MADEN ŞANS ARTTIRICI

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: MADEN ŞANS ARTTIRICI

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

delidir yazdı:Arkadaşlar peki şu %30 ne kadar işe yarıyor alan kullanan veya bilgisi olan varmı ?

Çok az İşe yarar. %60 bile az yarıyor %30 hiç yaramaz.
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

EraySULUN yazdı:Ben aldim ama 1 gunluk beqendim. Bide boyle dusun plusla arttirilioya sans cektinde osmiridyum x2 cikti diyelim. İridyumdanda x2 cikacak ama bide bunu dusun .

İyi Forumlar.
YOK ÖYLE BİRŞEY 2 tane yie sen 30 dk da çekersin ama şimdi 2 taneyi 15 dk da çekiyordun

diyelim 5. de irid var x2 osmiridyum x2 osmiridyum 1 irid 1 osmiridyum 6 . da çıkacaksa 1 osmiridum 1 iridyum ......

sen her çelkişinde sana 2 şer çıkıyorsa şikayet ederim çünkü bana 1 tane öyle olmadı ..... şansın yaptığı bir özellik olarak ...

şikayet ederim bende neden böyle deil diye ki öyle bişi yok ... sadece maden çekme hıuzın çoalıyo herkezden fazla çekmende iridin sana çıkama şansını çoaltıyor HEPSİ bu ...
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

seagle yazdı:
EraySULUN yazdı:Ben aldim ama 1 gunluk beqendim. Bide boyle dusun plusla arttirilioya sans cektinde osmiridyum x2 cikti diyelim. İridyumdanda x2 cikacak ama bide bunu dusun .

İyi Forumlar.
YOK ÖYLE BİRŞEY 2 tane yie sen 30 dk da çekersin ama şimdi 2 taneyi 15 dk da çekiyordun

diyelim 5. de irid var x2 osmiridyum x2 osmiridyum 1 irid 1 osmiridyum 6 . da çıkacaksa 1 osmiridum 1 iridyum ......

sen her çelkişinde sana 2 şer çıkıyorsa şikayet ederim çünkü bana 1 tane öyle olmadı ..... şansın yaptığı bir özellik olarak ...

şikayet ederim bende neden böyle deil diye ki öyle bişi yok ... sadece maden çekme hıuzın çoalıyo herkezden fazla çekmende iridin sana çıkama şansını çoaltıyor HEPSİ bu ...
%60 lık aldınmı 2 torba çıktı diyelim ikisindede iriyum oldu bunu şikayet etmen mantıksız bir kere niye çünki şans işi bu adam diyelim aldı şans artırıcısını %60 lık madenci aldı diyelim ilk çekişinde 2 torba düştü ve 2 sindede iridyum çıktı bunu şikayet etmek mantıksız oke
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön