Madenlerin sayıları gözükmüyor !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Madenlerin sayıları gözükmüyor !

Mesaj gönderen Scalgar »

Merhaba bir sorun ile karşılaştım bu sorunun sadece bendemi yoksa herkestemi olduğunu öğrenmek için sizinle paylaşayım dedim..

113 tane olan meşe odununa 2 meşe odunu eklediğimde 3 meşe odunu kalıyorum ve oyundan çıkıp girdiğimde 3 meşe odunu olmuş oluyor 1 odun eklediğimde 116 oluyor gerçek sayıyı bilemiyorum..
Nothing
Kullanıcı avatarı
HOPDEDIKS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of AnatoliA

Re: Madenlerin sayıları gözükmüyor !

Mesaj gönderen HOPDEDIKS »

Çantanda veya Kasanda materyalların yerini değiştirirsen düzelir.O nezamdnır olan bi hata ve hemen hemen herkes biliri.Yer değiştirerek gerçek miktarı görebilirsin
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

YorgunDemokrat yazdı:Çantanda veya Kasanda materyalların yerini değiştirirsen düzelir.O nezamdnır olan bi hata ve hemen hemen herkes biliri.Yer değiştirerek gerçek miktarı görebilirsin
Değiştiriyorum ama olmuyor hatta ayırmayı bile denedim 3 tane ayrılıyor oyundan girip çıkıyorum 113 kalıyor desteğe bildicem bana destek olursanız sevinirim..
Nothing
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Benim bu şekilde kasamdaki 36 iksir gitti :) Çık gir yaptım üzerine ne eklediysem olmadı. :)
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
LeGioN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen LeGioN »

bende de öyle oldu fazla olanın üzerine ekleme fazla olanı az olanın üzerine ekle
İnsan zeka karşısında eğilir ama şefkat karşısında diz çöker.

[ ReFeRee ]
[ LeGıoN ]
[ LeGioN ]
Kullanıcı avatarı
sultanorhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen sultanorhan »

AÇıkca Tuzağı farkında değilsini maksat Karekter Sigortası sattırmak Bilerek kapatılmayan hata Gidenelride unutun Desteğe mail attığında karekter Sigortanız varmı sorusu sorualack Akılınız devşirin:)
Resim
Kullanıcı avatarı
HOPDEDIKS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

sultanorhan yazdı:AÇıkca Tuzağı farkında değilsini maksat Karekter Sigortası sattırmak Bilerek kapatılmayan hata Gidenelride unutun Desteğe mail attığında karekter Sigortanız varmı sorusu sorualack Akılınız devşirin:)
Çok abartıyorsunuz bagzı şeyleri.Ne alaksı var karakter sigortası ile karakter içindeki materyalin ?
Kullanıcı avatarı
sultanorhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

YorgunDemokrat yazdı:
sultanorhan yazdı:AÇıkca Tuzağı farkında değilsini maksat Karekter Sigortası sattırmak Bilerek kapatılmayan hata Gidenelride unutun Desteğe mail attığında karekter Sigortanız varmı sorusu sorualack Akılınız devşirin:)
Çok abartıyorsunuz bagzı şeyleri.Ne alaksı var karakter sigortası ile karakter içindeki materyalin ?
Demekkİ kör Olmuşsunkİ görmüyrosun:) SeniN Bankanda kaybolan hangi itemin madenin geri geldi yada geldiğini Duydun kaybolan Kişilerin:) Karekter Sgortası Neden yapıldı ne özelik taşıyor:D OyunuN hatasını Oyunculara satıyrolar körmüsün:D
Resim
Kullanıcı avatarı
HOPDEDIKS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

sultanorhan yazdı:
YorgunDemokrat yazdı:
Demekkİ kör Olmuşsunkİ görmüyrosun:) SeniN Bankanda kaybolan hangi itemin madenin geri geldi yada geldiğini Duydun kaybolan Kişilerin:) Karekter Sgortası Neden yapıldı ne özelik taşıyor:D OyunuN hatasını Oyunculara satıyrolar körmüsün:D
Karakter sigortası silinen karakterler için.Kaybolan her ithemım geri geldi Sadece nadideler.Çünki yönetim sadece nadidleri verebiliyor.Her fırsatda yönetime çamur atmak, Küçük düşürmeye çalışmak sadece sizi küçük düşürür.Yönetmin size sundugu karkater sigrotası hakkıdna tam bilign bile yokken, yorumları doğru yapman beklenemez.Ki Atılan veya satılan ithemler ( Nadide ) geri almak tamamen ücretsizdir.
Kullanıcı avatarı
sultanorhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

YorgunDemokrat yazdı:
sultanorhan yazdı:
YorgunDemokrat yazdı:
Karakter sigortası silinen karakterler için.Kaybolan her ithemım geri geldi Sadece nadideler.Çünki yönetim sadece nadidleri verebiliyor.Her fırsatda yönetime çamur atmak, Küçük düşürmeye çalışmak sadece sizi küçük düşürür.Yönetmin size sundugu karkater sigrotası hakkıdna tam bilign bile yokken, yorumları doğru yapman beklenemez.Ki Atılan veya satılan ithemler ( Nadide ) geri almak tamamen ücretsizdir.

Peki burda SavunduğuN Yönetim :) O Yönetimle alkası yokki Oyun yapımcılarıyla alkası var AYrıca Okadar iyilerkİ Ödül Niyetiyle verdikelri iksiri alıp gERÇEK pARAYLA SATCAKLARI KADAR aKILLI YALMAYA DEVAMMM:)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön