Akıl Fikir İşi Değil ....

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
AsiLxconwo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Akıl Fikir İşi Değil ....

Mesaj gönderen AsiLxconwo »

Öncelikle tüm köşke Slmlar ..Bayadır aranızda yokum İnş en kısa zamn içerisinde aranızda olucam ...

2Gün önce mısırda geziyordum Reçete alıcaktım Aktardan ..Reçete alırken iksirleride gördüm baktım 5 adet iksir 300 akçe yazıyor =)=) Şaşırmak çıldırmak ve Gülmemek elde değil ..300 Akçe yani 60 akçeye 1 iksir düşünürsek 500 akçe 5 tl 300 akçe 3 tl biz gerçek hayatta 50 kuruşa 1 ekmek alırken oyunda 60 kuruşa 1 iksir alıyoruz ..Yemin ediyorum Kahkaha attım yaaa bukadarda AÇ GÖZLÜ OLUNABİLİRMİŞ demekki ...Ben değil 10 yaşındaki çocuk bile almaz derdim o değil ama bizi resmen o SALAK yerine koyuyolar ..Ben köşkümün anlayışlı olduğuna inanarak bu konuyu açtım ..Sevdiğim sevmediğim ..Beni seven sevmeyen HERKESTEN destek bekliyorum

TEŞEKÜRLER.. AsiLxConWoTioNn
XxXAnatoliaXxX Ataxconqueror
AsiLxConWoTioNn IeverybodyVATANxConWoTioNn

VATANxConWoTionB
Vatanxasilbey
Kullanıcı avatarı
Bodyxantep
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Akıl Fikir İşi Değil ....

Mesaj gönderen Bodyxantep »

Gerçekten kardeşim haklısın bunlar iyice paraya döktü işi topluca oyun bırakılacak ki çok ucuz bi hale getirsinler.Lan bi sunucu'dan sunucu'ya karakter taşıma 50 Tl olurmu ya Tövbe tövbe.Soyguncu olmuşlar resmen.
Kullanıcı avatarı
LoSTxDeWeLoPeR
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Mesaj gönderen LoSTxDeWeLoPeR »

Bu olayda kötü ama ,asıl vahim olan konu bu akçeleri destekleyen insanlar da var oyunda ben onlara acıyorum,karşıdan gülümsüyorum o kişilere
;)
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ]

[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx

LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
AsiLxconwo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Bodyxantep yazdı:Gerçekten kardeşim haklısın bunlar iyice paraya döktü işi topluca oyun bırakılacak ki çok ucuz bi hale getirsinler.Lan bi sunucu'dan sunucu'ya karakter taşıma 50 Tl olurmu ya Tövbe tövbe.Soyguncu olmuşlar resmen.
Saol destek için teşekür ederim ..50 tl az olmuş =)

VATANxConWoTionB
Vatanxasilbey
AsiLxconwo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

LoSTxDeWeLoPeR yazdı:Bu olayda kötü ama ,asıl vahim olan konu bu akçeleri destekleyen insanlar da var oyunda ben onlara acıyorum,karşıdan gülümsüyorum o kişilere
;)

Bu oyunda her şey eşitken daha çok kullanıcı ve heyecan oluyordu ..Şimdi parası olan akçe alıp lafta güçlü oluyor ..Adalet bu değil kendi çıkarlarını düşünüyorlar ssadece ..Benim oyuna ara vermemin başlıca sebebide buydu zaten ..Bunlara para kaptırmamak için ara verdim yoksa insanlık hali insan alıyo ister istemez eline para geçince bişeler..Çok Kişinin ahını alıyorlar haberleri yok...DESTEK İÇİN TEŞEKÜRLER KARDEŞ..

VATANxConWoTionB
Vatanxasilbey
Kullanıcı avatarı
RuZGaRxUnRuLy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Altınordu

Mesaj gönderen RuZGaRxUnRuLy »

conwotion gerçekten doğru söylüyor 1 iksir 500 akçe yapsanız daha zengin olurdunuz çok ucuza veriyorsunuz ya ben oyuna girdim 750 tane ejderha aldım ucuz diye
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
Kullanıcı avatarı
TeknikServiS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TeknikServiS »

Lathander yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Yorumlarınızı soluksuz takip ediyoruz. Halen vurguladığımız bir konunun gözden kaçtığını görmekteyim.

İksir güncellememizin temel amacı mevcut iksir üretme/kazanma yollarını daha basit hala getirmek değil, mevcut sistemde iksir edinme yolları ile iksir sahibi olmayan ve genel ağırlığı işleri dolayısı ile oyuna kısıtlı süreler ile girebilen oyuncularımızdan oluşan kitlelere bir alternatif sunmaktır.

Sobee ekibi olarak forumda oyunda yada destek kanallarında sizlerden gelen öneri ve şikayetleri takip ediyoruz. Doğru anlarda sizlere kolaylık sağlayan imkanlar sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz. Örnek olarak Ruh Taşı görevi ile Yaşam Merkezi'ne geçişin kolaylaştırılması tüm oyuncularımız için yapılan bir kolaylıktır. Fakat iksir güncellemesi ise oyunda çok fazla kalamayan bu yüzden geri kalan oyuncularımız için yapılan bir güncellemedir.

Sobee ekibi olarak yine sizlerden gelen yorumları takip etmeye devam edeceğiz. Bu arada fikirlerinizi paylaşırken sizden farklı fikirlere de saygı göstermenizi rica ediyorum.
Akçe sistemi geldiğinden beri çoğu yeniliklere karşı çıktım / çıktık. Ama Lathander burda gerekeni açıklamış ,hala eskisi gibi maden toplayıp reçete ile üretim sağlanabiliyor . Bu ek özellik bu kadar takmaya gerek yok takılcak başka şeyler var dükkana bakıldığı zaman ..Umarım anlayışla karşılarsınız :idea:
AsiLxconwo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

TeknikServiS yazdı:
Lathander yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Yorumlarınızı soluksuz takip ediyoruz. Halen vurguladığımız bir konunun gözden kaçtığını görmekteyim.

İksir güncellememizin temel amacı mevcut iksir üretme/kazanma yollarını daha basit hala getirmek değil, mevcut sistemde iksir edinme yolları ile iksir sahibi olmayan ve genel ağırlığı işleri dolayısı ile oyuna kısıtlı süreler ile girebilen oyuncularımızdan oluşan kitlelere bir alternatif sunmaktır.

Sobee ekibi olarak forumda oyunda yada destek kanallarında sizlerden gelen öneri ve şikayetleri takip ediyoruz. Doğru anlarda sizlere kolaylık sağlayan imkanlar sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz. Örnek olarak Ruh Taşı görevi ile Yaşam Merkezi'ne geçişin kolaylaştırılması tüm oyuncularımız için yapılan bir kolaylıktır. Fakat iksir güncellemesi ise oyunda çok fazla kalamayan bu yüzden geri kalan oyuncularımız için yapılan bir güncellemedir.

Sobee ekibi olarak yine sizlerden gelen yorumları takip etmeye devam edeceğiz. Bu arada fikirlerinizi paylaşırken sizden farklı fikirlere de saygı göstermenizi rica ediyorum.
Akçe sistemi geldiğinden beri çoğu yeniliklere karşı çıktım / çıktık. Ama Lathander burda gerekeni açıklamış ,hala eskisi gibi maden toplayıp reçete ile üretim sağlanabiliyor . Bu ek özellik bu kadar takmaya gerek yok takılcak başka şeyler var dükkana bakıldığı zaman ..Umarım anlayışla karşılarsınız :idea:
Benim derdim sadece 5 akçenin fiyatı madem okadar düşünoyrsunuz geride kalan oyuncuları 300 akçe deilde 1,500 akçeye 100 tane ejderha yazın buna eyw derim ama kalkıpta 60 krş a 1 iksir satmaya kalkarsanız AÇ gözlülükten başka birşey değildir..Belki bi kaçınız bu konuda memnunsunuzdur ...Ben değilim ve bu konuyu açtım

VE SONUNA KADARDA GÜNCEL KALACAKTIR BU SAYFA

VATANxConWoTionB
Vatanxasilbey
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

Günlerdir bu konuyu tartışıyoruz forumda, gerçekten akıl mantık işi değil bir iksirin 60 akçe olması. 1 Akçe yaklaşık 20 bin'e geliyor 60*20.000=1.200.000 bir akçenin fiyatı bu artık gerisini siz düşünün. :)
Bodyxantep yazdı:Gerçekten kardeşim haklısın bunlar iyice paraya döktü işi topluca oyun bırakılacak ki çok ucuz bi hale getirsinler.Lan bi sunucu'dan sunucu'ya karakter taşıma 50 Tl olurmu ya Tövbe tövbe.Soyguncu olmuşlar resmen.
Bu konuda ise sana olumsuz cevap veriyorum, neden dersen sunucu aktarımı hırsızlar serverlarda o kadar çabuk yer edinirler ki her ay başka serverda hesap çalarlar. :) Bu nedenle sunucular arası karakter aktarımının pahalı olması gerektiği taraftarıyım. :) Aynı zamanda hiç gelmese daha iyiydi o ayrı konu. :)
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
yasakask1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen yasakask1 »

Çok haklısın böyle şey olmaz yuh diyorum biz 75 kuruşa ekmek alırken bunlar bilmem kaç akçeye 1 iksir veriyorlar.
Eski ikvci

Menteşeoğlu

“Genel Sohbet” sayfasına dön