Merhaba bir sorun ile karşılaştım bu sorunun sadece bendemi yoksa herkestemi olduğunu öğrenmek için sizinle paylaşayım dedim..
113 tane olan meşe odununa 2 meşe odunu eklediğimde 3 meşe odunu kalıyorum ve oyundan çıkıp girdiğimde 3 meşe odunu olmuş oluyor 1 odun eklediğimde 116 oluyor gerçek sayıyı bilemiyorum..
Madenlerin sayıları gözükmüyor !
Madenlerin sayıları gözükmüyor !
Nothing
- HOPDEDIKS
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of AnatoliA
Re: Madenlerin sayıları gözükmüyor !
Çantanda veya Kasanda materyalların yerini değiştirirsen düzelir.O nezamdnır olan bi hata ve hemen hemen herkes biliri.Yer değiştirerek gerçek miktarı görebilirsin
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
Değiştiriyorum ama olmuyor hatta ayırmayı bile denedim 3 tane ayrılıyor oyundan girip çıkıyorum 113 kalıyor desteğe bildicem bana destek olursanız sevinirim..YorgunDemokrat yazdı:Çantanda veya Kasanda materyalların yerini değiştirirsen düzelir.O nezamdnır olan bi hata ve hemen hemen herkes biliri.Yer değiştirerek gerçek miktarı görebilirsin
Nothing
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Benim bu şekilde kasamdaki 36 iksir gitti
Çık gir yaptım üzerine ne eklediysem olmadı.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
bende de öyle oldu fazla olanın üzerine ekleme fazla olanı az olanın üzerine ekle
İnsan zeka karşısında eğilir ama şefkat karşısında diz çöker.
[ ReFeRee ]
[ LeGıoN ]
[ LeGioN ]
[ ReFeRee ]
[ LeGıoN ]
[ LeGioN ]
- sultanorhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
AÇıkca Tuzağı farkında değilsini maksat Karekter Sigortası sattırmak Bilerek kapatılmayan hata Gidenelride unutun Desteğe mail attığında karekter Sigortanız varmı sorusu sorualack Akılınız devşirin:)

- HOPDEDIKS
- Cin Avcısı
Çok abartıyorsunuz bagzı şeyleri.Ne alaksı var karakter sigortası ile karakter içindeki materyalin ?sultanorhan yazdı:AÇıkca Tuzağı farkında değilsini maksat Karekter Sigortası sattırmak Bilerek kapatılmayan hata Gidenelride unutun Desteğe mail attığında karekter Sigortanız varmı sorusu sorualack Akılınız devşirin:)
- sultanorhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Demekkİ kör Olmuşsunkİ görmüyrosun:) SeniN Bankanda kaybolan hangi itemin madenin geri geldi yada geldiğini Duydun kaybolan Kişilerin:) Karekter Sgortası Neden yapıldı ne özelik taşıyor:D OyunuN hatasını Oyunculara satıyrolar körmüsün:DYorgunDemokrat yazdı:Çok abartıyorsunuz bagzı şeyleri.Ne alaksı var karakter sigortası ile karakter içindeki materyalin ?sultanorhan yazdı:AÇıkca Tuzağı farkında değilsini maksat Karekter Sigortası sattırmak Bilerek kapatılmayan hata Gidenelride unutun Desteğe mail attığında karekter Sigortanız varmı sorusu sorualack Akılınız devşirin:)

- HOPDEDIKS
- Cin Avcısı
Karakter sigortası silinen karakterler için.Kaybolan her ithemım geri geldi Sadece nadideler.Çünki yönetim sadece nadidleri verebiliyor.Her fırsatda yönetime çamur atmak, Küçük düşürmeye çalışmak sadece sizi küçük düşürür.Yönetmin size sundugu karkater sigrotası hakkıdna tam bilign bile yokken, yorumları doğru yapman beklenemez.Ki Atılan veya satılan ithemler ( Nadide ) geri almak tamamen ücretsizdir.sultanorhan yazdı:Demekkİ kör Olmuşsunkİ görmüyrosun:) SeniN Bankanda kaybolan hangi itemin madenin geri geldi yada geldiğini Duydun kaybolan Kişilerin:) Karekter Sgortası Neden yapıldı ne özelik taşıyor:D OyunuN hatasını Oyunculara satıyrolar körmüsün:DYorgunDemokrat yazdı:Çok abartıyorsunuz bagzı şeyleri.Ne alaksı var karakter sigortası ile karakter içindeki materyalin ?sultanorhan yazdı:AÇıkca Tuzağı farkında değilsini maksat Karekter Sigortası sattırmak Bilerek kapatılmayan hata Gidenelride unutun Desteğe mail attığında karekter Sigortanız varmı sorusu sorualack Akılınız devşirin:)
- sultanorhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
YorgunDemokrat yazdı:Karakter sigortası silinen karakterler için.Kaybolan her ithemım geri geldi Sadece nadideler.Çünki yönetim sadece nadidleri verebiliyor.Her fırsatda yönetime çamur atmak, Küçük düşürmeye çalışmak sadece sizi küçük düşürür.Yönetmin size sundugu karkater sigrotası hakkıdna tam bilign bile yokken, yorumları doğru yapman beklenemez.Ki Atılan veya satılan ithemler ( Nadide ) geri almak tamamen ücretsizdir.sultanorhan yazdı:Demekkİ kör Olmuşsunkİ görmüyrosun:) SeniN Bankanda kaybolan hangi itemin madenin geri geldi yada geldiğini Duydun kaybolan Kişilerin:) Karekter Sgortası Neden yapıldı ne özelik taşıyor:D OyunuN hatasını Oyunculara satıyrolar körmüsün:DYorgunDemokrat yazdı:Çok abartıyorsunuz bagzı şeyleri.Ne alaksı var karakter sigortası ile karakter içindeki materyalin ?sultanorhan yazdı:AÇıkca Tuzağı farkında değilsini maksat Karekter Sigortası sattırmak Bilerek kapatılmayan hata Gidenelride unutun Desteğe mail attığında karekter Sigortanız varmı sorusu sorualack Akılınız devşirin:)
Peki burda SavunduğuN Yönetim