Bakın arkadaşlar!
Öncelikler Herkes Bu Yazımı Sonuna kadar Okusun Ki Kendimize Gelmenin zamanı geldi!
Yaklaşık 2 Hafta Önce Destek Ekibindeki Susuturulma,Ceza Vb Şeylerin Gereksiz Olarak
Ve Destek Ekibinin Arasında 1 Kişinin 1 inin akrabası Olduğunu Sobee Ye BiLdirdim,Onlarda İlgileneceklerini
Söylediler.Fakat Şu An 2.Hafta Olanlara Bakın.Olanlara Bakın da ders Olsun Aşağıdaki Resim Loncamızın
Kendi Forum sayfasından Alınmıştır;
Loncadaki 4 Kişi Aynı Anda AYnı gün Susuturulma Yedi...Nedeni İse BaRoNxUnRuLy Denen Şahsın
Destek Ekibinden Birinin Akrabası Olması.Buraya da Yazıorum(İnanmayacaklar Kulak ard Etmeyin)
Eğerki Benim 2 Çarım da 2 gün İçerisinde SUsuturulmaları AÇılmazsa Size Yemin ediyorum. http://www.istanbuloyun.com Ve İstanbul Kıyamet Vakti Diye Birşey Olmayacaktır...Açılmazsa
Olacakları Gözleyebilirsin,z Zaman Ve Tarihte Veriyorum; Zaman:29 Haziran 2011 Saat:16:00
Yukarıda Verdiğim Tarihte İkv Ve Destek Ekibi Diye Birşey Kalmayacak...Kalmayacak dediysem
Neyin Nasıl Olacağı Herkes Tarafından Kötümser Olarak Karşılacak.Oyunda Herşey Tersine Dönecek.
Para olarak Oyuna 220 TL Yatırdım Toplam 4 Karaktere.İsterseniz Buraya ss de atarım.
Oyunda Bizi AKçe olarak sömürdüler,Plus Olarak sömürdüler,Kutu Olarka Sömürdüler;
Fakat Foruma Bakarsanız Bu zamn kadar Her zmana Bu Olaylar karşısında SUstum Ama zamanı Geldi. 2.OLAY!>>>>SES YARATACAK!
Zamanında Hızlı desteğe Bir Konu Açtım Ve AÇık Olan Bir Pano Yönetcisinin Hesabıma Özelden Ulaşması gerekliydi.
Ben Pano Yöneticisine Herşeyi Anlattım,Bana İnanmadılar AMa Aradan 3 Hafta Geçtiği zaman Deidğim Olay
Geldi,Ben tekrar Hızlı desteğe Konu olarak Açtım Ama Bu sefer Bana 7 gün uzaklaştırma verdiler(Forumdan) 3.VE SON OLAY!
DESTEK EKİBİNDE OYUNCULARIN TANIDIKLARI VAR VE DESTEK EKİBİ İSTEDİĞİ ZAMAN İSTEDİĞİ KİŞİYE
AKRABASININ İSTEĞİ ÜZERİNE SUSUTURULMA BAN VEREBİLİYOR...Zaten 3 Hafta Öncesine dönersek
Herkes Gereksiz Yere Susuturulma,Ban Vb ALdı...Ama Sonunda OLay Anlaşıldı Tekrardan Geriye Dönüldü.
İKV VE DESTEK EKİBİNE UYARI!
Mevlüt Dİnçin Röportaj Yaptığı Sitelerin Hepsine Bende Röportaj vermessem.... Olayım.. Bu Son deyişimdir.Ayrıca Gereksiz Gereksiz Yok Böle Yokı Böle Yazmayın.
Siz İlgilenmiceksinbiz de Kim İlgilencek?Siz Böyle devam edin Ben Size dedim Diyeceğimi...
Abartırısız Olarka yazıorum;
Oyunda dediğim gibi herşey alt üst olacak...İnsanlar Oyunu bırakacak,eĞER İnceler ve Google yazarsanız
Bir Online Oyunda Aynı Şekilde olAY GerçekleştiriLdi...
BEN UYARIMI YAPARIM 2 GÜN İÇERİSİNDE SUSUTURULMALAR AÇILMAZSA GÖRÜN NELER OLACAK!
fuzulisifa yazdı:dalga geçmiyorum cidden merak ettim ne olacağını
umarım açmazlar (yanlış anlama sadece meraktan)
Google dan Araştırma Yaparsan Ne demek istediğimi ANlayacaksın...
Online Ve EN Çok Oynanan Metin... Adından Oyun.Bir saldırı Yapıldı.Ama Pvp Serverine
Pvp Serveri Yapatıldı?Acaba Kim Saldırdı Merak Konusuydu?
sianfeamx yazdı:Komik hacker lar sizi
Bende 10 yaşındayken kendimi hacker sanıyordum
kardeş umarım lafın bana değildir daha programlama dili bile bilmiyom böyle bi iddaamda yok
çoğul konuşmussun ona göre bu cevabı verdim
Yok kardeş lafım kimseye değil..Arkadaş tehdit etmiş ya 2 gün demiş bide süre vermiş bende 10 yaşımda böyle tehdit ediyordum atariyi "Prensesi bana vermezsen seni yok ederim yaratık." Çocukluk işte