarak alırısın ve üretirsin.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Şans arttırıcı ile günde 5 mavi çekiyorum. tek sorun akik menekse ve kadim herşey tamam da işte cok buyuk masraf ve sorun onlar.
SeDaTZeKiÇ
Iılspartacuslıl
Güçlüteamxmage
Iılbosnıanlıl
SeDaTZeKiÇ
Iılspartacuslıl
Güçlüteamxmage
Iılbosnıanlıl
[img][img][/img][/img][*][*]SeDaTZeKiÇ[*][*][img][img][/img][/img]
- kamilcix64
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Peki Arkdaşlar herkezin evinde İnternet yok olmayan arkadaşarın çogu üretememistir Ejder asa nasıl uretcen ki hergün 6 7 saat internetemi gitcen ? Bi koLaylık düşünülMeli bence :geek:

İnternet Kafede Online oyun oynamayı ben biraz saçma buluyorum , sırf para kaybı oluyor . Oyunda bağlı kalıyorsun ve Para artıyor , Ama illa Online oyun oynucam diyorsan , Günde 2 saat oturarak maden çekmeyi deniyebilirsin .
- kamilcix64
- İskele Babası
Yoq ÖLe pek TaKILmıyom oyunda TaKILanlar warmi Bİlemem ben Hafda 6-7 saat anca Peki bişey sorcem Sana günde 2 saat diyorsun zaten maden yaklaşık 15 dk çıkıYoR nasıl olcek o saçmalık burda 2saat oyundaysanız mola verin die yazı çıkıyor ama 5 6 saat ELmas çekiyoz Çıkmıyor ?

- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
En iyi yöntem herkezin dediği gibi sarraf artırıcı (60/20) alıp maden çekmen . Bütün madenleri en geç 1 ayda tamamlarsın bıkmadan çekersen.
Saygılarımla..
Saygılarımla..
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Ben menekşe elmasın elmas madeninden çıktığına inanmıyorum öyle bir maden İKV de yok.
600tane elmas 60yeşil 0menekşe bu maden İKV de yok sadece Bil Kazan dan veriliyor
Ya Kardeşim 10 15 akik 35 40 mavi topaz 12iridyum 9alex çektim menekşe elmas çıkmıyor.Menekşe elmas var diye bizi yiyorlar
Sen en iyisi topaz başına otur 30gün boyunca artanları sat diğerlerinin parası çıkar 
YÖNETİM MENEKŞE ELMAS DROBUNU AÇIN ARTIK DİĞER MADEN DROPLARI AÇIKKEN MENEKŞE DROBU AZ SÜRESİDE 20 25DK OLMUŞ !!
YÖNETİM MENEKŞE ELMAS DROBUNU AÇIN ARTIK DİĞER MADEN DROPLARI AÇIKKEN MENEKŞE DROBU AZ SÜRESİDE 20 25DK OLMUŞ !!
Bak bu konuda gerçekten çok haklısın .. Artık bewnde inanmamaya başladım. Menekşe Elmas bilinçli olarak kısılmış ve çıkmıyor .!!hukumdargame yazdı:Ben menekşe elmasın elmas madeninden çıktığına inanmıyorum öyle bir maden İKV de yok.600tane elmas 60yeşil 0menekşe bu maden İKV de yok sadece Bil Kazan dan veriliyor
Ya Kardeşim 10 15 akik 35 40 mavi topaz 12iridyum 9alex çektim menekşe elmas çıkmıyor.Menekşe elmas var diye bizi yiyorlar
Sen en iyisi topaz başına otur 30gün boyunca artanları sat diğerlerinin parası çıkar
Eskilerden kim kaldı ?