Ben Metin2 denen oyunu savunmuyorum ama İKV'nin grafikleriyle ilgili dediklerin tamamen yanlışbenzombi01 yazdı:her haritada cin var ama hepsinin tipi aynımı ben metin2 de 15 levele kadar kastğımda şu kzılar varya onlar hepsi aynı isimleri değişik 1 i biraz kırımızı komutan oluyor kurtlar anasnı biraz kırmızı olan daha güçlü ne saçma oyun ya metin2 hem şu anda ikv dünya grafikleri 2015 grafiklerine sahip tek oyundur bunu bilde konuş
Çemberlitaşdaki garip alet
Re: Çemberlitaşdaki garip alet
- xsWiTxBANNED
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
2015 grafiklerinde silah bizden önce mi gidio agabenzombi01 yazdı:her haritada cin var ama hepsinin tipi aynımı ben metin2 de 15 levele kadar kastğımda şu kzılar varya onlar hepsi aynı isimleri değişik 1 i biraz kırımızı komutan oluyor kurtlar anasnı biraz kırmızı olan daha güçlü ne saçma oyun ya metin2 hem şu anda ikv dünya grafikleri 2015 grafiklerine sahip tek oyundur bunu bilde konuş
tamam grafikleri güzel ama güzel olduğu kadarda grafik hatası var şahsen çemberlinin gelmesiyle metin2 ye dönmeye başladim ve artık ondan daha çok zevk alıyorum :roll:
Tokerx 
Arkadaş en son Mario oynamışbenzombi01 yazdı:her haritada cin var ama hepsinin tipi aynımı ben metin2 de 15 levele kadar kastğımda şu kzılar varya onlar hepsi aynı isimleri değişik 1 i biraz kırımızı komutan oluyor kurtlar anasnı biraz kırmızı olan daha güçlü ne saçma oyun ya metin2 hem şu anda ikv dünya grafikleri 2015 grafiklerine sahip tek oyundur bunu bilde konuş
bilinmez yazdı:Arkadaş en son Mario oynamışbenzombi01 yazdı:her haritada cin var ama hepsinin tipi aynımı ben metin2 de 15 levele kadar kastğımda şu kzılar varya onlar hepsi aynı isimleri değişik 1 i biraz kırımızı komutan oluyor kurtlar anasnı biraz kırmızı olan daha güçlü ne saçma oyun ya metin2 hem şu anda ikv dünya grafikleri 2015 grafiklerine sahip tek oyundur bunu bilde konuş![]()
Sesli gülüyorum hala. 2015'in grafikleriymiş ahkihkohkohkohbilinmez yazdı:Arkadaş en son Mario oynamışbenzombi01 yazdı:her haritada cin var ama hepsinin tipi aynımı ben metin2 de 15 levele kadar kastğımda şu kzılar varya onlar hepsi aynı isimleri değişik 1 i biraz kırımızı komutan oluyor kurtlar anasnı biraz kırmızı olan daha güçlü ne saçma oyun ya metin2 hem şu anda ikv dünya grafikleri 2015 grafiklerine sahip tek oyundur bunu bilde konuş![]()
aSkLePioS {^Ashab-ı Kehf}
aSkLePioS yazdı:Sesli gülüyorum hala. 2015'in grafikleriymiş ahkihkohkohkohbilinmez yazdı:Arkadaş en son Mario oynamışbenzombi01 yazdı:her haritada cin var ama hepsinin tipi aynımı ben metin2 de 15 levele kadar kastğımda şu kzılar varya onlar hepsi aynı isimleri değişik 1 i biraz kırımızı komutan oluyor kurtlar anasnı biraz kırmızı olan daha güçlü ne saçma oyun ya metin2 hem şu anda ikv dünya grafikleri 2015 grafiklerine sahip tek oyundur bunu bilde konuş![]()
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyr-i Beka
Bir şeyin iyi yanı varsa kötü yanlarını niye görmezden geliyosunuz. Babanız mı yaptı oyunu siz mi ekmek yiyiosunuz bu oyundan anlamıyorum ki bu savunma modu niye ? Adam doğru diyo grafikler güzel olabilir ama hatasıda okadar çok. Ki yazılmayan ve yıllardır çözülmeyen başka grafik hatalarıda var. Körü körüne bağlanmayın bu kadar yazıktır günahtır ya . Burda belki binlerce gencin geleceği yeniyor. Bu kadar kör olmayın !
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
2015mi hacı gidip geldin mi
evet ne kadar hatalar olsada bu oyunu oynamamın tek sebebi grafikleri ve tarihçesidir. umarım yakında grafik hatalarını düzeltirler.
evet ne kadar hatalar olsada bu oyunu oynamamın tek sebebi grafikleri ve tarihçesidir. umarım yakında grafik hatalarını düzeltirler.
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Senin ekran kartınla alakalı bir sorun ben Nvidia GeForce G100 kullanırken oluyordu. Şu an ekran kartımı değiştirdim Nvidia 9600 GT aldım hiç bir sorun yok. Oyunla alakalı bir sorun değil. Donanım sorunu. :!:xsWiTxBANNED yazdı:2015 grafiklerinde silah bizden önce mi gidio agabenzombi01 yazdı:her haritada cin var ama hepsinin tipi aynımı ben metin2 de 15 levele kadar kastğımda şu kzılar varya onlar hepsi aynı isimleri değişik 1 i biraz kırımızı komutan oluyor kurtlar anasnı biraz kırmızı olan daha güçlü ne saçma oyun ya metin2 hem şu anda ikv dünya grafikleri 2015 grafiklerine sahip tek oyundur bunu bilde konuş![]()
tamam grafikleri güzel ama güzel olduğu kadarda grafik hatası var şahsen çemberlinin gelmesiyle metin2 ye dönmeye başladim ve artık ondan daha çok zevk alıyorum :roll:
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyr-i Beka
Aklını seveyim senin.Thune yazdı:Senin ekran kartınla alakalı bir sorun ben Nvidia GeForce G100 kullanırken oluyordu. Şu an ekran kartımı değiştirdim Nvidia 9600 GT aldım hiç bir sorun yok. Oyunla alakalı bir sorun değil. Donanım sorunu. :!:xsWiTxBANNED yazdı:2015 grafiklerinde silah bizden önce mi gidio agabenzombi01 yazdı:her haritada cin var ama hepsinin tipi aynımı ben metin2 de 15 levele kadar kastğımda şu kzılar varya onlar hepsi aynı isimleri değişik 1 i biraz kırımızı komutan oluyor kurtlar anasnı biraz kırmızı olan daha güçlü ne saçma oyun ya metin2 hem şu anda ikv dünya grafikleri 2015 grafiklerine sahip tek oyundur bunu bilde konuş![]()
Burda 4-5 senedir aynı hataları yaşayan binlerce insan var. BEnde 9600 GT kullanıyorum 2 senedir ama bendede grafik hatası var. Ayrıca burada donanım hatası diye birşey söz konusu olamaz çünkü donanım oyuna deil oyunlar donanımlara uygun hazırlanır donanım da uygun performansı verir.
Ayrıca o nvidia deil Geforce 9600 GT senin nvidia dediğin yazılım programı...
VBMaSTeR - BuRRaQ