Benim kimseye helal dedirtme çabam yokki.Arkadaş merak etti gösterdim.Ayrıca ben migrata 10 kere girmedim bende 1500 ü geçik madalya var.10 epe yapmak kolaysa bana söyleyeceğine kadar sen koysana.Benim kimseye helal dedirtme amacım yok...xSagopaKajmerx yazdı:kusura bakma ama zırhlar biliyorsun ki şans üzerine çıkıyor 2 zırh hatta 3 zırhın aynı cantadan cıktıgına şahit olmuştuk.300 400 kere girip 1 tane zırh düşüremeyenler var ama 10 kere girip hepsinde zırh düşürenlerde var öyle 20 zırhla maalesef artislik olmyor. koy şöyle 10 tane epe de helal diyelim sana
İsmet PERT - KARARGAH
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: İsmet PERT - KARARGAH
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- IIxYAVUZxII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ZaaaXD Çağlar 1 yıl daha uğreş sen çıkar çıkarmccaglar yazdı:Afrodisyak yazdı:O zaman sana bir foto koyayım bir dakikaoOllxJeWeLSxllOo yazdı:Tebrik etmek gerekir yinede.
Ayrıca İsmet Bey'den çok çantandaki zırh adeti dikkatimi çekti
Şans meselesi
Büyücümde 11 adet zırh bulunmaktadır.3 ü alternator 3 ü kıyamet 4 nucleus 1 sıfır kelvin...
Yuhh diyorum sadeceUlan 1 yıldır junon kesiyorum büyücümle. bi alternatör zırh düşmedi
Arkadas ikv de emeginin karsılıgını vermiolar
Bizde handanı kestik bundan kaç kat daha zor.. 3-5 muhafızmış hehe onlarca muhafız kestik hala konu açmanız bile aptalca ..

- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
Zorla beğendirmiyoruz ki yorum yapmassın olur biter konu açma özgürlüğümü sen kısıtlayamassın
Aptalca olup olmadığını belirlemekte senin haddine değil ayrıca :evil:
Şuraya değinmek isterim . Doğrudur 5 muhafız kesmişsinizdir eyvallah . Murat kardeşime gelince foruma İfliss kesildi diye konu açanlar daha aptalca en azından klan lideri kesilmiş ve gördüğüm kadarıyla arkadaşların ilk deneyimi olmuş .
Ve heyecanlı bir biçimde koymuşlar . 5 muhafız kesme konusunda Murat kardeşime hak verirken .
İfliss kesenlerin bile foruma konu açtığını görürken , İsmet Bey kesiminin koyulması garip gelmiyor.
[ NOT 1: Bu bir tebrik mesajı değil ortadaki anlaşılmazı çözmektir .]
[ NOT 2 : Zırh konusunda yarışacak olanlar varsa bi ayrı mesaj atmaları yeterlidir . ! ]
[ NOT 3 : İmza özentileride varmış aramızda yeni dikkat ettim . ]
Ve heyecanlı bir biçimde koymuşlar . 5 muhafız kesme konusunda Murat kardeşime hak verirken .
İfliss kesenlerin bile foruma konu açtığını görürken , İsmet Bey kesiminin koyulması garip gelmiyor.
[ NOT 1: Bu bir tebrik mesajı değil ortadaki anlaşılmazı çözmektir .]
[ NOT 2 : Zırh konusunda yarışacak olanlar varsa bi ayrı mesaj atmaları yeterlidir . ! ]
[ NOT 3 : İmza özentileride varmış aramızda yeni dikkat ettim . ]
XXCEZAXX
Verin kutsalı GEnçlerrrr 
Olmadı KARARGAH olmadı keşke klandan çağırsaydım tüm lodosları
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
Haruncum bu ertesi gün yaptığımız kesimdiHarunyus yazdı:Olmadı KARARGAH olmadı keşke klandan çağırsaydım tüm lodosları![]()
- mustafa95x
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Sİnan Tebrik etmek isterim bi ara Haber Verin Beraber Gidelim
:D:D:D
:arrow: :arrow: Xxxgüzelxxx-Xxxgüzelkızxxx
:arrow: :arrow: Xxxgüzelxxx-Xxxgüzelkızxxx
- KOMUTANxASKERx
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
xSagopaKajmerx yazdı:kusura bakma ama zırhlar biliyorsun ki şans üzerine çıkıyor 2 zırh hatta 3 zırhın aynı cantadan cıktıgına şahit olmuştuk.300 400 kere girip 1 tane zırh düşüremeyenler var ama 10 kere girip hepsinde zırh düşürenlerde var öyle 20 zırhla maalesef artislik olmyor. koy şöyle 10 tane epe de helal diyelim sana
Arkadasım senın topun ınsaatamı kacdı sorunlumusun ya ? hala laga luga yapıyorsun gıt handanı kes tamam dıyelım kesmısler ıste tebrık etsene allahım ya hala 10 epe dıyor warmı sende o kadar zırh :arrow: delimi dürttü senı anlamadım ya...
ครкєгא-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×-ครкєгאşเŦค
є๓เภöภü
Ejder Asa Ecel Getiren
є๓เภöภü
Ejder Asa Ecel Getiren