HIZLI İKV
HIZLI İKV
Arkadaşlar yakın zaman ıcerısınde laptop almayı dusunuyorum fakat bnm eskı pc suanda ozelıklerı cok dusuk 512 ram ve 256 ekran kartı ve artık bay coktu 4 yıl kullandım fakat yenı alacağım laptopta ıkv yı kasmadan hızlı bır sekılde oynamak ıstıorum bı bılgısayarda oyuzden hıc oyun keyfı alamadım bana onereceğiniz ozellıklerı kasmadan kullanabılmem ıcın yazarsanız cok sevınırım sımdIDEN TESEKKUR EDERM....
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: HIZLI İKV
Maddi durumuna göre şöyle diyebilirim 4 gb ram olsa iyi olur ama 2 gb dada kasmaz ama 4 gb tın yerini tutmaz
1 veya 512 ekran kartı olsa iyi olur
4 çekirdek veya üzeri işlemci 2.4 GHz veya 3.2 GHz den aşşağı olmasın laptopda kasma yapar bu özelliklere sahip olsa rahatlıkla ikv oynarsın
İyi Forumlar...
1 veya 512 ekran kartı olsa iyi olur
4 çekirdek veya üzeri işlemci 2.4 GHz veya 3.2 GHz den aşşağı olmasın laptopda kasma yapar bu özelliklere sahip olsa rahatlıkla ikv oynarsın
İyi Forumlar...
Tesekkur ederim kardeşim.Önerini Göz Önünde Bulundurcam

karakefen yazdı:Arkadaşlar yakın zaman ıcerısınde laptop almayı dusunuyorum fakat bnm eskı pc suanda ozelıklerı cok dusuk 512 ram ve 256 ekran kartı ve artık bay coktu 4 yıl kullandım fakat yenı alacağım laptopta ıkv yı kasmadan hızlı bır sekılde oynamak ıstıorum bı bılgısayarda oyuzden hıc oyun keyfı alamadım bana onereceğiniz ozellıklerı kasmadan kullanabılmem ıcın yazarsanız cok sevınırım sımdIDEN TESEKKUR EDERM....
kardeşim bikere laptop alma çünkü görüntüyü dağıtıyo ve laptopta sadece karakterler ve bazı yerlerde maden gözüküyo onun harici başka hiçbirşey gözükmü çantalrda arada gözükmüyo pardon genlde gözükmüyo:D
Kaynak (49)
Büyülükaynak (38)
Şifalıxkaynak (28)
Büyülükaynak (38)
Şifalıxkaynak (28)
Kaynakxxx yazdı:karakefen yazdı:Arkadaşlar yakın zaman ıcerısınde laptop almayı dusunuyorum fakat bnm eskı pc suanda ozelıklerı cok dusuk 512 ram ve 256 ekran kartı ve artık bay coktu 4 yıl kullandım fakat yenı alacağım laptopta ıkv yı kasmadan hızlı bır sekılde oynamak ıstıorum bı bılgısayarda oyuzden hıc oyun keyfı alamadım bana onereceğiniz ozellıklerı kasmadan kullanabılmem ıcın yazarsanız cok sevınırım sımdIDEN TESEKKUR EDERM....
kardeşim bikere laptop alma çünkü görüntüyü dağıtıyo ve laptopta sadece karakterler ve bazı yerlerde maden gözüküyo onun harici başka hiçbirşey gözükmü çantalrda arada gözükmüyo pardon genlde gözükmüyo:D
laptop görüntüyü dağıtıyomu :mrgreen: allah akıl fikir versin
W0IkaN yazdı:Kaynakxxx yazdı:karakefen yazdı:Arkadaşlar yakın zaman ıcerısınde laptop almayı dusunuyorum fakat bnm eskı pc suanda ozelıklerı cok dusuk 512 ram ve 256 ekran kartı ve artık bay coktu 4 yıl kullandım fakat yenı alacağım laptopta ıkv yı kasmadan hızlı bır sekılde oynamak ıstıorum bı bılgısayarda oyuzden hıc oyun keyfı alamadım bana onereceğiniz ozellıklerı kasmadan kullanabılmem ıcın yazarsanız cok sevınırım sımdIDEN TESEKKUR EDERM....
laptop görüntüyü dağıtıyomu :mrgreen: allah akıl fikir versin
[list]Newnamex ---- Kartalpençe[/list][/color]
Slm
Laptopda ilk önce bakman gereken şey işlemcı ve işlemcı hızı olcaktır.Benım sana önerım eger maddi gelırın yeterse İntel core i7 veya intel core i5 alman ekran kartı olarakta 1 gb ekran kartı ram olarakta eger yogun bir oyun kulancısıysan [Crysız 2 ve benzerı oyunları yüksek kalıtede oynamak istiyorsan 4 gb ram üstü ve 4 cekırdeklı bir laptop alman yeterlı olcaktır.Ikv gelceksek zaten ıkvde gelenel olarak bi lag mevcut sıstem nekadar üstün olsun gene tam kalıtede oynaman mümkün olmıcaktır .
Laptopda ilk önce bakman gereken şey işlemcı ve işlemcı hızı olcaktır.Benım sana önerım eger maddi gelırın yeterse İntel core i7 veya intel core i5 alman ekran kartı olarakta 1 gb ekran kartı ram olarakta eger yogun bir oyun kulancısıysan [Crysız 2 ve benzerı oyunları yüksek kalıtede oynamak istiyorsan 4 gb ram üstü ve 4 cekırdeklı bir laptop alman yeterlı olcaktır.Ikv gelceksek zaten ıkvde gelenel olarak bi lag mevcut sıstem nekadar üstün olsun gene tam kalıtede oynaman mümkün olmıcaktır .
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Acer ASPIRE 5741G Laptop kullanıyorum hiç bir sorun yok görüntü dağıtma torba gözükmeme gibi..
Sana önerebilceğim bilgisayar parçaları şunlar;
Saygılarımla..
İyi Forumlar..
Sana önerebilceğim bilgisayar parçaları şunlar;
-İntel Core i3 veya i5
-2,4 veya 3,2 Mhz işlemci hızı
-3MB Ön Bellek
-NVIDIA GeForce GT 320M
-2747 Turbo Cache
-4 GB DDR3
-640 GB Harddisk
-2,4 veya 3,2 Mhz işlemci hızı