http://www.youtube.com/watch?v=Ughvrl2WRoA

Daha nicelerine inşallah...
Belli bir saatte lodosta demiyorum 14 tane ARZI bir araya toplayıp gruplaştırmak bir emektir.Beğenmeyen konuyu kirletmeden terk edebilir...xSagopaKajmerx yazdı:emekle ne alakası var arkadaş ya 4 5 muhafız kesıp ismeti kesmek marifet midir bırakın gidin allah aşkına
Afrodisyak yazdı:Belli bir saatte lodosta demiyorum 14 tane ARZI bir araya toplayıp gruplaştırmak bir emektir.Beğenmeyen konuyu kirletmeden terk edebilir...xSagopaKajmerx yazdı:emekle ne alakası var arkadaş ya 4 5 muhafız kesıp ismeti kesmek marifet midir bırakın gidin allah aşkına
Peki ama madem bu kadar güçlü görüyorsunuz kendinizi 1 kerede Handan Hanım'ı kesmeyi dener misiniz ??xxxkorsanxxx yazdı:sagopa bır ıkı muhafız dıyorsun o muhafızlar bıda doguyor onlar dalarken ısmet kafayı donduror buyu cu sıfacı sıfa basamıyor buyucu dalamıyor savascı buyu bozup dalabılıyor onu gecdım o muhafızları kesdık gıttık tamam ısmet o kadar basıt bır karekter degıl kanatmasını boz sıfa bas heyt ddemesıyle ugras ve okadar ınsanı topla bunlar emek ışıdır boş yorum yapma konuyu kırletme boşa1!!
Ben handan kolaydır demedim ki kardeş sadece klan oyucularının saysının güçleri dengelediğini düşünüyorum tşkler.oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Peki ama madem bu kadar güçlü görüyorsunuz kendinizi 1 kerede Handan Hanım'ı kesmeyi dener misiniz ??xxxkorsanxxx yazdı:sagopa bır ıkı muhafız dıyorsun o muhafızlar bıda doguyor onlar dalarken ısmet kafayı donduror buyu cu sıfacı sıfa basamıyor buyucu dalamıyor savascı buyu bozup dalabılıyor onu gecdım o muhafızları kesdık gıttık tamam ısmet o kadar basıt bır karekter degıl kanatmasını boz sıfa bas heyt ddemesıyle ugras ve okadar ınsanı topla bunlar emek ışıdır boş yorum yapma konuyu kırletme boşa1!!
İsmet Bey Ofansif olarak dövüşen bir Npc.
Handan Hanım ise yüksek hasarda sürekli elektrik büyüsü atan bir Npc.
İşte Kaleler arasındaki fark bu.