Tebrik ediyorum sinan yine sen yine karargah yine bir başarı

ders çalışmaktan bunaldığım şu günlerde oyun özlemimi ve arz fanatikliğimi depreştiren video için ayrıca teşekkürler
Şu haksız yorumlara da değinemeden geçemiyeceğim...Handan Hanım ı kesmek elbetteki daha zordur ama şu ayrıntıları gözden kaçırmayın...kesime gittikleri kişi sayısı öyle ahım şahım çoklukta değil böyle bir toplulukla herkesin kesebileceği bir karakter değil ismet Bey,, kişi sayısı azaldıkça bu iş zorlaştığından her birinin başarı seviyesi ters orantılı olarak artıyor demektir buda, yani 30 kişiyle handan kesmek ile 15 kişiyle ismet kesmek te kişi başına düşen başarı aynıdır

ayrıca sunucudaki lodos kalablığından lodos kalesinde ismeti kesebilmek için çok seri ve gizli hareket etmek gerekir ve arkadaşlarımızda bu işi gayet iyi başarmışlar...Kendilerini tebrik ediyorum tekrardan güzel çalışma olmuş.
Sinandaki bu kadar zırhı görünce adaletsizlik olduğunu düşünmeyin, onun oyun kabiliyetini bizzat yaşayarak test ettim(junon kesiminde Ünsal kardeşime ilk zırh düştüğü gün hepimiz geberip gittiğimizde mucizevi şekilde hayatta kalıp çok şaşırtmıştı beni ve sayesinde zırhta düşmüş oldu

gördüğüm en iyi oyunculardandır ve haketmiştir
Biraz yağ çekiyomuş gibi oldu ama özledim oyunu tutamadım kendimi

) bol şanslar, iyi oyunlar herkese ...
Ne beyan-i hale cu'ret, ne figana takatim var.Ne reca yi vasla gayret, ne firaha kudretim var.