delidir yazdı:Arkadaşlar peki şu %30 ne kadar işe yarıyor alan kullanan veya bilgisi olan varmı ?
Çok az İşe yarar. %60 bile az yarıyor %30 hiç yaramaz.
delidir yazdı:Arkadaşlar peki şu %30 ne kadar işe yarıyor alan kullanan veya bilgisi olan varmı ?
YOK ÖYLE BİRŞEY 2 tane yie sen 30 dk da çekersin ama şimdi 2 taneyi 15 dk da çekiyordunEraySULUN yazdı:Ben aldim ama 1 gunluk beqendim. Bide boyle dusun plusla arttirilioya sans cektinde osmiridyum x2 cikti diyelim. İridyumdanda x2 cikacak ama bide bunu dusun .
İyi Forumlar.
%60 lık aldınmı 2 torba çıktı diyelim ikisindede iriyum oldu bunu şikayet etmen mantıksız bir kere niye çünki şans işi bu adam diyelim aldı şans artırıcısını %60 lık madenci aldı diyelim ilk çekişinde 2 torba düştü ve 2 sindede iridyum çıktı bunu şikayet etmek mantıksız okeseagle yazdı:YOK ÖYLE BİRŞEY 2 tane yie sen 30 dk da çekersin ama şimdi 2 taneyi 15 dk da çekiyordunEraySULUN yazdı:Ben aldim ama 1 gunluk beqendim. Bide boyle dusun plusla arttirilioya sans cektinde osmiridyum x2 cikti diyelim. İridyumdanda x2 cikacak ama bide bunu dusun .
İyi Forumlar.
diyelim 5. de irid var x2 osmiridyum x2 osmiridyum 1 irid 1 osmiridyum 6 . da çıkacaksa 1 osmiridum 1 iridyum ......
sen her çelkişinde sana 2 şer çıkıyorsa şikayet ederim çünkü bana 1 tane öyle olmadı ..... şansın yaptığı bir özellik olarak ...
şikayet ederim bende neden böyle deil diye ki öyle bişi yok ... sadece maden çekme hıuzın çoalıyo herkezden fazla çekmende iridin sana çıkama şansını çoaltıyor HEPSİ bu ...