İsmet PERT - KARARGAH

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AhUlanAh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Marvel

Re: İsmet PERT - KARARGAH

Mesaj gönderen AhUlanAh »

Afrodisyak yazdı:
O zaman sana bir foto koyayım bir dakika

Resim

Şans meselesi :)

Büyücümde 11 adet zırh bulunmaktadır.3 ü alternator 3 ü kıyamet 4 nucleus 1 sıfır kelvin...

Hey maşallah zırhlarını kıskanmadım değil 330 kesimde hala 1 zırhım olmaması sencede üzücü değil mi ? :)

Başarınız ve koordinasyonunuzu da tebrik ederim.
Kullanıcı avatarı
SeriesxMami
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SeriesxMami »

Helal adamsınız ! Siz böyle devam edin 49 olunca arz olurum valla :P
Mamix [31]
Mamixbüyü
Mamixşifa
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Sonuçta bu bir oyun.Bize de düşen sadece Tebrik Etmek.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
nmfm
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mesaj gönderen nmfm »

Tebrik ediyorum sinan yine sen yine karargah yine bir başarı :) ders çalışmaktan bunaldığım şu günlerde oyun özlemimi ve arz fanatikliğimi depreştiren video için ayrıca teşekkürler ;)

Şu haksız yorumlara da değinemeden geçemiyeceğim...Handan Hanım ı kesmek elbetteki daha zordur ama şu ayrıntıları gözden kaçırmayın...kesime gittikleri kişi sayısı öyle ahım şahım çoklukta değil böyle bir toplulukla herkesin kesebileceği bir karakter değil ismet Bey,, kişi sayısı azaldıkça bu iş zorlaştığından her birinin başarı seviyesi ters orantılı olarak artıyor demektir buda, yani 30 kişiyle handan kesmek ile 15 kişiyle ismet kesmek te kişi başına düşen başarı aynıdır ;) ayrıca sunucudaki lodos kalablığından lodos kalesinde ismeti kesebilmek için çok seri ve gizli hareket etmek gerekir ve arkadaşlarımızda bu işi gayet iyi başarmışlar...Kendilerini tebrik ediyorum tekrardan güzel çalışma olmuş.

Sinandaki bu kadar zırhı görünce adaletsizlik olduğunu düşünmeyin, onun oyun kabiliyetini bizzat yaşayarak test ettim(junon kesiminde Ünsal kardeşime ilk zırh düştüğü gün hepimiz geberip gittiğimizde mucizevi şekilde hayatta kalıp çok şaşırtmıştı beni ve sayesinde zırhta düşmüş oldu ;) gördüğüm en iyi oyunculardandır ve haketmiştir :)

Biraz yağ çekiyomuş gibi oldu ama özledim oyunu tutamadım kendimi :)) bol şanslar, iyi oyunlar herkese ...
Ne beyan-i hale cu'ret, ne figana takatim var.Ne reca yi vasla gayret, ne firaha kudretim var.
Kullanıcı avatarı
IIxYAVUZxII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen IIxYAVUZxII »

Afrodisyak yazdı:Fazla söze gerek yok Lonca KARARGAH devam ediyor.

http://www.youtube.com/watch?v=Ughvrl2WRoA

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Tebrikler Arkdşlar başrınız devamını diliyorm..
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kok29 »

tbrikler. güzel ve gizli çalişma olmuş ellerinzie sağlik .:)
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

nmfm yazdı:Tebrik ediyorum sinan yine sen yine karargah yine bir başarı :) ders çalışmaktan bunaldığım şu günlerde oyun özlemimi ve arz fanatikliğimi depreştiren video için ayrıca teşekkürler ;)

Şu haksız yorumlara da değinemeden geçemiyeceğim...Handan Hanım ı kesmek elbetteki daha zordur ama şu ayrıntıları gözden kaçırmayın...kesime gittikleri kişi sayısı öyle ahım şahım çoklukta değil böyle bir toplulukla herkesin kesebileceği bir karakter değil ismet Bey,, kişi sayısı azaldıkça bu iş zorlaştığından her birinin başarı seviyesi ters orantılı olarak artıyor demektir buda, yani 30 kişiyle handan kesmek ile 15 kişiyle ismet kesmek te kişi başına düşen başarı aynıdır ;) ayrıca sunucudaki lodos kalablığından lodos kalesinde ismeti kesebilmek için çok seri ve gizli hareket etmek gerekir ve arkadaşlarımızda bu işi gayet iyi başarmışlar...Kendilerini tebrik ediyorum tekrardan güzel çalışma olmuş.

Sinandaki bu kadar zırhı görünce adaletsizlik olduğunu düşünmeyin, onun oyun kabiliyetini bizzat yaşayarak test ettim(junon kesiminde Ünsal kardeşime ilk zırh düştüğü gün hepimiz geberip gittiğimizde mucizevi şekilde hayatta kalıp çok şaşırtmıştı beni ve sayesinde zırhta düşmüş oldu ;) gördüğüm en iyi oyunculardandır ve haketmiştir :)

Biraz yağ çekiyomuş gibi oldu ama özledim oyunu tutamadım kendimi :)) bol şanslar, iyi oyunlar herkese ...
Estafurullah nihat abim çok teşekkür ederim sana.İnan ünsal abi olsun ben olayım bütün klan bütün oyun seni özledik artık seni oyunda görmek istiyoruz tebriklerin için çok çok teşekkür ederim inan sürekli aklıma geliyorsun inş sınavında başarılı olursun abi.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
nmfm
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mesaj gönderen nmfm »

Çok teşekkür ederim sinan dualarınızı bekliyorum son 1 hafta ...
Ne beyan-i hale cu'ret, ne figana takatim var.Ne reca yi vasla gayret, ne firaha kudretim var.
Kullanıcı avatarı
turkishqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen turkishqe »

Lonca karargah olarak başarılarımıza bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayız..Başarılarımızın devamını dilerim ;)

Bu arada bazı arkadaşların dedigi handan kesmek zordur meselesinide nihat abimiz çok güzel şekilde cevaplamış ama bilmiş olsunlar ki eger lodos olsaydık handanı da aynı başarıyla keserdik ;)
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx

Byfawory

Resim
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

kusura bakma ama zırhlar biliyorsun ki şans üzerine çıkıyor 2 zırh hatta 3 zırhın aynı cantadan cıktıgına şahit olmuştuk.300 400 kere girip 1 tane zırh düşüremeyenler var ama 10 kere girip hepsinde zırh düşürenlerde var öyle 20 zırhla maalesef artislik olmyor. koy şöyle 10 tane epe de helal diyelim sana

“Genel Sohbet” sayfasına dön