Teşkilatta nickim xxyağızxx di.
OyunA Başlayış Hikayeniz....@@@!!!
Re: OyunA Başlayış Hikayeniz....@@@!!!
Bu oyunu ilk mahalledekilerden öğrendim.Anlattılar falan sevdim başlıyım dedim ve 1-2 hafta hiçbirşey anlamamıştım öle dolaşıyordum.Sınır 29du ve teşkilatta başlamıştım.Teşkilatta 29 oldum falan takılıyordum meteor bölgesi geldikten sonra kuklacıya transfer oldum ve burdayım.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- IxSPARCOxI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ben Böyle Hayatın
Birgün cafeye gitim herzamanki gibi fıfa 2002 oynuyordum baktım 2 tane arkadaşım koskoca kafede sadece oynuyolar 24 saat oyundalar dedim siz mal mısınız 24 saat bu oyun için ugraşıyorsunuz zevk dedidiler ertesi günü ben de oynayacam dedim bana 1lwn car acıp yardımcı oldular carım 23 lwn oldugunda şifremi unutum sonra yeni bir car actım ve kimseden yardım istemedim ilk gün carı 19 lwn etim 2.gün carı 28 lwn etim 3gün carı 32 lwn etim sonra da oyunu örendim ve burdayım başladıgım güne nalet olsun
IxSPARCOxIBeNxSpArCoHERZAMAN HERYERDE ŞANLIURFASPOR
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Sen Benim İçime çektğim Dumansın. http://i.hizliresim.com/rgJAr3.jpg
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Sen Benim İçime çektğim Dumansın. http://i.hizliresim.com/rgJAr3.jpg
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
yaptık bi kazmalık 
- Drakath
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gora
ben mynette takılırken reklamı gördüm dedim ben bu oyunu oynarım ilginç bir hikayesi var.tabi 5 yıl önce buglardan oynanmazdı doğru düzgün ama yinede 4 tane karakterimide 25 yapmıştım 
Sssslice!
ilK Beyaz köşkde singa charıyla başladım. Sonra kuklacıya geçtim CARIZMA karakterimle. 29 beta dönemiydi tam oyunu çözdüm 29 itemleri dizmeye başladım 39 lar geLdi fiLan.. Bnde mynet reklamında görmüşdüm 
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
- BeLaXMoHiCaaN
- Cin Avcısı
Oyuna başladığım da lwl ler 25 di
ismi LaStMoHiCaaN dı Karakterimin Şifacılar asit yerine meteorit atıyodu oyunda Hatalar vardı
Sonra lwl 29 oLdu tepeqöz qörevleri vardı Bi türLü kesemioduk
Grub buLmak çok zoRdu , Şimdiki eö arz sancak yeirnde hızLı koşanlar kurt adamLar aLfaLar vardı ordan qeçmek Her adamın Harcı deiLdi
Sonra 39 lwl ler qeLdi. Bi ara oyunu bıraktım Sonra bi öğrendim lwl ler 49 olmuş başLayayım dedim Sonra kadim di fiLan grub bölqeleriydi Karakterimi çaLdırdım :S yerine Bi savaşçı Kastım isim epini ' yLe ismini Değişerek BeLaXLaStMoHiCaaN yaptım Benden bu kadar
BeLaXJuSTiCe ...BeLaXLaStMoHiCaN ....LaStMoHiCaaN..... Belaxmohikan
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
BeLaXMoHiCaaN yazdı:Oyuna başladığım da lwl ler 25 diismi LaStMoHiCaaN dı Karakterimin Şifacılar asit yerine meteorit atıyodu oyunda Hatalar vardı
Sonra lwl 29 oLdu tepeqöz qörevleri vardı Bi türLü kesemioduk
Grub buLmak çok zoRdu , Şimdiki eö arz sancak yeirnde hızLı koşanlar kurt adamLar aLfaLar vardı ordan qeçmek Her adamın Harcı deiLdi
Sonra 39 lwl ler qeLdi. Bi ara oyunu bıraktım Sonra bi öğrendim lwl ler 49 olmuş başLayayım dedim Sonra kadim di fiLan grub bölqeleriydi Karakterimi çaLdırdım :S yerine Bi savaşçı Kastım isim epini ' yLe ismini Değişerek BeLaXLaStMoHiCaaN yaptım Benden bu kadar
![]()
İsmail yalancıyı ilk charının LaSTMoHiCaaN dı diosun yalanına kran giremi
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Selamlar...
O zamanlar Knight oynuyodum,Knight'taki charları satmıştım,tekrar 0 dan başlayacaktım.Canım sıkılmıştı,mynete girdim o key vs. oynamak için.İkv'nin reklamını gördüm,Türk oyunu vs. dalgasına indirdim.O zamanlar Knight oynuyord um efekt vs. süperdi.İkv'de ise ilk lwl'ler fareler eski bir görünüm vs. :lol: 13 Lwl char yaptım.(Emrekosovali adında).Sonra canım sıkıldı tekrar Knight'e başladım.Knight'ta charlarım çalınınca İKV aklıma geldi.İkv'ye başladım.Amcaoğlunu'da Knight'tan İKV'ye çevirdim.Oyunda Ne kadar Trabzonlux veya Fırtınax adıyla başlayan char görmüşseniz hepsine İKV'yi ben başlattım,zorla da olsa. :lol: Ancak son zamanlarda bizi s..lemiyorlar. :lol: :lol:
Ama ŞİMDİ onlarda bende bıraktım...
Trabzonluxsıfacı(JeweLII)
İyi Forumlar.
O zamanlar Knight oynuyodum,Knight'taki charları satmıştım,tekrar 0 dan başlayacaktım.Canım sıkılmıştı,mynete girdim o key vs. oynamak için.İkv'nin reklamını gördüm,Türk oyunu vs. dalgasına indirdim.O zamanlar Knight oynuyord um efekt vs. süperdi.İkv'de ise ilk lwl'ler fareler eski bir görünüm vs. :lol: 13 Lwl char yaptım.(Emrekosovali adında).Sonra canım sıkıldı tekrar Knight'e başladım.Knight'ta charlarım çalınınca İKV aklıma geldi.İkv'ye başladım.Amcaoğlunu'da Knight'tan İKV'ye çevirdim.Oyunda Ne kadar Trabzonlux veya Fırtınax adıyla başlayan char görmüşseniz hepsine İKV'yi ben başlattım,zorla da olsa. :lol: Ancak son zamanlarda bizi s..lemiyorlar. :lol: :lol:
Ama ŞİMDİ onlarda bende bıraktım...
Trabzonluxsıfacı(JeweLII)
İyi Forumlar.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Oyun ilk açıldığı gün girdim ve jandarma aliyi bulma görevini aldığımda bulmaya çıktım hiç bi yerde bulamayıp çetecilere kadar gitmişdim. Tabiki kestiler beni sonra böle oyunmu olur diyip bırakdım. 1 hafta sonra j.aliyi bulabildim hırs yapmışdım. 39 lwl sınırı gelene kadar bırakmıştım oyunu geri döndüm ve zamanında itemlerimle olmasada ismimle tanınır birisi olmuşdum
OYUNU 1 HAFTA OYNAMAYIN BAKIN NASIL DÜŞÜCEKLER ÜSTÜNÜZE BIRAKIN GRUB BÖLGELERİNİ BİRBİRİNİZİ KESMEYİ BİZ KADİM HİDRA'NIN İLK BASKININIDA BİLİYORUZ
KADİM HİDRAMIZI TEKRAR GÖRMEK İÇİN NE HEYECANLANDIK ESKİLER BİLİR BUNU PEKİ YA ŞİMDİ ?
GEÇEN YAZ HİDRAYA GİDİLCEK GİDİLMİYECEK TARTIŞMASIYLA NE KÜFÜRLER EDİLDİ NE ARKADAŞLIKLAR BOZULDU
Powerxtürk. Allah'a emanet olun
OYUNU 1 HAFTA OYNAMAYIN BAKIN NASIL DÜŞÜCEKLER ÜSTÜNÜZE BIRAKIN GRUB BÖLGELERİNİ BİRBİRİNİZİ KESMEYİ BİZ KADİM HİDRA'NIN İLK BASKININIDA BİLİYORUZ
GEÇEN YAZ HİDRAYA GİDİLCEK GİDİLMİYECEK TARTIŞMASIYLA NE KÜFÜRLER EDİLDİ NE ARKADAŞLIKLAR BOZULDU
Powerxtürk. Allah'a emanet olun
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Ben oyunu yaklaşık 4 yıl önce mynet'te reklam olarak gördüm bir bakayım dedim indirdim oynadığım ilk rpg oyunuydu pek anlamamıştım 2 haftada 6 level olmuştum
sonra hala görüştüğüm bi abim oyunu öğrenmemde yardımcı oldu bende onun sayesınde baya güçlendim son 2 yıldır oyunu oynamıyorum ama başlamayı düşünüyorum.
Kuklacı
_____
Karakterlerim; taysikral - BeRoN - BeRoNxhayhitler
En bilindik karakterim; liderxBeRoN
Kuklacı
_____
Karakterlerim; taysikral - BeRoN - BeRoNxhayhitler
En bilindik karakterim; liderxBeRoN
liderxBeRoN