Her online oyunda , farklı özellikler kazanmak için belli bir ücret karşılığı alınan ayrıcalıklar mevcut.
Bu konuda İstanbul Kıyamet Vakti ekibinin ne kadar akıllıca bir yol izlediğini sizlere söylemek istiyorum , farklı düşüncesi olan üslubuna uygun bir şekilde yazımı eleştirebilir.
İstanbul Kıyamet Vakti oyunu hem hikaye , hem grafik hemde oyunun dili açısından bizde bağımlılık yaratan bir oyun .Kim ne derse desin bende dahil yüzlerce insan bırakıp , bırakıp oyuna geri döndü .
Yönetimin gerçekten güzel bir sistemi vardı ve bunu çok güzel şekilde kullandı.
İlk basta oyun gayet ucuzdu ayda sadece 12 TLverip oyundada biraz zaman geçirdk mi oyunda isteklerimizi karşılıyorduk.Öyleki her oyuncu oyunun en iyisi olmaya calısıyordu ve inanılmaz bir rekabet vardı. Kurt mağra önü eski handan subay vs atan insanlarla doluydu .
Ve daha sonra bu bağımlı oyuncuları kullandılar akçe sistemini biz oyuna tamamen bağlandıktan sonra getirdilerki oyundan kopayalım hertürlü imkanı kullanalım.
Daha sonra o insanlar iyi olmak için herşeyi verebilme durumuna getirildi.
Önce şaheser reçeteleri geldi , ( oyuncular daha fazla online olsun maden çeksin )( arttıcı ile zamanı olmayanları kullandılar )
Sonra sığınak ve migrat ( oyuncuların işi şansa bırakıldı maksat bir oyuncu günde girebildiği kadar çok girsin )( şansı olmayanıda yağma arttırıcı ile kandırdılar )
Çemberltaş tam bir fiyasko 7 saat şaka gbi , belkide o 7 saatte bir grup gaffarı kesse o ruh taşını koymuyacaklardı .
Çemberlitaştan önce hiç dikkatini çektimi maden fiyatları ? düştü mavi topaz 3 m menekşe 20 m e düştü . Artık arttırıcıya ihtiyac varmıydı ? yok işporta kasar gene alırdık maden değil mi ?
İşte bu durumda yönetim çemberlitaşı hem item hem reçeteye bağladı ki madenler tekrar devreye girsin arttırıcılar iş görsün
İksir konusuda gelince sayın lethander şöyle bir açıklama yaptı . zamanı olmayanlara bir alternatif sunduk . burda gerçekten hak verdim ama baktım ki 5 iksir 3TL o zaman maden çekemediği için mecbur alacak . Kimse ona al demiyor ama yukarda dediğim gbi herkesi oyuna bağladılar iyi olmak için adam alıyor .
HİÇBİR ONLİNE OYUNDA İKSİR GERÇEK PARA İLE SATILMIYOR !!! ve hepsindede NPC lerde satılıyor...
Ve deynmek istediğim bir konu , bizi süpercan ı can footbol ilgilendirmiyor . biz İstanbul Kıyamet Vaktini oynayan ve sahiplenen oyuncularız.
bazı kanallarda I can Football reklamı tanınmş TV kanallarında çıkıyor peki İKV nedne yok ?
Sakın kimse oyuna para lazım ki yenilik gelsin demesn , o reklam panolarına plus paket reklamı yerine gidip bir firma reklamı yapsa eminim kat kat fazla para kazanır ( desteğe yolladık ama nafile
eklemek isteyen baska seyler ekleyebilir beni haksız bulan uygun bir üslupla neden haksız olduğumuda yazarsa cevap verebilirim.
İyi forumlar...