Bilgetonyukuk yazdı:Aleyna ve aleyküm selam ağabeyim, Allah yar ve yardımcın olsun, Rabb'im seni korusun ve esirgesin, saat sabahın 6'sı, hala gözüme uyku girmedi sağ sağlim vardın mı diye... Burdan gittin, gittiğin yerde inşallah dilediğini bulur, dert sıkıntı nedir görmezsin.. Allah tekrardan yar ve yardımcın olsun, bu da küçük bir hatıramız olsunMertkan yazdı:S.a Loncamın değeli kardeşleri ve Arif ağabeyim...
Uzun süreliğine oyuna ara vermiş bulunmaktayım tahsilimin ve hayatın getirdikleri ile baş başa kalmamla beraber 20 Eylül tarihinden önce de oyuna dönmem olası değil...
Bu süre içerisinde Lonca yönetim kuruluna büyük iş düşmektedir. Her zamankinden daha güçlü olmanız ve daha soğuk kanlı davranmanız gerekmektedir... Herhangi bir lonca ile ittifak söz konusu olmayacağı gibi herhangi bir lonca ile düşmanlık kurulmasın...
Kendinize çok iyi bakın herkese iyi tatiller Loncaya Gelen arkadaşlar şimdiden hoşgeldiler...
Hadi kalın sağlıcakla..
İyi Forumlar![]()
(Sağdaki ben, soldaki Mertkan reis, Niğde'den küçük bir hatıra..)
Aleyna ve aleyküm esselam Mustafa'm, keyfine bak, buraları düşünme ağabeylerin kardeşlerin hep yanında manevi olarak olsa bile, Rize'den bol bol resim istiyoruz, ona göre :lol: Rabb'im seni de korusun ve esirgesin sağ sağlim aramıza dönmeni nasib etsin.Moreblood yazdı:Selamunaleyküm. Bildiğiniz gibi rizedeyim buralarda internet cafe yok cepten foruma bakayım dedim ne var ne yoktoplantı varmış galiba ben pazar günü dönüyorum o zamana kadar katılamayacağım toplantılara. Kenan abi zırh hayırlı olsun
Yasin oyunu bırakıyormuşsun üzüldüm ama senin kararın yapacak bir şey yok... Neyse 7 gün sonra görüşürüz
kolay gelsin. Hayırlı geceler
Yusuf'um, listede bir kaç hatırlatma yapacağım sana, bir ara hatırlatırsan bana sevinirim.
Hepinize kucak dolusu sevgiler, esen kalın canım ailem![]()
Kardeşlerim benim ALLAH C.C. Nazardan korusun. MAŞAALLAH-MAŞAALLAH-MAŞAALLAH