sancağin en zengini kim ?

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Re: sancağin en zengini kim ?

Mesaj gönderen ematemax »

gercekler34 yazdı:
gercekler34 yazdı:http://www.youtube.com/watch?v=T8S_99N2otY yok böyle bir kıvırma :D , evliyim çocuklarım var falan filan :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=T8S_99N2otY YOK BÖYLE BİR KIVIRMA BUYRUN CLASS EMRAH KESKİN TELEFON ŞAKASI ;)

Harbi süper :D
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
amasiaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen amasiaa »

en zengini aramaya gerekyok biraz etrafina baksan hemde zenginliikle hersey cozulmuyor kardeşim yeterli param war cok sukur itemlerimde tamam ama cevrede guvene bilecegim insanlar sinirli anlatmak istedim PARa yerine serverde guvenilir olanlari bulsan daha iyi degilmi benim yorumum bu baskasi ne der bilemem ....
RoWxAmaSia{ecel+latif]
Kullanıcı avatarı
Evocatii
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Evocatii »

amasiaa yazdı:en zengini aramaya gerekyok biraz etrafina baksan hemde zenginliikle hersey cozulmuyor kardeşim yeterli param war cok sukur itemlerimde tamam ama cevrede guvene bilecegim insanlar sinirli anlatmak istedim PARa yerine serverde guvenilir olanlari bulsan daha iyi degilmi benim yorumum bu baskasi ne der bilemem ....

Katılıyorum Gürkan Zengin Olcana sağlam adam gibi seni satmayacak dostun olsun sırtın yere gelmez.
Evocati
Kullanıcı avatarı
gUaRDiAnTe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen gUaRDiAnTe »

Goldsifa 05 Şub 2010 21:18
serserixmustafa yazdı:valla ben bu sunucun en zengini istesem olurum ama bana relde bişe vercek olsa olurum yemin ederim ama sadce vakit kaybı oyüzden bence önemli olan zenginlik deildir önemli olan insalıktır 999m olacağına 5tane beni satmayan dostum olsun bana yeter parada sizin olsun.
GUNCEL.''999M PARAM OLCAGINA HARBI BENI SATMAYACAK ,ARKAMDAN BICAKLAMIYACAK DOSTUM OLSUN''.....
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ

Oğuzhan İNTEPE
Kullanıcı avatarı
ksKxizmirLee
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ksKxizmirLee »

amasiaa yazdı:en zengini aramaya gerekyok biraz etrafina baksan hemde zenginliikle hersey cozulmuyor kardeşim yeterli param war cok sukur itemlerimde tamam ama cevrede guvene bilecegim insanlar sinirli anlatmak istedim PARa yerine serverde guvenilir olanlari bulsan daha iyi degilmi benim yorumum bu baskasi ne der bilemem ....
xbypençe #@!? maLı gurkan adammı oLdun oLum daha dun birLikte car patLatma planLarı yapıyorduk sozLere bak bak bak kikim kafanı senn :) :D :) :mrgreen: :ugeek:
ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!

ßiz bu YAKA'yı KARŞI'lıksız sevdik

İzmir !
Kullanıcı avatarı
JoeyJordison
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JoeyJordison »

ksKxizmirLee yazdı:
xbypençe #@!? maLı gurkan adammı oLdun oLum daha dun birLikte car patLatma planLarı yapıyorduk sozLere bak bak bak kikim kafanı senn :) :D :) :mrgreen: :ugeek:
Çar patlatmamı :DDD Töbe töbe çocuk gibi konuşuyosun kardeşim bu kaçıncı üyeliğin ya durmadan hesap açıp küfür ediyosun herkese oyunda bi faaliyetini göremedik
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

04 Şub 2010 22:30 = 26 Haz 2011

Bu konuyu Cok mu aradınız merak ettım de :D :D
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Mrxbaris »

XxTayfunxX yazdı:04 Şub 2010 22:30 = 26 Haz 2011

yokla 118 80 i aradık uzun sürmedi :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

Mrxbaris yazdı:
XxTayfunxX yazdı:04 Şub 2010 22:30 = 26 Haz 2011

yokla 118 80 i aradık uzun sürmedi :mrgreen:
:D :D :D
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(
EmRReX67
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen EmRReX67 »

kim ne derse desin bence sunucunun en zenginleri Bab-ı Ali yoluncakı yagmacı cinler. :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön