HIZLI İKV

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
karakefen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

HIZLI İKV

Mesaj gönderen karakefen »

Arkadaşlar yakın zaman ıcerısınde laptop almayı dusunuyorum fakat bnm eskı pc suanda ozelıklerı cok dusuk 512 ram ve 256 ekran kartı ve artık bay coktu 4 yıl kullandım fakat yenı alacağım laptopta ıkv yı kasmadan hızlı bır sekılde oynamak ıstıorum bı bılgısayarda oyuzden hıc oyun keyfı alamadım bana onereceğiniz ozellıklerı kasmadan kullanabılmem ıcın yazarsanız cok sevınırım sımdIDEN TESEKKUR EDERM....
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Re: HIZLI İKV

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

Maddi durumuna göre şöyle diyebilirim 4 gb ram olsa iyi olur ama 2 gb dada kasmaz ama 4 gb tın yerini tutmaz
1 veya 512 ekran kartı olsa iyi olur
4 çekirdek veya üzeri işlemci 2.4 GHz veya 3.2 GHz den aşşağı olmasın laptopda kasma yapar bu özelliklere sahip olsa rahatlıkla ikv oynarsın

İyi Forumlar...
karakefen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen karakefen »

Tesekkur ederim kardeşim.Önerini Göz Önünde Bulundurcam 8-) ;)
Kullanıcı avatarı
Kaynakxxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kaynakxxx »

karakefen yazdı:Arkadaşlar yakın zaman ıcerısınde laptop almayı dusunuyorum fakat bnm eskı pc suanda ozelıklerı cok dusuk 512 ram ve 256 ekran kartı ve artık bay coktu 4 yıl kullandım fakat yenı alacağım laptopta ıkv yı kasmadan hızlı bır sekılde oynamak ıstıorum bı bılgısayarda oyuzden hıc oyun keyfı alamadım bana onereceğiniz ozellıklerı kasmadan kullanabılmem ıcın yazarsanız cok sevınırım sımdIDEN TESEKKUR EDERM....

kardeşim bikere laptop alma çünkü görüntüyü dağıtıyo ve laptopta sadece karakterler ve bazı yerlerde maden gözüküyo onun harici başka hiçbirşey gözükmü çantalrda arada gözükmüyo pardon genlde gözükmüyo:D
Kaynak (49)
Büyülükaynak (38)
Şifalıxkaynak (28)
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

Kaynakxxx yazdı:
karakefen yazdı:Arkadaşlar yakın zaman ıcerısınde laptop almayı dusunuyorum fakat bnm eskı pc suanda ozelıklerı cok dusuk 512 ram ve 256 ekran kartı ve artık bay coktu 4 yıl kullandım fakat yenı alacağım laptopta ıkv yı kasmadan hızlı bır sekılde oynamak ıstıorum bı bılgısayarda oyuzden hıc oyun keyfı alamadım bana onereceğiniz ozellıklerı kasmadan kullanabılmem ıcın yazarsanız cok sevınırım sımdIDEN TESEKKUR EDERM....

kardeşim bikere laptop alma çünkü görüntüyü dağıtıyo ve laptopta sadece karakterler ve bazı yerlerde maden gözüküyo onun harici başka hiçbirşey gözükmü çantalrda arada gözükmüyo pardon genlde gözükmüyo:D

laptop görüntüyü dağıtıyomu :mrgreen: allah akıl fikir versin 8-)
Kullanıcı avatarı
komkom
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen komkom »

W0IkaN yazdı:
Kaynakxxx yazdı:

laptop görüntüyü dağıtıyomu :mrgreen: allah akıl fikir versin 8-)
[list]Newnamex ---- Kartalpençe[/list][/color]
infernal
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen infernal »

Slm
Laptopda ilk önce bakman gereken şey işlemcı ve işlemcı hızı olcaktır.Benım sana önerım eger maddi gelırın yeterse İntel core i7 veya intel core i5 alman ekran kartı olarakta 1 gb ekran kartı ram olarakta eger yogun bir oyun kulancısıysan [Crysız 2 ve benzerı oyunları yüksek kalıtede oynamak istiyorsan 4 gb ram üstü ve 4 cekırdeklı bir laptop alman yeterlı olcaktır.Ikv gelceksek zaten ıkvde gelenel olarak bi lag mevcut sıstem nekadar üstün olsun gene tam kalıtede oynaman mümkün olmıcaktır .
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

Acer ASPIRE 5741G Laptop kullanıyorum hiç bir sorun yok görüntü dağıtma torba gözükmeme gibi..

Sana önerebilceğim bilgisayar parçaları şunlar;

-İntel Core i3 veya i5
-2,4 veya 3,2 Mhz işlemci hızı
-3MB Ön Bellek
-NVIDIA GeForce GT 320M
-2747 Turbo Cache
-4 GB DDR3
-640 GB Harddisk

Saygılarımla..
İyi Forumlar..

“Genel Sohbet” sayfasına dön