2Gün önce mısırda geziyordum Reçete alıcaktım Aktardan ..Reçete alırken iksirleride gördüm baktım 5 adet iksir 300 akçe yazıyor
TEŞEKÜRLER.. AsiLxConWoTioNn
Saol destek için teşekür ederim ..50 tl az olmuşBodyxantep yazdı:Gerçekten kardeşim haklısın bunlar iyice paraya döktü işi topluca oyun bırakılacak ki çok ucuz bi hale getirsinler.Lan bi sunucu'dan sunucu'ya karakter taşıma 50 Tl olurmu ya Tövbe tövbe.Soyguncu olmuşlar resmen.
LoSTxDeWeLoPeR yazdı:Bu olayda kötü ama ,asıl vahim olan konu bu akçeleri destekleyen insanlar da var oyunda ben onlara acıyorum,karşıdan gülümsüyorum o kişilere
![]()
Akçe sistemi geldiğinden beri çoğu yeniliklere karşı çıktım / çıktık. Ama Lathander burda gerekeni açıklamış ,hala eskisi gibi maden toplayıp reçete ile üretim sağlanabiliyor . Bu ek özellik bu kadar takmaya gerek yok takılcak başka şeyler var dükkana bakıldığı zaman ..Umarım anlayışla karşılarsınız :idea:Lathander yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Yorumlarınızı soluksuz takip ediyoruz. Halen vurguladığımız bir konunun gözden kaçtığını görmekteyim.
İksir güncellememizin temel amacı mevcut iksir üretme/kazanma yollarını daha basit hala getirmek değil, mevcut sistemde iksir edinme yolları ile iksir sahibi olmayan ve genel ağırlığı işleri dolayısı ile oyuna kısıtlı süreler ile girebilen oyuncularımızdan oluşan kitlelere bir alternatif sunmaktır.
Sobee ekibi olarak forumda oyunda yada destek kanallarında sizlerden gelen öneri ve şikayetleri takip ediyoruz. Doğru anlarda sizlere kolaylık sağlayan imkanlar sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz. Örnek olarak Ruh Taşı görevi ile Yaşam Merkezi'ne geçişin kolaylaştırılması tüm oyuncularımız için yapılan bir kolaylıktır. Fakat iksir güncellemesi ise oyunda çok fazla kalamayan bu yüzden geri kalan oyuncularımız için yapılan bir güncellemedir.
Sobee ekibi olarak yine sizlerden gelen yorumları takip etmeye devam edeceğiz. Bu arada fikirlerinizi paylaşırken sizden farklı fikirlere de saygı göstermenizi rica ediyorum.
Benim derdim sadece 5 akçenin fiyatı madem okadar düşünoyrsunuz geride kalan oyuncuları 300 akçe deilde 1,500 akçeye 100 tane ejderha yazın buna eyw derim ama kalkıpta 60 krş a 1 iksir satmaya kalkarsanız AÇ gözlülükten başka birşey değildir..Belki bi kaçınız bu konuda memnunsunuzdur ...Ben değilim ve bu konuyu açtımTeknikServiS yazdı:Akçe sistemi geldiğinden beri çoğu yeniliklere karşı çıktım / çıktık. Ama Lathander burda gerekeni açıklamış ,hala eskisi gibi maden toplayıp reçete ile üretim sağlanabiliyor . Bu ek özellik bu kadar takmaya gerek yok takılcak başka şeyler var dükkana bakıldığı zaman ..Umarım anlayışla karşılarsınız :idea:Lathander yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Yorumlarınızı soluksuz takip ediyoruz. Halen vurguladığımız bir konunun gözden kaçtığını görmekteyim.
İksir güncellememizin temel amacı mevcut iksir üretme/kazanma yollarını daha basit hala getirmek değil, mevcut sistemde iksir edinme yolları ile iksir sahibi olmayan ve genel ağırlığı işleri dolayısı ile oyuna kısıtlı süreler ile girebilen oyuncularımızdan oluşan kitlelere bir alternatif sunmaktır.
Sobee ekibi olarak forumda oyunda yada destek kanallarında sizlerden gelen öneri ve şikayetleri takip ediyoruz. Doğru anlarda sizlere kolaylık sağlayan imkanlar sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz. Örnek olarak Ruh Taşı görevi ile Yaşam Merkezi'ne geçişin kolaylaştırılması tüm oyuncularımız için yapılan bir kolaylıktır. Fakat iksir güncellemesi ise oyunda çok fazla kalamayan bu yüzden geri kalan oyuncularımız için yapılan bir güncellemedir.
Sobee ekibi olarak yine sizlerden gelen yorumları takip etmeye devam edeceğiz. Bu arada fikirlerinizi paylaşırken sizden farklı fikirlere de saygı göstermenizi rica ediyorum.
Bu konuda ise sana olumsuz cevap veriyorum, neden dersen sunucu aktarımı hırsızlar serverlarda o kadar çabuk yer edinirler ki her ay başka serverda hesap çalarlar.Bodyxantep yazdı:Gerçekten kardeşim haklısın bunlar iyice paraya döktü işi topluca oyun bırakılacak ki çok ucuz bi hale getirsinler.Lan bi sunucu'dan sunucu'ya karakter taşıma 50 Tl olurmu ya Tövbe tövbe.Soyguncu olmuşlar resmen.